Oyun İçin Laptop Önerisi Lütfen :)

Anivaliant

Yasaklanmış
S.a Beyler 2500 TL Civarı Bir Laptop Düşünüyorum :)
Arkadaşlar msi falan dediler baktım nete fena değil gibi ama sizinde önereceğiniz bişeyler var mı link falanda atarsanız süper olur :) Gameplay videoları falanda çekeceğim laptopta :)

Edit : Yeni girenler için konuya beyler msi ile monster arasında kaldım bide güven sıkıntım var biri monster mağazasından diğeri hepsiburadadan bi sıkıntı çıkması dahilinde baya bi uğraştırır öyle bi yanıda var :/

Monster

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6413&urn=460083&lang=tr-TR

Msi

http://www.hepsiburada.com/liste/ms...Details.aspx?productId=bd600927&categoryId=98

monster tüm modeller

Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.

2 sene önce 2800 lira para ödediğim monster kullanıyorum gayet memnunum ancak benim zamanımda teslimatları çok sıkıntılıydı şimdi nasıl bilemem

1500 TL'lik Bir Acer laptop fazlasıyla işini görür bence.Bence Acer'den çok memnunum.

laptop mu masaüstü mü almalıyım ? önerilerinizi bekliyorum

MONSTER® Q47MS-17572 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > 17.3" MS-1757

Geçen hafta bu laptobu aldım, resmen canavar. Sırf oyun oynamıyayım, youtube işlerimi halledeyim diye aldım gta4, cod ghosts, cs go başından kalkamıyorum :D

Gta 4 te 50-90 fps

Call of Duty: Ghosts ta 30-80 arası fps (bölüme göre değişir)

Cs:Go Da 150 fps altında oynamadım.

Ama oyun oynarken bilgisayar cayır cayır yanıyor. Oyun modu için olan fan tuşuna basmadan oynarsan cihazı yakabilirsin o derece. Benim önerim bu laptobu alman.

MONSTER® Q47MS-17572 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > 17.3" MS-1757

Geçen hafta bu laptobu aldım, resmen canavar. Sırf oyun oynamıyayım, youtube işlerimi halledeyim diye aldım gta4, cod ghosts, cs go başından kalkamıyorum :D

Gta 4 te 50-90 fps

Call of Duty: Ghosts ta 30-80 arası fps (bölüme göre değişir)

Cs:Go Da 150 fps altında oynamadım.

Ama oyun oynarken bilgisayar cayır cayır yanıyor. Oyun modu için olan fan tuşuna basmadan oynarsan cihazı yakabilirsin o derece. Benim önerim bu laptobu alman.

Hocam teşekkürler öncelikle yorumunuz için :) hatta herkesin yorumu için teşekkürler monster ile msi arasında kaldım, bide monster kimin firması hocam güvenim eksik kaldı monstere baya öneriyorlarda kargoyla falan getirticem sorun çıkarsa kadıköy falan hikaye olacak uğraşmak istemiyorum diğer msi dediğimde bu ne önerirsiniz ?

MSI GE70 2OE-267XTR Intel Core i5 4200M 2.5GHz 8GB 1TB 17.3" Taşınabilir Bilgisayar - Bilgisayar - Hepsiburada.com

toshiba - sony - asus bu markaların modellerine bakmanı tavsiye ederim arkadaşım.

Hocam teşekkürler öncelikle yorumunuz için :) hatta herkesin yorumu için teşekkürler monster ile msi arasında kaldım, bide monster kimin firması hocam güvenim eksik kaldı monstere baya öneriyorlarda kargoyla falan getirticem sorun çıkarsa kadıköy falan hikaye olacak uğraşmak istemiyorum diğer msi dediğimde bu ne önerirsiniz ?

MSI GE70 2OE-267XTR Intel Core i5 4200M 2.5GHz 8GB 1TB 17.3" Taşınabilir Bilgisayar - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Bu MSI da hdd hızlarında hata var. Üstte 7200 derken alt özelliklerde 5400 rpm yazmışlar. Bunun dışında ben yerinde olsam Monster alırdım. i5 ile i7 arasında oyun performansı olarak çok fark gözükmese de yeni nesil işlemci i7 aynı fiyat olunca Monster tercih sebebi.

Ayrıca mSATA SSD (1.Slot) ve 2.slot olarak 2 hdd yuvası var Monster da. Yani ileride 1 ssd alıp onu takabilir ve diğer hdd yi depolama olarak kullanabilirsin.

Bunlara muadil başka firmalarda bu fiyata ürün bulman zor. Asus da G serisi var oyun için. Fakat fazla kurcalarsan işin içinden de çıkamazsın.

Bir de elektronik mağazaları gezersen promotorlerin önerileri anlatımları sonucu farklı ürün alabilirsin. Bende promotorluk yaptığım için bildiğim için söylüyorum. Dikkatli olmakta fayda var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri