dostum nasıl oynanıyor bu ya , altın madeni nasıl inşa ediliyor
Goldentowns Para Kazan: GoldenTowns Başlangıç Stratejisi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dostum nasıl oynanıyor bu ya , altın madeni nasıl inşa ediliyor
saldırı aldım bi kaç tane ve binalar hep yıkık duruyor kaybolmuyorda sonra bende oyunu bıraktım.happiniess hep 100 de 10 zaten..Mutsuz yani bizim köy halkıBinalar her gün yüzde 5 zarar görüyo tamir etmezsen belli bir seviyeden sonra yıkılıyor omu başıma geldi yoksa saldırı falan mı aldın.
Altın çıkarmak için galiba happinessin yüzde 60 üstü olması gerekiyo onun içinde insanları mutlu edicen hastane karakol cafe falan yapıcan ne bulursan kurucan yanisaldırı aldım bi kaç tane ve binalar hep yıkık duruyor kaybolmuyorda sonra bende oyunu bıraktım.happiniess hep 100 de 10 zaten..Mutsuz yani bizim köy halkıbide böle bişe çıkıyor mesala bunu anlamadım Minimum happiness level for selling raws for gold is 60%.
Arkadaşlar bir resim buldum üye olan arkadaşlar yapıcakları binaları resimdeki gibi ayarlarsa çok iyi olur ilerde sıkıntı çıkmasın.
![]()
Altın çıkarmak için galiba happinessin yüzde 60 üstü olması gerekiyo onun içinde insanları mutlu edicen hastane karakol cafe falan yapıcan ne bulursan kurucan yani![]()
Baştan başla sen çok mu boş bıraktın saldırı yaptılar sanaooo hocam köy talan olmuş zaten heryer yıkılmış nereye yapayım..![]()
Tamam tekrar başlarık en iyisi öle...Bir ara baya sarmıştım iyide gidiyordum saldırdılar bişe yapamadım...belki duymuşsundur klanlar oyununu epey severim.biraz karmaşık ama 2.denememde çözücem o zaman.Baştan başla sen çok mu boş bıraktın saldırı yaptılar sana![]()
Halkı mutlu etmek gerek huzursuzluk çıkarmasınlarKilise'nin yanında Kerane
Halk, günah çıkarmak için uzağa gitmesin diye yapılmış sanırım.![]()
Ben biraz daha detaya ineyim saldırılardan en az zararla nasıl kurtulabiliriz ona bakıcam yoksa duman ederler bizideTamam tekrar başlarık en iyisi öle...Bir ara baya sarmıştım iyide gidiyordum saldırdılar bişe yapamadım...belki duymuşsundur klanlar oyununu epey severim.biraz karmaşık ama 2.denememde çözücem o zaman.
Evet hocam aynen öyle bekliyosun paso bekliyosun beklemek istemiyosun para veriyorsun4 tane binayı yükselttim daha hiç bir şey yapılmıyor? Bekleyecem mi 3 saat şimdi?
Evet hocam aynen öyle bekliyosun paso bekliyosun beklemek istemiyosun para veriyorsun![]()
Ya hammaden yetmiyodur ya işçin yoktur yada bazı binaları yapmak için yol falan gerekiyo ondan yapamıyosundur ekran görüntüsünü çekip koyarmısın ?sağtaki pil 89 diyor ama? diğer binalarda boş duruyor onlara yapamıyorum yani bekleyecem öyle mi?
Seneye demiyelim de ona neyseAslında bugün başlasam seneye felan para yaparız herhalde
![]()
Hocam işçin kalmamış onun için inşaat başlatamıyosun evlerin seviyesi ve sayısı artıkça işçi nüfusuda artar ama evlerde yollarla bağlantılı yani bi süre bekliyecen mecbur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.