hocam ben şimdi üye oldum
böle yıkık tamir bekleyen evler vardı onları tamir ettim ama şimdi napıcam ortada insan falan yok hiç 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yolu nasıl yapıyorsunuz hocam![]()
Hocam skype adresinizi pm atın özelden.hocam ben şimdi üye oldumböle yıkık tamir bekleyen evler vardı onları tamir ettim ama şimdi napıcam ortada insan falan yok hiç
![]()
dizdiğim patika yollara tıklayıp upgrade yapıyorsunuz malzemeniz varsa 5 odun 15 taş 10 demir ve belli bir süre istiyor ayrıca binaları yaparken işçiler bina yapım süresinide kısaltır Bu arada Refim olmak isteyen arkadaşlarımızda buradan faydalanabilirler GoldenTowns Main Page yardımcı olabildiysem ne mutlu online olduğum sürece bana forumdan veya özelden ulaşabilirsiniz....yolu nasıl yapıyorsunuz hocam![]()
Hocam öyle 3 5 günde bişiy kazanılmaz öyle olsa zaten bize bişiy kalmazdı zamanla şehrini oturtup kazanmaya başlıyorsun adamlar 500 600 altın satarken sen 2 3 altınla onların içine giremezsin ya belli bir emek istiyo herşey de olduğu gibi.Bu ref dağıtan arkadaşlar ne kadar sürede ne kadar kazandılar acaba?

Herşeyi yaptım gidiyorum 5 lvl olucamda ne police stationa adam koyabiliyorum nede okula adam koyabiliyorum 3 tanede Politics de birşey var onlar nedir happies %16
Polis için bunu diyor galiba polisiniz yok polis yapamadım
This building needs 1 more
Policemen to function properly.
The town has 0 Policemen
ready to be hired. Policemen are
trained in schools.
Okul içinde bu burdada çalışan yok galiba
unskilled workers to function
properly. The town has 0
unskilled workers ready to be hired.
You need to bring more
unskilled workers to town.
Genel olarak şehrim şöyle üstadlar eksiğim varmı sizce ? 2 tane yolu bşladğım gün yanlışlıkla 3 lvl yapmıştım
Hocam vasıfsız işçilerden birini okula koy ondan sonra okulda polis üret.2 tane depo binasına gerek yok şuanlık ortadakini yık sonuç olarak şu resimdeki gibi olsun.
![]()
Vasıfsız işçin var mı ?Koyulmuyorkı
Not enough employes
unskilled workers to function
properly. The town has 0
unskilled workers ready to be hired.
You need to bring more
unskilled workers to town.
skype adresın varmı burda kırlılık yaratmıyım![]()
Yaratık keserek lvl atlanmıyor hocam inşa emri veriyon inşa bitince yenisini yapıyon öyle öyle ilerliyo vasıfsız işçi çok olunca 10 15 hatta 20 inşayı tek seferde yapabiliyorsun.örn : 10 saatde kaç level alınıyor 0dan ?
örn : 10 saatde kaç level alınıyor 0dan ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.