Oyun İçin Laptop Önerisi Lütfen :)

lenovo kullanıyorum ve çok memnunum, eğer tercihlerinde varsa lenovo al derim

kardeş herkez ilk aklına geleni söylüyorda oyun için laptop kullanan pek yok gibi. bende araştırıyorum ve şuan çoğu laptopda ısınma sorunu var. fakat asus larda aliminyum kasalı bi laptop var ısınma fln yapmıyor kullananlar memnun. tek asusda gördüm o modeli bi araştır istersen.

ayrıca ilerde sıkıntı yaşamak istemiyorsan ekran kartın nvidia geforce 4 gb paylaşımsız olsun.

Bu MSI da hdd hızlarında hata var. Üstte 7200 derken alt özelliklerde 5400 rpm yazmışlar. Bunun dışında ben yerinde olsam Monster alırdım. i5 ile i7 arasında oyun performansı olarak çok fark gözükmese de yeni nesil işlemci i7 aynı fiyat olunca Monster tercih sebebi.

Ayrıca mSATA SSD (1.Slot) ve 2.slot olarak 2 hdd yuvası var Monster da. Yani ileride 1 ssd alıp onu takabilir ve diğer hdd yi depolama olarak kullanabilirsin.

Bunlara muadil başka firmalarda bu fiyata ürün bulman zor. Asus da G serisi var oyun için. Fakat fazla kurcalarsan işin içinden de çıkamazsın.

Bir de elektronik mağazaları gezersen promotorlerin önerileri anlatımları sonucu farklı ürün alabilirsin. Bende promotorluk yaptığım için bildiğim için söylüyorum. Dikkatli olmakta fayda var.

yorumunuz için çok teşekkürler hocam büyük ihtimalle bu monsteri alacağım :)

MONSTER® Q47MS-17572 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > 17.3" MS-1757

bide arkadaşın dediğine göre cayır cayır yanıyormuş oyun oynarken iyi bir soğutucu aldım mı tamamdır heralde hadi hayırlısı inş teslimatta sorun çıkmaz :)

Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.Casper alma.
hahahahaa :D

@Anivaliant

Verdiğin linkten karşılaştıracak olursak monster çok daha iyi ve hızlı.

Özellikle harddiskinin 7200rpm ("750GB Western Digital Scorpio Black 7200RPM") olması çok iyi olmuş.Diğer msi 5400 rpm bu yüzden baya bi yavaşlatır notebook u.Monster gayet iyi ikisi arasında kaldıysan monsteri seç derim.

biraz önce gtx 765m ekran kartımı overclock yaptım cod ghosts oyununda normalde 40-50 fps alırken 100 fpsye kadar dayandı ve bilgisayarda gram fazladan ısınma yok.

monster laptop bir harika!

lenovo monster genel öneri zaten bende katılıyorum buna ek olarak bir kaç marka daha var onlar dışında casper gibi markalardan uzak dur şiddetle tavsiye. Linkteki monster güzel bencede ama ek olarak ben lenovonun z510 modelini kullanıyorum i7 li ve lenovodan memnunum sanada y510p öneririm. Bu markaların hepsi güzel neredeyse birazda nasıl bir kullanıcı olduğuna bağlı ben kendi laptopuma 30 tane oyun indirdim hepsi güncel oyunlar her gün torrent çalışıyordu + xbox 360 gamepad aldım 130 tlye ondanda çok memnunum ama anladım ki ben öyle ahım şahım bir oyuncu değilim :D
zevkimi aldıktan sonra oyunlara giresim gelmiyor.

Eğer ki laptopa çok ihtiyacın yoksa çok güzel bir masaüstü toplayabilirsin hem sistem güncelleme şansın daha fazla olur kafana göre dizersin. Masaüstünde oyun oynamanın tadı çok başka ben gamepad sayesinde tvye bağlayıp oynuyorum onun dışında masaüstünü de özlemeye başladım kesinlikle masaüstü de düşünmelisin

Telefon almaya karar verdim bende yakın zamanda ama seçimlerden sonra piyasa değişmeye başladı doları izleyeceğim bir kaç gün sana da tavsiye ederim

BF4 gibi oyunları ultra oynamayı ve kaydetmeyi düşünüyorsanız biraz sıkıntı yaşarsınız. Ekran kartı okadar iyi değil, aynı fiyara 2 klat hızlı masaüstü toplarsınız. Ben masaüstü topladım geçen yıl:

Sizin baktığınız monsterin ekran kartı GTX 765M 128 Bit @ 4000M Efektif değeri: 512 000
850 mhz gpu
Bentopladığım bilgisyara HD7870 taktım 256Bit @4800mhz Efektif değreri:1228 800
1200 mhz gpu
Bunlar ekran kartının en önemli değerleridir. Bu örnek gibi diğer parçalar da masaüstü bilgisyarda daha performanslı ve ucuz olacaktır. Şansınız varsa laptop ile uğraşmayın.

(Monitör hariç 1700 TL tutu)

lenovo monster genel öneri zaten bende katılıyorum buna ek olarak bir kaç marka daha var onlar dışında casper gibi markalardan uzak dur şiddetle tavsiye. Linkteki monster güzel bencede ama ek olarak ben lenovonun z510 modelini kullanıyorum i7 li ve lenovodan memnunum sanada y510p öneririm. Bu markaların hepsi güzel neredeyse birazda nasıl bir kullanıcı olduğuna bağlı ben kendi laptopuma 30 tane oyun indirdim hepsi güncel oyunlar her gün torrent çalışıyordu + xbox 360 gamepad aldım 130 tlye ondanda çok memnunum ama anladım ki ben öyle ahım şahım bir oyuncu değilim :D
zevkimi aldıktan sonra oyunlara giresim gelmiyor.

Eğer ki laptopa çok ihtiyacın yoksa çok güzel bir masaüstü toplayabilirsin hem sistem güncelleme şansın daha fazla olur kafana göre dizersin. Masaüstünde oyun oynamanın tadı çok başka ben gamepad sayesinde tvye bağlayıp oynuyorum onun dışında masaüstünü de özlemeye başladım kesinlikle masaüstü de düşünmelisin

Telefon almaya karar verdim bende yakın zamanda ama seçimlerden sonra piyasa değişmeye başladı doları izleyeceğim bir kaç gün sana da tavsiye ederim

y510p de gri ekranda titreme sorunu var. Genelde genetik gibi. Dh de konusu uzayıp gidiyor. Takıntılı arkadaşların dikkat etmesi gereken bir konu.

Bir arkadaşımıza aldıydık aynı sorun onda da vardı. Fakat pc olarak gayet düzgün tabi ki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri