Oyuncu laptopları ile ilgili önerileriniz ?

kehanet55

Yasaklanmış
Ben şöyle bi oyuncu laptopu almak istiyorum ama sağlam bi makina olması lazım.sizin önerileriniz nelerdir acaba ?

msi ve monster'in bütçene göre neredeyse her modeli ihtiyacını karşılar. Tabi bütçe 2500'den başlıyor :)

Şuan alacak olsam kesinlikle Monster laptop alırım.

bin euroya bende düşünüyorum bi laptop almayı konuyu takip ediyorum

laptop olarak msi ve monster iyidirde vereceğen paraya değmez bence iyi bir kasa toplarsın

şöyle söyliyim işlerim hızlı ilerlemesi için
oyun oynarken aynı anda diğer oyunu render edecek
fps olmayacak
her tür oyunu kaldırabilecek
ısınma sorunu olmayacak
kasma yapmayacak
aynı sırada hatta videoları upload edecek

işte bu özellikleri karşılayaak bi pc lazım :D

Şuan alacak olsam kesinlikle Monster laptop alırım.

bu monster iyimidir ? 3 bine aradığım her özelliği bulabilir myim ? C çalışırken bile bilgisayar kasma yapıyor bendeki.hertürlü programlarıda aynı zamanda kasmadan kullanmam lazım :D

Bende istiyom 16gb ram i7 2.4ghz turbo ile 3.4 oluyor 4gb nvidia 765m ekran karti 1tb hdd+8gb ssd 2800 kusurdu vatanpc den bakabilirsiniz dedigim ozellikteki pcye lenovo

Ancak ne olursa olsun [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] de bana monsterpc yi tavsiye ediyo :-)

msi ve monster'in bütçene göre neredeyse her modeli ihtiyacını karşılar. Tabi bütçe 2500'den başlıyor :)

3binden fazla çıakrtacağımıda sanmıyorum.ytden az bi alacağım var karşılamaz ama toparlayıp alacağız ve saydığım özelliklerin hepsini aynı anda içermesi lazım :D

Render ederken oyun oynayacaksın he :) Ve fps olmayacak :D Laptopu geçtim böyle bie pc için en aşagı ya 5 bin TL dökmen lazım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri