Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Başarılı videolar çekiyorsun istediğin sonucu alırsın umarım. Başarılar..
Hocam. Epic games launcher da kullansanız çok iyi olur. İyi çalışmalar
Bence basarili. Derslerinin devamini beklerim sayende bizde ogreniriz belki![]()
Tesekkur ettim hocam. Sifirdan anlatan bir seriyi ilerletiyorum su an. Mutlaka inceleyin
Yorumlar icin tesekkurler. Sifirdan bir seri cekiyorum su an, oyun gelistirmeye merakli arkadaslar bastan sona izleyince guzel bir temel oturtucaklar diye umuyorum![]()
Merhaba, mobilde oldugum icin kisa kisa cevap vericem. Kazanc acisindan bakarsak evet 2d daha kazancli olabilir, her yonden daha kolay ve mobilde her telefon 2d oyunlardan iyi verim alabiliyor nerdeyse. Game maker unitye oranla cok daha hizli, unityde 3 saatte yapicagim isi gmde 1 saatte yapabildigim oluyor. Ancak gm lisanslari cok pahali ve kolaylik harici unity cogu alanda daha ustunAlaka için teşekkürler hocam, ben özellikle unity ile mobil oyun yapımı videolarını bekliyorum. 2d yada 3d olabilir fakat sanırım 2d daha kazançlı deniyor. Bir unity ile 2d mobil oyun yapımını anlatırsanız (tabi admob yada benzer reklam özellikli) fayda görecek çok arkadaş olacağı kanısındayım, başarılar dilerim hocam.
Takipteyim kanalınızı.
Edit: Hocam, ben GM yi yeterli kaynak olmadığı için biraz üzerinde çalışmış ve bırakmıştım, mecburen unity ye döndüm. Kullanan ve tecrübeli birisi olarak tavsiyeniz nedir?
Oncelikle tesekkurler hocam. Bu tarz projelerde maddi kazanc olmadigi icin manevi destek onemligerçekten bu konuda başarılısn hocam arkadaşında dediği gibi sıfırdan en ince detayına kadar bi oyun yapsan daha öğretici olacaktır bizde biraz biraz başladık daha başlardayız seni takip edicez
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.