Oyun (Bağımlılık Yapar)

beyler ip verin nickimizin başına [YTP] yazıp oynayalım.

Taktik şu şekil; birimiz biraz büyüyünce diğerini sürekli w ile
besliyor. o da çevredekileri avlayıp 2'ye bölünerek diğerine yediriyor. böyle böyle sürekli ilk sırada kalıyor birimiz.

Benim nickime küfür yazıp oynayan karaktersiz burdaysa dediklerini aynen iade ediyorum. varsa yüreğin reelde karşıma çık o lafları de, bi yerlerine yedirmeyen adam değildir, daha oyun olduğunu idrak edemeyen beyinsiz varsa yüreğin benim dersin.. Kusura bakmayın ama bu küfürleri kim okusa aynısını yazardı..rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın ama bu karaktersiz burdaysa çıksın bari adam diyelim..:mad::mad::mad::mad:

Benim nickime küfür yazıp oynayan karaktersiz burdaysa dediklerini aynen iade ediyorum. varsa yüreğin reelde karşıma çık o lafları de, bi yerlerine yedirmeyen adam değildir, daha oyun olduğunu idrak edemeyen beyinsiz varsa yüreğin benim dersin.. Kusura bakmayın ama bu küfürleri kim okusa aynısını yazardı..rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın ama bu karaktersiz burdaysa çıksın bari adam diyelim..:mad::mad::mad::mad:

tahminim birini yediniz hocam oda sinirlendi küfürlü nick yazdı yüksek ihtimal 12-13 yaşında biri :)

Oyunu kapattırdım rahat rahat işinize gücünüze bakın diye iyisiniz hadi :D

Connecting
If you cannot connect to the servers, check if you have some anti virus or firewall blocking the connection.
yazıp takılı kalıyor? açılmıyor :(

Son düzenleme:
yavaşlatmışlar galiba oyunu ilk doğunca eskiden olan hız yok.
çekilmiyor böyle.

teams hızlı ffa yavaş geldi.

Son düzenleme:
Oyun berbattt olmuşş berbat lag desen yeni özellikler yavaşlatma felan berrbattt

:DOyun 3 gundur fena bagladi gozumu kapatiyorum toplar goruyorum artik:Dkim cikardiysa bu oyunu fena yapicam onu resmen sabotaj yapti bana 3 gundur:D..nicomedya yada turkogluturk nicim.ama bizde yardimlasma sifir adamlar fena oynuyor ve yarddimlasiyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri