Oyun için laptop tavsiyesi (Max 3500 tl)

ekran kartı iyiymiş ama parası cok :) +ssd yok blueray okuyucusuda yok sanırım

skype adresini ozelden yazarmısn konuyu allak bullak etmiyim şimdi

Max 3500 Tl hocam ) Yani sen öyle yazınca 3600 lük pc önerdim.

Senin kararın msi de Türkiye'de 870m ekran kartlı pc alamazsın zaten en az 4500 ü gözden çıkartacaksın.

Monster hariç bu bütçe ile hiçbir şekilde 870m ekran kartına sahip olamazsın. 850m çok çok küçük ihtimal 860m.

870m ile 850 veya 860m in farkını biraz araştırırsanız beni anlarsınız.

Eğer içeriğinde ki donanıma değilde üstünde yazan markaya para vereceksiniz siz bilirsiniz. 850m ekran kartı ile mutluluklar dileyebilirim sadece )

Bir de neden msi'ye güveniyorsunuz da monster'a güvenmiyorsunuz onu anlayamadım. Hayatım da ne msi gördüm ne monster ama böyle bir ön yargı vardı bende ) Msi gözümde güvenilir bir marka geliyor ama monster öyle değil.
Alana kadar böyleydi yani. Neden ön yargımız o şekilde oluştu bilemiyorum

Son düzenleme:
Max 3500 Tl hocam ) Yani sen öyle yazınca 3600 lük pc önerdim.

Senin kararın msi de Türkiye'de 870m ekran kartlı pc alamazsın zaten en az 4500 ü gözden çıkartacaksın.

Monster hariç bu bütçe ile hiçbir şekilde 870m ekran kartına sahip olamazsın. 850m çok çok küçük ihtimal 860m.

870m ile 850 veya 860m in farkını biraz araştırırsanız beni anlarsınız.

Eğer içeriğinde ki donanıma değilde üstünde yazan markaya para vereceksiniz siz bilirsiniz. 850m ekran kartı ile mutluluklar dileyebilirim sadece )

Bir de neden msi'ye güveniyorsunuz da monster'a güvenmiyorsunuz onu anlayamadım. Hayatım da ne msi gördüm ne monster ama böyle bir ön yargı vardı bende ) Msi gözümde güvenilir bir marka geliyor ama monster öyle değil.
Alana kadar böyleydi yani. Neden ön yargımız o şekilde oluştu bilemiyorum

hocam su ürüne kafam takıldı suan :) MONSTER® TULPAR T5 V1.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR

Hocam aynı ürün. Sadece bu 15.6 inch. 15.6 inch istediğinize emin misiniz ?

Bana küçük geliyor. Yani 17.3 inch kullandıktan sonra 15.6 kullanamıyorum artık )

Hocam suanki kullandığım laptop 17.3 ve açıkcası biyere taşımak çok zor geliyor artık çok ağır oluyor o yüzden bilerek küçük bakıyorum :)

Hocam suanki kullandığım laptop 17.3 ve açıkcası biyere taşımak çok zor geliyor artık çok ağır oluyor o yüzden bilerek küçük bakıyorum :)

O zaman bu 17.3 ü hiç taşıyaman. 4 kg :)) Msi lerde 4kg. Hatta 5kg gördüm ))

Şuan bu laptopta 3.2 kg. Yani tahminim kalın gelecektir. Size tulpar serisini önermem. Kalındır. Sebebi oyun bilgisayarıdır. Isınmayı engellemek adına kalın üretilir.

İnce hafif bir model arıyorsanız o iş monterda biraz zordur )

O zaman bu 17.3 ü hiç taşıyaman. 4 kg :)) Msi lerde 4kg. Hatta 5kg gördüm ))

Şuan bu laptopta 3.2 kg. Yani tahminim kalın gelecektir. Size tulpar serisini önermem. Kalındır. Sebebi oyun bilgisayarıdır. Isınmayı engellemek adına kalın üretilir.

İnce hafif bir model arıyorsanız o iş monterda biraz zordur )

hocam işte o yüzden biraz monstera uzak kaldım mesela konunun basındaki postumda yazdığım asus modelini rica etsem bir incelermisiniz sizce nasıl ?

hocam işte o yüzden biraz monstera uzak kaldım mesela konunun basındaki postumda yazdığım asus modelini rica etsem bir incelermisiniz sizce nasıl ?

Hocam önce karar vermen gerekiyor. Gameplay kısmını abartacaksan. Kalın alman gerekir. Yani bak ben 24 saat oynuyorum ısındığını hissetmiyorum bile. 4kg kasa o ısı gelemiyor bile bana )) Anca fan dan üflüyor.

Ben bakayım senin için ince bir model

Edit: Hocam çok araştıramadım. Valla en iyisi başka arkadaşlar yardımcı olsun. Hem oyun bilgisayar hem ince bilgisayar biraz garip oldu )

Son düzenleme:
performans için laptop alınmaz beyler paralara yazık toplayın kendiniz o fiyata 2 kat daha fazla performans alırsın hem render hem oyun anlamında

performans için laptop alınmaz beyler paralara yazık toplayın kendiniz o fiyata 2 kat daha fazla performans alırsın hem render hem oyun anlamında

Hocam suan o fiyata su kasayı toplayabiliyorum ama işte taşınabilirlik olsunda istiyorum.

Aerocool Strike-X One Adv. 750W 2 x USB 3.0, 2 x 12cm Fan, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-STR-ONEA750)
MSI Z97 GAMING 5 Intel Z97 3300MHz(OC) DDR3 LGA1150 ATX Anakart
Intel Haswell Core i7 4770K 3.5GHz 8MB Cache LGA1150 İşlemci
Cooler Master X6 İntel 2011/1366/1156/1155/775 AMD FM1/AM Serisi Uyumlu CPU Soğutucusu (RR-X6NN-19PR-R1)
Kingston HyperX FURY 8GB 1600MHz DDR3 Ram (HX316C10FR/8)
WD Blue 1TB 7200RPM 64MB Sata 6Gbit/s 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX)
vede herhangi bir 4 gb ekran kartı (512 mbit)
fiyat 3500 e falan geliyor.

Hocam önce karar vermen gerekiyor. Gameplay kısmını abartacaksan. Kalın alman gerekir. Yani bak ben 24 saat oynuyorum ısındığını hissetmiyorum bile. 4kg kasa o ısı gelemiyor bile bana )) Anca fan dan üflüyor.

Ben bakayım senin için ince bir model

Edit: Hocam çok araştıramadım. Valla en iyisi başka arkadaşlar yardımcı olsun. Hem oyun bilgisayar hem ince bilgisayar biraz garip oldu )

olsun hocam çok teşekkür ederim. biyerden taviz vericez artık bakalım.

render ile ilgili bir tane video yaparsanız çok makbule geçer arkadaşlar,yoksa masa üstü toplicam,diz üstü tat vermiyor

Biraz ağır olacak kasası ama kesinlikle buna karar verdim performans olarak msi ve asusu katlar gibi geliyor.
MONSTER® TULPAR T5 V1.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR
ayrıca bu videodaki kişininde yaptığı incelemeyi izlemenizi tavsiye ederim.
Tulpar T5 inceleme - YouTube

Ben yarın alırım gibi geliyor ama hala önerileri bekliyorum arkadaşlar kendi bulduğum markalarıda yazıyorumki belki başka arkadaşlarda arıyordur.

Biraz ağır olacak kasası ama kesinlikle buna karar verdim performans olarak msi ve asusu katlar gibi geliyor.
MONSTER® TULPAR T5 V1.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR
ayrıca bu videodaki kişininde yaptığı incelemeyi izlemenizi tavsiye ederim.
Tulpar T5 inceleme - YouTube

Ben yarın alırım gibi geliyor ama hala önerileri bekliyorum arkadaşlar kendi bulduğum markalarıda yazıyorumki belki başka arkadaşlarda arıyordur.

videoyu izledim , hic düsünme yarın gidip al + videoya fazla aldanma +8gb ram +120SSD Disk takmış , pcyi aldıgında aynı performans olmucaktır :)

videoyu izledim , hic düsünme yarın gidip al + videoya fazla aldanma +8gb ram +120SSD Disk takmış , pcyi aldıgında aynı performans olmucaktır :)

Yarın bi bütçeye bakıcam hocam ssd bende istiyorum 240 ek ilave taktırabilirim gerekirse. + ram bence gereksiz bi faktör bugün naparsak yapalım zaten çok ram kullanamıyoruz ileriki günlerde onuda takarım.

Merhaba arkadaşlar dün bir konu açmıştım ancak limiti biraz arttırdım ve aynı zamanda gameplay içinde bir laptop almak istedim dünden beri araştırıyorum ancak cok kararsız kaldım fiyat 3500 tl ve civarı olacak yani biraz yukarısıda olabilir ama geçmemesi tercihim tabikide. Donanımdan her ne kadar iyi anlasamda bi kararsızlık oluştu burada sizlerden tavsiye almak istedim.
Kafamdaki modeller suan MSI GE60 , Asus G550JK gibi ancak monster konusundada kararsızım bu fiyatlara monsterda cok daha iyi makinalar var ancak bi asus kalitesi yada msi güveni vermiyor gibi. Düşünceleriniz benim için önemli lütfen bu konuda bilgili deneyimli arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

Not: Oyun için bir masaüstü diz diyenleride çok iyi anlıyorum ancak taşınabilirlik benim için önemli.

hocam şu an bende msı ge60 var performans açısından mükemmel tek kelimeyle her türlü işlemi rahatlıkla yaparsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri