Oyun Bilgisayarı Önerileriniz

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Anıl

Yasaklanmış
Arkadaşlar oyun bilgisayarı almak istiyorumda oyun bîlgisayarı önerebilecek olan var mı?

Her türlü oyunu kaldırabilmeli rahat edebilmeliyîm. Fiyat max 2500 TL. Teşekkür ederim.

Hesap makinesi ile yazılmıştır.

2500 en kral bilgisayarı dizerim vatana gir orda ucuz parçalar var amd fx8 al 8 gb ram 500 tlyede bi ekran kartı gerisini araştır parçalardan fazla anlamıyorsan link atarım akşam

oynayacak güzel oyun olsa bende sistem toplarımda gerek yok..Gta 5 bile güzel gelmiyor gözüme nedense artık.

bu arada hazır pc alma kendin topla ben yardım ederim boşuna para vermiş olursun

vatanda geçen topladım 2800 TL çıktı malum dolar çok yüksek :) bekleyin dolar düşsün

masaüstü mü olcak ?
Hayır hocam laptop olacak.
2500 en kral bilgisayarı dizerim vatana gir orda ucuz parçalar var amd fx8 al 8 gb ram 500 tlyede bi ekran kartı gerisini araştır parçalardan fazla anlamıyorsan link atarım akşam
Link atarsan çok mutlu olurum kardeşim, teşekkür ederim :)
Kesin bir model vermiyim ama şurdan dilediğiniz özelliklere göre burdan ayarlıyabilirsiniz .:.Nova Bilgisayar.:. : Bilgisayar Toplama Sihirbaz Toplama Bilgisayar PC TOPLA ben yaptım 4 bini geçti sistem :D

Hemen bakıyorum kardeşim :)
Mesajlar için teşekkürler arkadaşlar :)

---------- Mesaj saat 18:30:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:29:12 civarında gönderildi. ----------

Laptop dusunuyosan monster iyi diyolar
Evet laptop hocam.
ve eklemek isterim laptop ise monster tek geçerim :)

Yardımcı olabilirseniz hocam :D

monster pc diye arat hocam hepsi oyun bilgisayarı zaten siteleri var orda bütçene uygun birşeyler yapabilirsin istersen ararsın sana detaylı detaylı anlatıyorlar hizmette sınır yok

Dostum oyun oynayacaksan öncelike masaüstü sistem toplayacaksın. Ve kesinlikle ama kesinlikle hazır kasa bilgisayar almayacaksın. Hazır alırsan enazından 300-700TL kaybın olur.
Gelelim 2500TL'lik sistem önerisine..

Öncelike AMD Tabanlı bir sistem kurmalısın.
AMD FX 8350 Öneririm işlemci olarak.
Anakart USB3.0 Ve AMD Destekli almalısın. Asus veya Gigabyte öneririm.
Ram 1600MHz 8GB Taban olarak öneriyorum. Marka Model Pek Önemli Değil. Kingston alsan işini görür. Şekilli modellere kanmana gerek yok.
HDD 1TB Seagate 7200RPM Öneriyorum. Sağlam ve sessiz HDD'dir. İstersen 2x 1TB alabilirsin.
Kasa olarak Xigmatek öneririm, sağlam, sessiz, temiz, kaliteli kasaları var. 750Wat olarak alırsan işini görür. Kablo saklamalı kasaları tercih edersen yararına olur.

Gelelim en önemli parçaya. Ekran kartı olarak kesinlikle Nvidia öneriyorum. AMD+Nvidia uyumsuz diyenler artık ortadan kalktı :) AMD+Nvidia parçalar geçer ortalığı böyle bir durum söz konusu değildir. Paranın en çok bölümünü ekran kartına ayırmalısın.

Sana Önerim Zotac GTX 680, işini görür diye düşünüyorum. Ekran kartını kötü alma pişman olursun. Ekran kartı Ram'den daha önemlidir, pc'yi önemli anlamda destekler. Bu ekran kartı işini çok rahat görür. Paran varsa GTX 780 modeline bakabilirsin.

Hemen Sana Topladım.
Ekran Kartı GTX 680 olmadığı için 780 seçtim, 680 Alırsan fiyat biraz daha düşer 2500TL civarına başka biyerden alabilirsin. Burdaki fiyatlar biraz pahalı.
7hrZq.png

hocam düşer elbet biraz daha yükselir ama düşüşe geçer kesinlikle olmaz böyle pc alamıyoruz :D

1 ay önce laptop aldım dolar düşer muhabbetleri vardı aman alayım dedim aldım fiyatı arttı yani dolar düşecek gibi durmuyor

AMD FX X6 6300 333 tl
ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ 276
GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1866MHZ 249
CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W 434
ekran kartı ne oynayacagına göre değişir metro last night mıdır nedir onu oynayacam full hd dersin o zman 1,000 tl ekran kartına bayılacan.
bende bu kart var dvi girişlide pholıps bi monitör aldım eskiden vga girişli lcd de çamur gibi görüntü varmış diyorum o kadar fark etti. VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı - Ekran Kartı

Cihaz çok hoşuma gitti.

Adamların sunuma da hayran kaldım. Yazılanlar süper :D

Bu cihaza eş değer lenova ya da dell modellerinden önerir misiniz ? :)

Örnek vererek.

Bu cihaza eş değer değilde belki bir ihtimal yakın olabilcek lenevonun yeni oyun bilgisayarı çıktı sanırım onunda fiyatı 3k küsür.Dell yanında bile geçmez :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri