💰-Oyun Oynayarak Yıllık 10.000tl Kazanıyorum-💰

RagingPusher

Kayıtlı Üye
💰-Oyun Oynayarak Yıllık 3.000tl Kazanıyorum-💰

Merhaba Arkadaşlar Bu Yazımda Sizlere Oyun Oynayarak Nasıl Kolay Para Kazanabileceğinizi Anlatacağım Konu Biraz Uzun Olabilir Ama Faydası Olabileceğini Düşünüyorum:):)
-------------------------------------------------------------------------------------
Steam Topluluk Pazarı Ve ByNoGame İle Nasıl Para Kazanabileceğinizi anlatacağım.
---------------------------------------------------------------------------------------
1-BynoGame ile para kazanma
İtemlerinizi Satabileceğiniz Oyunlar:
-Knight Online
-CS:GO
-LOL
-PUBG
-Metin2
-SilkRoad Online
-Karahan Online
-Wolfteam
-Legend Online
-Steam Cüzdan Kodları
-Point Blank
-Zula
-Combat Arms
-Travian
-Ve Dahası-
Steam Topluluk Pazarında Eşya Satabileceğiniz Oyunlar
-Team Fortress 2
-Black Squad
-Payday
-Pubg
-CSGO
-Rust
-BALL 3D
--------------------------------------------------------------------------------------
Peki Bu Eşyaları Nasıl Ve Hangi Fİyata Satmalıyım?
--------------------------------------------------------------------------------------
İtemleri Hangi Fiyata Satmalıyım?
-İtemin Nadirliğine Göre Fiyat Belirleyin
-İsterseniz Fiyatın 1-2 tık üstü satabilirsiniz(çok alınacağını sanmıyorum)
Oyunlarda Hızlıca İtem Nasıl Kazanırım?
Steam Achievement Manager indirerek 15+ steam oyununda item ve başarım alabilirsiniz.
Steam Eşya Fiyat Listem
Black Squad:
-Karambit Rainbow=146.81 USD
-Desert Eagle 50AE Cherry Art=45.45 USD
-M45 CQBP LUNAR NEW YEAR 2018 B =45.22 USD
-AEK973 GL DEATH REAPER=45.45 USD
-NIMRAVUS WRAİTH BAROQUE=40.90 USD
ARKADAŞLAR DİĞER OYUNLARDA BİNLERCE EŞYA OLDUĞU İÇİN YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN AMA DOLAR KURUNU TAKİP EDİN DOLAR ARTARSA FİYATINIZI YÜKSELTİN

Merhaba Arkadaşlar Bu Yazımda Sizlere Oyun Oynayarak Nasıl Kolay Para Kazanabileceğinizi Anlatacağım Konu Biraz Uzun Olabilir Ama Faydası Olabileceğini Düşünüyorum:):)
-------------------------------------------------------------------------------------
Steam Topluluk Pazarı Ve ByNoGame İle Nasıl Para Kazanabileceğinizi anlatacağım.
---------------------------------------------------------------------------------------
1-BynoGame ile para kazanma
İtemlerinizi Satabileceğiniz Oyunlar:
-Knight Online
-CS:GO
-LOL
-PUBG
-Metin2
-SilkRoad Online
-Karahan Online
-Wolfteam
-Legend Online
-Steam Cüzdan Kodları
-Point Blank
-Zula
-Combat Arms
-Travian
-Ve Dahası-
Steam Topluluk Pazarında Eşya Satabileceğiniz Oyunlar
-Team Fortress 2
-Black Squad
-Payday
-Pubg
-CSGO
-Rust
-BALL 3D
Peki Bu Eşyaları Nasıl Ve Hangi Fİyata Satmalıyım?
İtemleri Hangi Fiyata Satmalıyım?
-İtemin Nadirliğine Göre Fiyat Belirleyin
-İsterseniz Fiyatın 1-2 tık üstü satabilirsiniz(çok alınacağını sanmıyorum)
Oyunlarda Hızlıca İtem Nasıl Kazanırım?
Steam Achievement Manager indirerek 15+ steam oyununda item ve başarım alabilirsiniz.
Steam Eşya Fiyat Listem
Black Squad:
-Karambit Rainbow=146.81 USD
-Desert Eagle 50AE Cherry Art=45.45 USD
-M45 CQBP LUNAR NEW YEAR 2018 B =45.22 USD
-AEK973 GL DEATH REAPER=45.45 USD
-NIMRAVUS WRAİTH BAROQUE=40.90 USD
ARKADAŞLAR DİĞER OYUNLARDA BİNLERCE EŞYA OLDUĞU İÇİN YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN AMA DOLAR KURUNU TAKİP EDİN DOLAR ARTARSA FİYATINIZI YÜKSELTİN

hocam item yapmadan item nasıl satıcaz.

Kolay para kazanıcağınız göstercem demişsin ama bu bıçaklar öyle her önüne gelene çıkmıyor. Adamlar binlerce kasa açıyor 3-4 tane zor düşüyor. Gaben bizi seviyo da mı rekabetçi sonu 100-200 dolarlık skin çıkacak :)

Hacı abi hayırdır Mars tan Rusya ya kadar gelmişsin. Vay bayram trafiğinden kaçış mı bu arada başlıkta 10 000 yazıyo ev de 3000

Kardeş iyi yazmışsında biz bu itemleri nası çıkarcaz onu düşünmüyon ha

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri