Oyun traileri telif hakki

hitrockman

Yasaklanmış
Selamlar mevcut bir oyun kanalim var oyun trailerlari hakkinda telif olayini sormak istiyorum bugune kadar trailerlar hakkinda hep telif hakki oldugunu dusundum taki su kanali gorene kadar

https://www.youtube.com/channel/UC1bwliGvJogr7cWK0nT2Eag

ben kendim sahsen gecmiste trailer yuklemeyi denemisligim var ama cogu telif hakki getirmisti bazi trailerlari okutturuyordum kendim edit yapip falan ama bu arkadas duz atiyor gordugum kadari ile anlam veremedim biraz aydinlatirsaniz sevinirim :)

oo arkadastada eşleşen veren videolar oda para kazanamıyordur yapımcı firmalara gidiyor reklam kazançları

trailer a telif gelmez eşleşen gelir.abone için tutmakta fayda olur.o yuzden tutan tutuyor.tabi eşleşeni geçipte tutabilirsin senin tabirinle okutmak yontemiyle.onu yapmadıgım için sonrasını bilmiyorum.

Ben böyle kanalların kesinlikle kazanç peşinde olduğunu düşünmüyorum abone kasıyorlar kanal urlsi girilmemiş 100K abonesi var adam şimdiden abonesi kasıyor sonra bütün videoları silip kanal ismi verip parasını kazanmaya başlıyor.

Arkadaslar partner firmalari genelde oyun videolarina content id korumasi yapmazlar.

Bunun sebebi, content id icin yapilan islemde videonun taranmasi da yer aldigindan, oyunu baska oynayan ve ayni goruntulere sahip olacak kisinin hakkinin gasp edilmesini onlemektir.

O işlerde müşteri memnuniyeti gibi düşünün , mesela ben bir kategoride çalışıyorum dizi olarak , 5 farklı dizi atıyorum eşleşen geliyor arasıra kabul ediyorum , eşleşen gelmeyen yanıma kar kalıyor ,millet memnun oluyor bende parama bakıyorum .

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri