Oyun Videosu Yardımınızı bekliyorum

Moonlife01

Kayıtlı Üye
Merhabalar yıllardırbu forumdaydim eski üyeliğimi [MENTION=14876]Moonlife[/MENTION] hesabıma mailin şifresini unutmamla ulaşamiyorum.
Bir kac sorum var bilgisayar oyunları Battlefield 1,2,3,4,5 - Team Fortess 2 - Cs Go - Overwatch ve bir sürü oyunum var bilgisayarimda ben bu oyunlari bazi kısımlarınikaydedip Kanalima yüklemeye basladim. Youtube sistemi baya değişmiş bir kac sorum var sizlere cevaplarsaniz cok mutlu olurum.

Kanalım Telif yermi
Para kazanması açılilirmi
Adsense hesabim yok adsenseye giriyorum anlamiyorum birsey acamaiyorum 1k abone 4k izlenim olduktan sonra mi açılcak kanal.

Kanal ingilizce oyunu oynuyorum telifsiz şarkı bulup kanala yüklüyorum ama videolar çoğu 4K yani cok cok zor yüklüyorum vixeo boyutu cok yüksek

Kanalın oyun videosun dan telif yeme şansı çok çok düşüktür.
Para kazanması büyük ihtimalle açılır.
1000 abone ve 4000 saat izlenim olunca para kazanma sekmesin den mevcut adsenseye sahip olup olmadığını soruyor.
Video nu kaydeden program dan 4k yerine 1080 p ye ayarlıyabilirsin yada video boyut düşüren programlar var onları deniyebilirsin.

örn:https://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/112101-video-kucultme-programi-cok-basarili.html

Kanalın oyun videosun dan telif yeme şansı çok çok düşüktür.
Para kazanması büyük ihtimalle açılır.
1000 abone ve 4000 saat izlenim olunca para kazanma sekmesin den mevcut adsenseye sahip olup olmadığını soruyor.
Video nu kaydeden program dan 4k yerine 1080 p ye ayarlıyabilirsin yada video boyut düşüren programlar var onları deniyebilirsin.

örn:https://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/112101-video-kucultme-programi-cok-basarili.html

Hocam yani kısaca 1k abonelik 4k izlenim olunca Adsense otomatik açılcak benim tekrar acmama gerek yok yani.
Cok teşekkür ederim

Hocam yani kısaca 1k abonelik 4k izlenim olunca Adsense otomatik açılcak benim tekrar acmama gerek yok yani.
Cok teşekkür ederim

gerek var hocam

para kazanma sekmesinin 2. adımın da ''Google AdSense'e kaydolun'' yazıcaktır.

orada eğer var ise mevcut adsense hesabınızı bağlıyorsunuz. Adsense hesabınız yoksa kaydoluyorsunuz.

rica ederim

gerek var hocam

para kazanma sekmesinin 2. adımın da ''Google AdSense'e kaydolun'' yazıcaktır.

orada eğer var ise mevcut adsense hesabınızı bağlıyorsunuz. Adsense hesabınız yoksa kaydoluyorsunuz.

rica ederim

Eski Adsense hesabim var ama onu kullanmicam temiz olsub diye yeni açıcam bir problem olmaz galiba ödemede filan.

Allah razi olsun hocam senden

uğraşıyoruz bakalim insallah izlenim alır 15 tane video yükledim toplam 145 GB tuttu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri