Oyun Oynayarak Para Kazanın ( Süper Bonus Teklif )

• Kullanıcı ibrahim92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları
hocam ben şimdi üye oldum :D böle yıkık tamir bekleyen evler vardı onları tamir ettim ama şimdi napıcam ortada insan falan yok hiç :D

yolu nasıl yapıyorsunuz hocam :D
dizdiğim patika yollara tıklayıp upgrade yapıyorsunuz malzemeniz varsa 5 odun 15 taş 10 demir ve belli bir süre istiyor ayrıca binaları yaparken işçiler bina yapım süresinide kısaltır Bu arada Refim olmak isteyen arkadaşlarımızda buradan faydalanabilirler GoldenTowns Main Page yardımcı olabildiysem ne mutlu online olduğum sürece bana forumdan veya özelden ulaşabilirsiniz....

Bu ref dağıtan arkadaşlar ne kadar sürede ne kadar kazandılar acaba?

Bu ref dağıtan arkadaşlar ne kadar sürede ne kadar kazandılar acaba?
Hocam öyle 3 5 günde bişiy kazanılmaz öyle olsa zaten bize bişiy kalmazdı zamanla şehrini oturtup kazanmaya başlıyorsun adamlar 500 600 altın satarken sen 2 3 altınla onların içine giremezsin ya belli bir emek istiyo herşey de olduğu gibi.

Herşeyi yaptım gidiyorum 5 lvl olucamda ne police stationa adam koyabiliyorum nede okula adam koyabiliyorum 3 tanede Politics de birşey var onlar nedir happies %16

Polis için bunu diyor galiba polisiniz yok polis yapamadım :)
This building needs 1 more
Policemen to function properly.
The town has 0 Policemen
ready to be hired. Policemen are
trained in schools.

Okul içinde bu burdada çalışan yok galiba :)
unskilled workers to function
properly. The town has 0
unskilled workers ready to be hired.
You need to bring more
unskilled workers to town.

Genel olarak şehrim şöyle üstadlar eksiğim varmı sizce ? 2 tane yolu bşladğım gün yanlışlıkla 3 lvl yapmıştım

Herşeyi yaptım gidiyorum 5 lvl olucamda ne police stationa adam koyabiliyorum nede okula adam koyabiliyorum 3 tanede Politics de birşey var onlar nedir happies %16

Polis için bunu diyor galiba polisiniz yok polis yapamadım :)
Policemen to function properly.
The town has 0 Policemen
ready to be hired. Policemen are
trained in schools.

Okul içinde bu burdada çalışan yok galiba :)
properly. The town has 0
You need to bring more

Genel olarak şehrim şöyle üstadlar eksiğim varmı sizce ? 2 tane yolu bşladğım gün yanlışlıkla 3 lvl yapmıştım

Hocam vasıfsız işçilerden birini okula koy ondan sonra okulda polis üret.2 tane depo binasına gerek yok şuanlık ortadakini yık sonuç olarak şu resimdeki gibi olsun.

VpYaaZ.png

Hocam vasıfsız işçilerden birini okula koy ondan sonra okulda polis üret.2 tane depo binasına gerek yok şuanlık ortadakini yık sonuç olarak şu resimdeki gibi olsun.

VpYaaZ.png

Koyulmuyorkı

Not enough employes
properly. The town has 0
You need to bring more

skype adresın varmı burda kırlılık yaratmıyım :)

Koyulmuyorkı

Not enough employes
properly. The town has 0
You need to bring more

skype adresın varmı burda kırlılık yaratmıyım :)
Vasıfsız işçin var mı ?

örn : 10 saatde kaç level alınıyor 0dan ?

İşgal etttiğim şehir sayısı 8 oldu :) Tabi biraz aceleye getirdim siz sakın kışla basıp nüfusu orda bitirmeyin sonraki aşama bunlar :)

ZNddoz.png

Arkadaşlar iş değişikliği yüzünden oyuna az giricem bu yüzden hesabı bendenx arkadaşa devrettim referansımdan üye olan arkadaşların bonuslarını o ödiyecek oyun hakkında benden çok bilgiye sahiptir ondan faydalanın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri