Oyun Forumumuzu Açtık

Herşey iyi güzel de Oyun forumunda Google & Youtube-Msn-Yahoo, Webmaster bunların ne işi var anlamadım?

yoo :D Eskiden böle bi forumum vardı +700 online görmüştü :D hiç reklam vs yapmadan bu sefer biraz daha destekli olarak açtık .D

---------- Spam Engelliyici 20:48 ---------- Önceki Mesaj 20:47 ----------

Herşey iyi güzel de Oyun forumunda Google & Youtube-Msn-Yahoo, Webmaster bunların ne işi var anlamadım?

klasik oyun forumlarındaki bölümler hocam yoksa full hile üzerine olunca adsensede sıkıntı çıkar diye düşündüm :D

Sana şimdiden söylüyorum alınma ama bu forum tutmaz.

sitenin aktif reklamını yapmaya başladıktan sonra yazıcam size hocam forum zaten öle ha diyince tutucak bişe deil.1-2 ay sonunda googlede çıkmaya başlıyor acemi olarak bunu gördüm +50nin altında deildi eski forumum buna daha çok önem veriyorum

Hayırlı olsun.
Ancak hemen küçük bir eleştiride bulunmak istiyorum.
Admin diye bir kullanıcı olmasın bir forumda (:
Çok kalitesiz gösteriyor açıkçası..

Hayırlı olsun.
Ancak hemen küçük bir eleştiride bulunmak istiyorum.
Admin diye bir kullanıcı olmasın bir forumda (:
Çok kalitesiz gösteriyor açıkçası..

o kullanıcı ismi alınmasın diye hocam admin nickini gizli yapıcam o şimdilik yayın yapmadığım için

Hocam bıraktığınız boşluk mesafesinden uçak geçer ona bir el atın :)

LpXO1j.png

hocam oyundan cok genel nekadar konu varsa koymuşssunuz bu şekilde bnm düşüncem çok yorulursunuz butun konularla uğraşılmaz tavsiyem diğer katogorileri kaldırın oyun konularından devam edin saygılar temada guzel bu arada

sitenin aktif reklamını yapmaya başladıktan sonra yazıcam size hocam forum zaten öle ha diyince tutucak bişe deil.1-2 ay sonunda googlede çıkmaya başlıyor acemi olarak bunu gördüm +50nin altında deildi eski forumum buna daha çok önem veriyorum

Hocam bu işler bildiğiniz gibi ilerlemiyor kaç tane forum açtım kapattım hevesle uzun uzun yazmayacağım profosyonel bir arkadaşım bile ne fazla 3 ay ayakta tutabildi hemde sağlam ekibi vardı herşey süper tasarlanmıştı yani o derece ama ne oldu bitti gitti.Bu devirde forum açmak basit iş değil yapan yapar ama tecrübe ve çok çevren olması lazım.Siz şimdi basıcaksınız foruma kopyala-yapıştır konuları google bunu bilmiyor mu biliyor oda sizi ön sıralara asla almaz google website işinde çok sert durmadan güncelleme çıkarıyor.Heleki genel forum gibi bir forum içeriğinin tutması zorda zor size başarılar dilerim , dost acı söyler bu arada yanlış anlamayın.

Herkes fikrini söylüyor madem bende söyleyeyim açıkçası bende pek tutacağını sanmıyorum çünkü zaten gerçekten tutulmuş sitelere (donanım haber - shift delete) baktığımızda hep eski tarihli yani 2014-2015 değil.2009-2010 araları açılmış siteler ha tabi o tutması birazda kategoriye bağlı siz oyun forumunu tercih etmissiniz yanlış tercih yapmıssınız bir sürü oyun sitesi var bir farkınız olsun ki insanlar sizi tercih etsin sıradan bir oyun forumu.

Hocam bu işler bildiğiniz gibi ilerlemiyor kaç tane forum açtım kapattım hevesle uzun uzun yazmayacağım profosyonel bir arkadaşım bile ne fazla 3 ay ayakta tutabildi hemde sağlam ekibi vardı herşey süper tasarlanmıştı yani o derece ama ne oldu bitti gitti.Bu devirde forum açmak basit iş değil yapan yapar ama tecrübe ve çok çevren olması lazım.Siz şimdi basıcaksınız foruma kopyala-yapıştır konuları google bunu bilmiyor mu biliyor oda sizi ön sıralara asla almaz google website işinde çok sert durmadan güncelleme çıkarıyor.Heleki genel forum gibi bir forum içeriğinin tutması zorda zor size başarılar dilerim , dost acı söyler bu arada yanlış anlamayın.

:D Hocam Konumu Görmediniz Galiba

Bu İşlerde Çok Çevrem ve Tecrübem Var :)) Seo Çalışmasıda Yapacağım :D

---------- Spam Engelliyici 20:58 ---------- Önceki Mesaj 20:57 ----------

Üye Olmanızı Bekliyorum :D Bu Arada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri