Oyun Videoları Tutuyormu

• Kullanıcı edenart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Yalnız şöyle bi durum var bildiğim kadarıyla.Artık özgün çalıştığın oyun videosunda da 3.taraf ve telif gelebiliyor...

o eskidendi arkadaşım oyunun kendi firmasına bile yollanıyordu ama düzeltildi.

Arkadaşlar ilk videomu çektim fakat 3 GB bunu nasıl düşüreceğim bir öneriniz varmı ?

Format Factory ile düşürebilirsin.

Seneye çok sağlam bir şekilde gireceğim bu oyun piyasasına.

hocam girmek sıkıntı değil video çekiyosun 27gb oluyor 20dk lik video :D format factory 3gb düşürüyo 3gb uplad edilirmi :D

Edilir hocam neden edilmesin ? Diyorum ya çok sağlam ekipmanlarla gireceğim. Türkiye'nin en sağlam YouTuber'ları arasında olmayı planlıyorum. :D Şans benden yana olursa bunu başaracağımı da inanıyorum. :)

hocam onla yaptım ama 3gb düşüyor 23dk lik video bu normal mi ?

Hocam 3gb lik video rahatlıkla 100-150ye düşüyor diye biliyordum. Özel mesaj attım.

Edit: Atamadım :D

Şunu izleyip deneyin bir de hocam.
youtube.com/watch?v=O4SI8OLLcFw

Hocam 3gb lik video rahatlıkla 100-150ye düşüyor diye biliyordum. Özel mesaj attım.

Edit: Atamadım :D

Şunu izleyip deneyin bir de hocam.
youtube.com/watch?v=O4SI8OLLcFw

hocam 27gb movi maker ile 3 e düşürdüm video birleştirince düştü :D

şimidi format factory ile de mp4 720p yaptım yüklüyorm yüklensin koyacam foruma farklı bir konuya tabi başlık yüzünden :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri