Oyun videosu çekme programı lazım fakat..

• Kullanıcı saltjdk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları
Video çekerken programlar sizin ram ve işlemcinizden yiyeceği için eğer yüksek özelliklerde bir bilgisayara sahip değilseniz son çıkan oyunları video kayıt altındayken kasmadan oynayamazsınız.Bunu yapmanız için kart satın almanız lazım.Ayrıca istediğiniz bir program var.Dediğiniz gibi oyun oynarken sizi de kayıt altına alıyor fakat ücretli bir program.Adı "Mirillis Action " diye geçiyor.Fraps gibi programlardan daha kapsamlı gelişmiş özelliklere sahip.Ama dediğim gibi yüksek özelliklerde bir bilgisayara sahip değilsen video capture kartlarından almanı öneririm.
Amd fx 8150 8 çekircek 3.6 ghz
8gb 1600 mhz soğutmalı ram
1 tb 7200 SHDD
2 gb ddr5 ekran kartı kabaca yeter sanırım ?

Twitch burdan yapıcaksın kardeşim oyun oynarken hem kendini hemde pcyi çekebiliyorsun programlarıda veriyor orda canlı yayın yaparsın sonrada alırsın youtube atarsın tüm kanallar burdan yapıyor yani o dediğin şekil

Burdan yapılıyor derken hocam. Yani bu siteye üye olup o şekilde mi kaydediyor.

oyun kaydı için fraps güzel fakat çok yer kaplıyor kayıtları.bunu normal bi boyuta çekmek için de allok video joiner kullanıyorum ben.kesme,biçme,çeviri özellikleri var ve boyutuda kaliteye göre ayarlıyorsun bence onada bi bak derim.

Corel video studio pro x6 ile istediğin botularda görüntü alabilir ondan sonra düzenleyebilirsin. İstersen kamera açma özelliği ile sağ alt köşeye istediğin boyutta kamera görüntünü verebilirsin

konu 3 yıl önce açılmış bende devam edeyim burdan, kayıt programı lazım banada profpsyonel olursa daha iyi olur ne önerirsiniz acaba arkadaslar oyun kaydı için

ekran kartın amd ise amd relive programı nvidia ise nvidia shadowplay kaliteli bunlar ben relive kullanıyorum kartım msi r9 390 amd tabanlı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri