Oyun kanalı

senss17

Kayıtlı Üye
arkadaşlar oyun kanalı açmayı düşünüyorum. bu konuda tecrübeli arkadaşların bana yol göstermelerini rica ediyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum.
sorularım;
1. Kanal ismi fikirleriniz
2. kayıt programı tercihim (hd olması, ücretsizde olursa süper olur)
3. kanal dili türkçe düşünüyorum, orta seviye ingilizce de var. türkçe - ingilizce hangisi.
görüşleriniz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Ne yaparsan yap ask ile yap die bisey varya he o youtube icin ne yaparsan yap ingilizce yaptir hocam:) hayirlara vesile olsun insallah.. guncel oyunlar ile baslamanizi oneririm.. ister bolum gecme videolari cekin istersenizde eglenceli biseyler yapin o tamamen sizin creatif ruhunuza kalmis... video editleme yaparken vegas proyu onerirm .. kayit icinde facecam ile beraber kullanmaya calisin... oyun videolarinda baya iyi netice alirsiniz

[MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] Bende ingilizce düşünüyordum. bugun fikrim değişti. kanal türkçe olacak ingilizce alt yazı düşünüyorum. kazanç durumu nasıl değişir sizce bu şekilde. birde kayıt için ücretsiz hd ekran kaydı yapan tavsiye edermisiniz.

[MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] Bende ingilizce düşünüyordum. bugun fikrim değişti. kanal türkçe olacak ingilizce alt yazı düşünüyorum. kazanç durumu nasıl değişir sizce bu şekilde. birde kayıt için ücretsiz hd ekran kaydı yapan tavsiye edermisiniz.

bir sey degişmez alt yazılı izliyceklerini sanmıyorum birde ceviriden direk gecirirsen işini uzatır izleyici kitlen sikayet edebilir

bir sey degişmez alt yazılı izliyceklerini sanmıyorum birde ceviriden direk gecirirsen işini uzatır izleyici kitlen sikayet edebilir
evet dediklerin mantıklı hocam alt yazıdan vazgeçtim. kanalı türkçe yapmak istiyorum daha kolay büyüyorsun. ingilizce olduğu zaman izleyici cekmek cok zor.

ayni fikir bendede var 17 18 yasindaki veletlerin bile 300 k abonesi var buyuk basari :) aferin onlara ekran kaydi programi hangisini kulanalim bide mikrafon sesi cizirti yapiyor o sikintiyi nasil gecicez

ayni fikir bendede var 17 18 yasindaki veletlerin bile 300 k abonesi var buyuk basari :) aferin onlara ekran kaydi programi hangisini kulanalim bide mikrafon sesi cizirti yapiyor o sikintiyi nasil gecicez

bende o iki soruya geldim. kayıt için fraps diyorlar ama senin fikrin nedir ?

ben oyunda kalırım sanırım vlog a geçmem :)

Hocam önceden Fraps kullanırdım hem dosyanın boyutu büyük hem de oyunlarda fps problemi yaratıyordu, şimdi bandicam kullanıyorum hd hızlı ayarı seçiyorum hiç bir fps problemi olmuyor.

Ne yaparsanız yapın ing çalısın arkdaslar. 100k izlenmeye 10 tl verirse sonra pişman olursunuz demedi demeyin. konusmasızada gerek yok ing çalısırken guzel bi logonuz birde giriş intronuz olsun kafi.

bende açmayı düşünüyorum yavaştan yavaştan özgüne geçme vakti geldi galiba

[MENTION=35624]emrect[/MENTION] bandicam full değil mi ? fraps denicem eğer beğenmezsem bandicam hakkında yardım isteyebilirim.

Ses kaydı için audacity programını kullanıyorum ben çok işe yarıyor cızırtıyı kaldırmada .

Ben bandicamla çekim yaptım gayet güzel tavsiye ederim full sürümünü bulmak kolay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri