Oyun oynayarak hatta hiç bir şey yapmayarak bile para kazanabilirsiniz !

• Kullanıcı qtolga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
[MENTION=11889]qtolga[/MENTION] hocam benimden iyi point geliyordur umarım kaç senedir kazanç sağamaya başlicaktım. Şu point işi bitirdi beni dehşet kazanç var ama point kasmak zor..
Bereketini gör bu arada :)

basta ıyı bır fıkır gıbı geldı ama arastırınca sahtekar olduklarını anladım yabancı forumlarda mıllet ya hıc odeme alamamıs yada 2 3 odeme aldıktan sonra odeme yapmamaya baslamıslar zaten dusununce mantıklıda gelmıyor para yatırıyorsunuz gercek olmayan sanal cuceler sızın ıcın altın kasıyor ve her 100 altını 1 rubleye alıyor sıte yanı 70 lıralık bır yatırım yapsanız bunu sıze 1 ay sonra 115 120 lıra olarak oduyorlar ozaman 10 bın tl yatır 1 ay bekle ve 18bın olarak al bu parayı kose dondurecek ıs ama kım verır bu parayı hıc bırsey yapmadan koca koca bankalar bıle boyle bır faiz veremiyorken bu adam nasıl oluyorda bu parayı oduyor (tabiki ödemiyor :D)

Forum dediğin ortamda herkes düsüncelerini paylasır hosunıuza gitmeyen mesajlara hemen konu baltalamak demeyin bana göre boş iş yani baskası beni ilgilendirmez

ilgilendirmesin zaten de boşuna boş iş deme 2 gün içinde 3000 ruble para çekmişim siteden kaç para yapıyor bu bir hesapla hocam sonra yaz istersen.

---------- Spam Engelliyici 03:55 ---------- Önceki Mesaj 03:54 ----------

Baya eskiden oynuyordum. Tam hatırlamıyorum ama günlük bonuslarla gelen altınlarla cüce alıyordum. Baya oynamıştım aylarca diyebilirim. Fakat sonradan site mal oldu. Ne cüce kaldı ne bişiy. Sonra bi daha aynısı olmuştu. Artık pek güvenmiyorum bu adamların sistemine :) Yanlış anlama konu baltalamak değil amacım sadece şu oyundaki başımdan geçen olayı söylemek istedim.

estagfurullah hocam da aylardır devam ediyorum bunda sıkıntı olmadı bir de goldenchese mi ne vardı cüceli oda o kapandı onunla karıstırmıs olabilirsiniz belki :)

---------- Spam Engelliyici 03:57 ---------- Önceki Mesaj 03:55 ----------

[MENTION=11889]qtolga[/MENTION] hocam benimden iyi point geliyordur umarım kaç senedir kazanç sağamaya başlicaktım. Şu point işi bitirdi beni dehşet kazanç var ama point kasmak zor..
Bereketini gör bu arada :)

hocam üyeniz yatırım yapmayınca gelmiyor point ya :) ama aylardır üyemsiniz biliyorum teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 03:57 ---------- Önceki Mesaj 03:57 ----------

Paypal ile veya webmoney ile yatırım olsaydı yatırım yapardım :)

webmoneyle var hocam yarın videomda göstercem anlatcam

---------- Spam Engelliyici 03:59 ---------- Önceki Mesaj 03:57 ----------

basta ıyı bır fıkır gıbı geldı ama arastırınca sahtekar olduklarını anladım yabancı forumlarda mıllet ya hıc odeme alamamıs yada 2 3 odeme aldıktan sonra odeme yapmamaya baslamıslar zaten dusununce mantıklıda gelmıyor para yatırıyorsunuz gercek olmayan sanal cuceler sızın ıcın altın kasıyor ve her 100 altını 1 rubleye alıyor sıte yanı 70 lıralık bır yatırım yapsanız bunu sıze 1 ay sonra 115 120 lıra olarak oduyorlar ozaman 10 bın tl yatır 1 ay bekle ve 18bın olarak al bu parayı kose dondurecek ıs ama kım verır bu parayı hıc bırsey yapmadan koca koca bankalar bıle boyle bır faiz veremiyorken bu adam nasıl oluyorda bu parayı oduyor (tabiki ödemiyor :D)

parayı hemen cekemiyorsun siteden kaç ödeme aldım ve hala devam ediyor. ödeme almak için biraz puan kasman gerekli

Hocam webmoneyle nasıl yatırım yapılacağını gösterirseniz refinizden üye olup yatırım yapabilirim. Birde 3 günde 1000 ruble çekmeyi ne kadar yatırım ile yaptınız acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri