Oyun Hileleri Sitesi Açtım. Görüşlerinizi ve Yardımlarınızı Bekliyorum.

bulut57

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bedavasitenitanit.com
Arkadaşlar oyun hileleri sitesi açtım. Ancak neler paylaşıcam aklıma bişey gelmiyor. Diğer sitelerde çok karışık geldi. Kod - Sonuç şeklinde pek hile bulamadım. Çok eski oyunlar var. Hepsini siteye eklemeye çalışcam yıllarımı alır. :(

Önce en çok oynanan oyunların hilelerini paylaşıcam. Sonra facebook android, ios oyun hileleri paylaşıcam. Sonra Trainer paylaşıcam. Sonra oyun yamaları falan paylaşıcam. Sonra oyun incelemeleri konularını paylaşıcam. Ancak yolun başında tıkanmış durumdayım. :(

Siz hangi oyunları oynuyorsunuz?
Sizce hangi oyunların hilelerini paylaşmalıyım? (Oyun ismi falan yazarsanız benim için daha iyi olur.)

Hala oynandığını düşündüğün oyunlar neler var? (Gta San Andreas Hileleri tarzı oyunlar ekliycem başlangıçta) Ama hangilerinin hileler çok aranıyor? Az aranan oyun hilesi olsa da olur.

Sitem: Oyun Hileleri

Buna vereceğin emeğe keşke özgün bir site verseydin adsense böyle sitelere onay vermiyor.

Arkadaş size adsense onay alırmıyım diye sormamış. Alakasız alakasız post kasmak için yorum atıyorsunuz.

Sadece adsense yok ayrıca bir çok firma mevcut.

Wolfteam, Metin2 , Metin2 Pvp Hileleri paylaşabilirsin hocam iyi hit çekersin.

Ayrıca etiketler bölümünü kaldır etiket eklemişsin. Sitenin linkide mevcut yasak diye biliyorum. Amaç siteyi tanıtmak hızlı index gibi şeyler sanırsam burda.

Son düzenleme:
@tahir055;

hocam özgün site dediğiniz web sektörü hangisi? moda, dekorasyon dersen artık heryer moda dekorasyon oldu. Saolsun Artık önüne gelen 10 larca moda dekorasyon sitesi kurarak para kazanma peşine düştü. Her geçen gün rekabette artıyor. :D

Web dersleri derseniz yazılım tecrübem yok. :(

Makale şeklinde de bi sürü web sitelerle ilgili makale site var. Önüne gelen bi sürü site açıp seo makalesi falan yazıyor. Ya da web hakkında başka birşeyler yazıyorlar. Site kurulum hakkında da bi sürü site var. Resimli, videolu bile anlatanlar var :D

Grafikerlikle ilgili tema/tasarım sitesi açsam grafikerlik tecrübem yok. :(

Android ile ilgili site açsam android telefon hiç kullanmadım. Özelliklerinde de anlamıyom. :(

Forum açsam her yer forum dolu. Zaten google vbulettin dışı forumlara pek önem vermiyo.

Sizin tavsiye ettiğiniz sektör hangisi ?

site spama düşmüştür bile senden başka giren olmaz. Açtığın konulara 1 paragraf bir şeyler yazsaydın belki birşeyler olabilirdi ama direk kodları kopyala yapıştır yaparak konu açman sadece zaman kaybı.

@fenomen;

hocam konuların başına özgünleştirerek makale yazıyom zaten. Hileleri de özgünleştirerek ekliyom. :( Verdiğin moral için saol hocam. keyfim yerine geldi.

Son düzenleme:
pm attığım konular ile ilgili hileler paylaş, o hileleri bulup linkleri kısaltarak da ekstra gelir sağlayabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri