Oyun konsolu tavsiyeniz ?

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Arkadaşlar hepsiburada.com a bakım onlarca konsol markası var 8 9 tl den başlıyor tavsiye edebileceğiniz sağlam bir birka varmı fiyatı 10 20 tl arası olursa sevinirim.

hepsiburada dan 3-5 defa bişeyler almştım ama son zamanlarda gold daki fiyatlar daha uygun oluyo oraya da bi göz at :)

bence git teknosaya cumartesi günü 10 liraya hem konsol hemde oyun hediyeli oluyo onlar dan yakala derım :D

hepsi burada golda göre biraz daha ucuz yani bu ürünler zaten goldta yok :)

geçen harddisk almıştım da en uygun fiyat gold daydı.. farklı ürünlerde hepsiburada uygun olabilir tabi :)

Seagate ST1000DM003 1TB 7200 RPM NCQ Sata3 64MB PC - Gold.com.tr
Seagate Barracuda 1TB 7200RPM SATA 6Gb/s 3.5" Sabit Disk ST1000DM003 - Bilgisayar - Hepsiburada.com

edit : gold un sitesinde de var yaw :)
http://www.gold.com.tr/Arama.aspx?text=gamepad&urungruptip=3&urungrupid=55647&siralama=fiyatartan

Hocam snopy marka kol aldim 2 adet 1 yil kullandim ve birisi hala saglam. Snopy iyidur tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri