Oyun Oynayarak Para Kazanın ( Süper Bonus Teklif )

Oyundaki isminiz ne hocam.Adam resmi çıkanlar personel ister personelide okulda üretebilirsin öncelik ev ve yollar olsun gerisi geliyo zaten.

hocam oyuna yenıden başlamam gerek benım evın teki şamda teki damda bi nevi Biçimsiz kentleşme yasal yoldan yapılmayan binalar gibi bişi oldu neyse acemligi atlattık gibi yeni bir hesap acmak diger hesap'a girmemek mutli hesap olarak sayılırmı

üstad bu oyunda multi hesap yasakmı hiç duydunuzmu ban olayı varmı ?
Aynı ıp den sürekli girersen var hocam ama arkadaş bir daha diğerine girmeyecem demiş diye bişiy olmaz dedim.Ama vds den falan giricekseniz 2.bir hesap açabilirsiniz.

Arkadaşlar 2.bir bonus teklifi yapmaya karar verdim.Benim linkten üye yaptığınız arkadaşlar içinde aynı bonusları verecem yani x kişisi y kişisini çağırıyo oyuna x kişisine 1.sayfada yazdığım bonuslardan vericem isterseniz yt üzerinden ister face den ister reelden çağırın hiç farketmez benim linkten üye yaptıktan sonra bana mesaj atın şu kişiyi üye yaptım diye bende o arkadaşı sizin adınıza kaydediyim seviye atladıkça ödülünüzü paypal hesabınıza atayım.

Level 3 - $1
Level 5 - $2
Level 10 - $3
Level 25 - $4
Level 50 - $5

TOPLAM BONUS - $ 15

beyler en kötü üye olun deneyin nasıl olsa denemesi bedava :D

İlk işgalimide yaptım arkadaşlar sömürmeye başladım :D Asker sayımız biraz çoğalsa da ülke savaşı yapsak ya :)

lYvDDk.png

oyun ilgi çekici bağlandım iyice level 5 oldum bile para kazanmazsa eğer sıkıntı büyük olacak :D

Politics 3 çıktı o nedir 4 lvl olacam bu arada :)

Hocam şuan lwl v2 yim daha hızlı lwl atlamak için ne yapmalıyım bina ve yolları yapıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri