Oyun kanalı Yapan arkadaşlar ( kanalım kapatıldı )

KorkmazMutlu

Yasaklanmış
Evet kapatılan kendi çektiğim oyun kanalı askı durumuna alınmıştır.
Doğal olarak itiraz ettim ama red gördü neden red gördü bilmiyorum.
Kapatılma sebebi tabi ki flag videoyu attığım yer flagcıların sahte ve gerçek telifçilerin olduğu bir yerdi.
( ana sayfa yapınca çekemediler beklesinler hergün gelecem :D )
Flash oyun oynuyorum
1.Oyun videoları özgün sayılmıyor mu ?
2.oyun videoları özgün sayılmıyorsa neden o kadar çok oyun kanalı ayakta ?

Yt bize spam yapmayın diyor özgünüde askıya alıyor illaki spam yap sen diyor .

Oyun oynayıp atan kişiler cevap verirse sevirim.

Son düzenleme:
küçük oyunlar varya onları çekip atanlar var öyle bi kanalmı yoksa minecraft gibimi

küçük değil :d tom and jerryden tut sponge den tut peppa ya kadar ne ararsan var büyükler var tabi flagda istemeden geliyor tabi :D

---------- Spam Engelliyici 12:00 ---------- Önceki Mesaj 11:59 ----------

flash sıkıntılı olabiliyor hocam ya.

flash olunca ne oluyor olmayınca ne oluyor özgün değilmi sonuç ta bunu bir kesinleştirelim ?

Bir daha itiraz et açılacaktır bir kere red geldi diye yılma özgünsen açılır

Bir daha itiraz et açılacaktır bir kere red geldi diye yılma özgünsen açılır

red geldi kanalı kökten sildim :D acımam valla direk silerim :D

sorun değil 10 güne tekrardan ana sayfa yaparım ama yt yi anlamıyorum bana diyorki spam yapma tmm yapmadım yine askı :D

o zman rolleri değiştirmenin zmanı geldi diye düşünüyorum spama devam ;)

---------- Spam Engelliyici 12:06 ---------- Önceki Mesaj 12:04 ----------

flash oyunlar özgünden sayılmıyor...yapımcıları bile telifi çakıyor.

bende anlamadığım taraf bu neden ki ? ne alaka ? oda oyun buda oyun değil mi ?

sorun değil 10 güne tekrardan ana sayfa yaparım ama yt yi anlamıyorum bana diyorki spam yapma tmm yapmadım yine askı :D

spam candır gerisi heycandır :D

Flash oyunlar riskli içerikten telif gelebiliyor illa flash oyun oynayacağım dersen iyice araştırıp telif gelmeyecekleri bul ona göre video çek.askıya gelicek olursak tek toplulukta askıya alıyorlar incelemeyide otomatik botlar yapıyor ve hata yapıyor eğer özgünsen bir sıkıntı yoksa reddedsede 2-3 kere mail at sonunda açılır.

Flash oyunlar riskli içerikten telif gelebiliyor illa flash oyun oynayacağım dersen iyice araştırıp telif gelmeyecekleri bul ona göre video çek.askıya gelicek olursak tek toplulukta askıya alıyorlar incelemeyide otomatik botlar yapıyor ve hata yapıyor eğer özgünsen bir sıkıntı yoksa reddedsede 2-3 kere mail at sonunda açılır.

sağol üstadım verdiğin cevap bana yeterli oldu anladım anlayacağımı ;)

kökten sildiğim için itiraz etme hakkımda yok tekrardan sağol ;)

Diğer oyunları para verip alıp oynuyorlar,amma flash oyunlar parasiz oynaliniyor telif riski vardır her zaman

öle dostum orasıda ufaktan özgün yapalım dedik :D ama bana göre değilmiş bir kere daha anladım :D

Yok öle bir şey spam kalpten götürür adamj özgün candır hele ki tutturusun uzun yıllar kafan rahat olur.Özgünde bir ay 10 bin alıp sonraki ay sıfır görebilirsin belki yakında spamda çok az kişinin yapabileceği kadar aza düşecek.Özgün candır attığın videonun ömürlük olduğunu düşün ? Kafan rahat bu tür askıya alınma durumlarıda youtube hatası eninde sonunda açılıyor.Youtubede o kadar özgün kanal var kapansalar bile illa ki açılıyorlar.Zaten forumu takil ediyorsan hergün özgün kanalım kapandı diye konular açılıyor ve sonunda illa ki açılıyor.kanal Quiz de vs değilse adsense yada ilgili bir partnerdeyse %100 açılıyor.Attığın mesaja cevap geliyor.

Yok öle bir şey spam kalpten götürür adamj özgün candır hele ki tutturusun uzun yıllar kafan rahat olur.Özgünde bir ay 10 bin alıp sonraki ay sıfır görebilirsin belki yakında spamda çok az kişinin yapabileceği kadar aza düşecek.Özgün candır attığın videonun ömürlük olduğunu düşün ? Kafan rahat bu tür askıya alınma durumlarıda youtube hatası eninde sonunda açılıyor.Youtubede o kadar özgün kanal var kapansalar bile illa ki açılıyorlar.Zaten forumu takil ediyorsan hergün özgün kanalım kapandı diye konular açılıyor ve sonunda illa ki açılıyor.kanal Quiz de vs değilse adsense yada ilgili bir partnerdeyse %100 açılıyor.Attığın mesaja cevap geliyor.

orası doğru özgünde slowmotion yapacağım bu süreç ister tabi 30 k lık yatırım ister ;) oyun olayına neden girdim dersen hiti daha çok olduğu için yoksa özgün yapmaya kalkarsam çok iş var :D

orası doğru özgünde slowmotion yapacağım bu süreç ister tabi 30 k lık yatırım ister ;) oyun olayına neden girdim dersen hiti daha çok olduğu için yoksa özgün yapmaya kalkarsam çok iş var :D

Yatırıma gerek yok başlık küçük resmi insanların ilgisini çekiceği şekilde ayarla oyunları dikkatli seç aramada çıkamayacağın oyunları çekme mesela.Sonrası sabır ben 3.ayımda 1 tl günlüğe gelmiştim şu an uçuyorum.Sabret sonunda karşılığını alırsın farklı bir adsenseden yine yapıcaksak spamda yap ama özgünü bırakma gün gelir sadece haftada bir video atsanda diğer videolar sayesinde aylık binleri cebinde bulursun kafanda rahat olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri