Oyun Oynayarak Para Kazanın ( Süper Bonus Teklif )

Binalar her gün yüzde 5 zarar görüyo tamir etmezsen belli bir seviyeden sonra yıkılıyor omu başıma geldi yoksa saldırı falan mı aldın.
saldırı aldım bi kaç tane ve binalar hep yıkık duruyor kaybolmuyorda sonra bende oyunu bıraktım.happiniess hep 100 de 10 zaten..Mutsuz yani bizim köy halkı :) bide böle bişe çıkıyor mesala bunu anlamadım Minimum happiness level for selling raws for gold is 60%.

saldırı aldım bi kaç tane ve binalar hep yıkık duruyor kaybolmuyorda sonra bende oyunu bıraktım.happiniess hep 100 de 10 zaten..Mutsuz yani bizim köy halkı :) bide böle bişe çıkıyor mesala bunu anlamadım Minimum happiness level for selling raws for gold is 60%.
Altın çıkarmak için galiba happinessin yüzde 60 üstü olması gerekiyo onun içinde insanları mutlu edicen hastane karakol cafe falan yapıcan ne bulursan kurucan yani :)

Arkadaşlar bir resim buldum üye olan arkadaşlar yapıcakları binaları resimdeki gibi ayarlarsa çok iyi olur ilerde sıkıntı çıkmasın.

ydlvMy.png

Hocam oyunda kerane binası bile var çok enteresan bir durum :D:D:D

Kilise'nin yanında Kerane :D
Halk, günah çıkarmak için uzağa gitmesin diye yapılmış sanırım. :)

Baştan başla sen çok mu boş bıraktın saldırı yaptılar sana :)
Tamam tekrar başlarık en iyisi öle...Bir ara baya sarmıştım iyide gidiyordum saldırdılar bişe yapamadım...belki duymuşsundur klanlar oyununu epey severim.biraz karmaşık ama 2.denememde çözücem o zaman.

Tamam tekrar başlarık en iyisi öle...Bir ara baya sarmıştım iyide gidiyordum saldırdılar bişe yapamadım...belki duymuşsundur klanlar oyununu epey severim.biraz karmaşık ama 2.denememde çözücem o zaman.
Ben biraz daha detaya ineyim saldırılardan en az zararla nasıl kurtulabiliriz ona bakıcam yoksa duman ederler bizide :)

4 tane binayı yükselttim daha hiç bir şey yapılmıyor? Bekleyecem mi 3 saat şimdi?

sağtaki pil 89 diyor ama? diğer binalarda boş duruyor onlara yapamıyorum yani bekleyecem öyle mi?
Ya hammaden yetmiyodur ya işçin yoktur yada bazı binaları yapmak için yol falan gerekiyo ondan yapamıyosundur ekran görüntüsünü çekip koyarmısın ?

Aslında bugün başlasam seneye felan para yaparız herhalde
:D

Hocam işçin kalmamış onun için inşaat başlatamıyosun evlerin seviyesi ve sayısı artıkça işçi nüfusuda artar ama evlerde yollarla bağlantılı yani bi süre bekliyecen mecbur.

Hocam işçin kalmamış onun için inşaat başlatamıyosun evlerin seviyesi ve sayısı artıkça işçi nüfusuda artar ama evlerde yollarla bağlantılı yani bi süre bekliyecen mecbur.

işçi nerden yapılıyor? bütün binalara tek tek baktım hiç birinde hamle yapamıyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri