Oyun için laptop tavsiyesi (Max 3500 tl)

youktube

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar dün bir konu açmıştım ancak limiti biraz arttırdım ve aynı zamanda gameplay içinde bir laptop almak istedim dünden beri araştırıyorum ancak cok kararsız kaldım fiyat 3500 tl ve civarı olacak yani biraz yukarısıda olabilir ama geçmemesi tercihim tabikide. Donanımdan her ne kadar iyi anlasamda bi kararsızlık oluştu burada sizlerden tavsiye almak istedim.
Kafamdaki modeller suan MSI GE60 , Asus G550JK gibi ancak monster konusundada kararsızım bu fiyatlara monsterda cok daha iyi makinalar var ancak bi asus kalitesi yada msi güveni vermiyor gibi. Düşünceleriniz benim için önemli lütfen bu konuda bilgili deneyimli arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

Not: Oyun için bir masaüstü diz diyenleride çok iyi anlıyorum ancak taşınabilirlik benim için önemli.

hocam ben dün sipariş ettim yarın elime geçecek ge70 msi 3520 tlye.ben performasına göre sizi bilgilendirim pazar gününe kadar
MSI GE70 2PC-291XTR Apache Core i7-4710HQ 8GB 128GB SSD + 1TB GTX850M 2GB 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim özellikleri bu fakat ben hepsiburadadan sipariş ettim bi bakın özelliklere.bende deneyip yorum atarım size tekrardan

hangisini sipariş ettin link at bakayım

edit link vermiş zaten görmemişim

render deneyeceksen beni de bilgilendirirsen sevinirim

tabiki denicem hocam.önce bi gelsin yarın işletim sistemi kurup tam ayrıntlı bilglendirirm.üstte aldığım pcnin özellikleri var bi bkarsınız ilgilenirseniz hafta sonu tekrardan bi yazarsınız

bende bugün baktım bu ürüne fazlasıyla renderi test ederiz senle ona göre sipariş geçerim bende

hepsiburadada kalmadı heralde son ürünü ben sipariş ettim kaldırdılar ürünlerden.denerim hocam camtasia ile gerekli bilgilendirmeyi pazar pazartesi yaparım.aslında amd düşündüm ama onda pek güvenimi sağlayamadı amd olması bunu söyledim.16 gb ram olsa iyiydi.olanınında ekranı küçük :D

F/p ürünü istediğin ürünü karşılaştır daha iyi performans sağlayanı bulamazsın. İnternet üzerinde anlatılan efsanelere inanıp inanmamak sana kalmış. Şuan kullanıyorum raid0 yapıp uzaya çıkmayı planlıyorum.

MONSTER® TULPAR T7 V2.3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR

Edit:

Hocam o tartışma bölümünü okuyan süpermiş ya ))

Evimi satmaya değer mi? başlıklı bölüm :)

Hocam oyun esnasında mesela kaç fps görüntü alıyorsun birde ısınma ne derecede oluyor yazar mısın ?

Hocam oyununa bağlı. Ben witcher 2 oynadım. Ultra ayarda 45-50 fps aldım.

Dota 2 de zaten fps'nin haddi hesabı yok ekrana sığmıyor sayılar )

Başka rome 2 total war oynuyorum. Menüde 200 oyun içi hatırlamıyorum şimdi bakarım.

Skyrim içinde bakıyorum hemen.

Witcher 2 full ayarda 45 fps.

Rome 2 total war. menü: 300 fps
Sefer haritası(En çok kasan yer) 45 fps.

Oyun içi savaşlarda 50-60 fps.

Son düzenleme:
hocam fps konusnda bilgim yok yalan söylemiyeyim ama her türden laptop u kullandım donanımdanda çat pat anlarım monster çok başka şu kadarını söyliyeyim adamlar sitesindende gördüğün gibi 2500den aşağı laptop yapmıyorlar ki kaliteelerinden ödün vermemek için

F/p ürünü istediğin ürünü karşılaştır daha iyi performans sağlayanı bulamazsın. İnternet üzerinde anlatılan efsanelere inanıp inanmamak sana kalmış. Şuan kullanıyorum raid0 yapıp uzaya çıkmayı planlıyorum.

MONSTER® TULPAR T7 V2.3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR

ekran kartı iyiymiş ama parası cok :) +ssd yok blueray okuyucusuda yok sanırım

skype adresini ozelden yazarmısn konuyu allak bullak etmiyim şimdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri