Oyunların yıkıcı etkisi

2007 de basladım 2012 de bıraktım metin2 yi 5 yılda çok sey ***ürdü benden sırf oyun oynamak için dershanede verilen test ödevlerini arkasına bakarak dolduruyordm 3 sene sbs ye girdim 400 puanla anadolu lisesine yerleşemeyince mesleğe gittik 2.sınıfta bıraktım oyunu 3.sınıfta internet işlerine yöneldim 4.sınıfta üniversite sınavını önemsemeye basladım fakat boşa geçen o kadar senenin açığını kapatamadım haliyle güzel bi puan gelmedi şimdi ailemi mezuna kalmak için ikna etmeye çalışıyorum + tüm bunların yanında getirdiği bi asosyallik varki sorma gitsin hayattan zevk alamıyorum artık oyun uğruna ne arkadaş bıraktık ne dostluk

Adını anmak istemiyorum, bende bundan 3 yıl önce böyle bir konu açmıştım modu olduğum bir forumda daha sonra o gün bugündür oynamıyorum, içinde bitiyor insanın, aklını kemirip duran şeyden kurtulmak gibi, hırslarını bir kenara koymak gibi, içindeki enerjiyi başka yere harcamalı insan, ruhunu online oyunlardan arındırmadıkdan sonra bıraktım ve tekrar başladım oluyor, arkadaş çevreside önemli, onlar oynuyor bende oynuyim diyorsun, bir işi yapıcaksan tam yap derlerya sonuna kadar köklüyorsun, hiç birşeyi düşünmeden sadece oynadığın karakteri düşünerek,kişilere bunları anlatsan bile anlamaz dinlemez çünkü yapmak istediği şeyi yaptığını hissediyor,bırakmaya çalışanlar hayata baksın hayat sokaklarda, çoğu şeyi ertelemek için bile geç olmadan nefretle bıraktım, ruhumu arındırdım..

Merhaba arkadaşlar;

Bugün birşeyi bir kez daha farkettim ki durum gerçekten çok vahim.

Sitemimi sizinle paylaşmak istiyorum. Benimle aynı fikirde olan olmayan herkese saygım sonsuzdur.

Ama rica ederim yazımı sonuna kadar okuyun.

Yaşım 25 bazı şeyleri yeni yeni farkediyorum.

Lise yıllarımdayken popüler oyunlar metin2, kinght online, silkroad vs.
Bilgisayarın başında saatlerce zaman geçirirdim. Ailem eline ne geçiyor? diye söylendiklerinde, içten içe onları hep suçladım zevk meselesiydi zaman geçiriyordum.

Yaşım 19 a bastı alakasız bir bölüme gittim üniversitede. Bitirdiğim bölümle paralel işi yapmayacaktım. Oyun oynadığım bu zaman zarfında kitap okumadım, herhangi bir şey üzerinde kafa yormadım. Ottan hiçbir farkım yoktu. Anca yemek yer ve hızlıca yedikten sonra bilgisayara koşardım.

Şimdi legend online, league of legends gibi tarayıcı oyunları revaçta... İnanın bana dostlarım öyle muazzam paralar kazanıyorlar ki, akıllara durgunluk verecek cinsten. Legend online günde 1 server açıyor. Açılan serverda userler 1. olabilmek adına para yatırıyorlar.

Harcanan parayamı acımalı yoksa yitip giden zamana mı?

Bu tür oyunların soğuk savaş olduğunu düşünüyorum. Biraz komik ve saçma gelebilir. Ama şu bilgileri göz ardı etmeyin değerli arkadaşlar..

Legend online;

Brezilya, portekiz, ispanya endonezya ve Türkiyede oynanıyor.

Keza Metin2 de aslı çince alt yapıda olan oyunun asıl patronu almanyadır.

Ben hiç bu tür online, bağımlılık yapan oyunların gelişmiş avrupa ülkelerinde yaygın olduğuna rastlamadım. Bi ingiltere fransa rusya almanyada neden oynanmıyor legend online yada league of legends? Acaba ülkemizin gençlerinin beyinlerini oyunla kullanışsız hale getirmek mi asıl planları... Aldıkları parada cabası..

Öylesine üzgün ve çaresizim ki keşke elimden gelse tüm ülkede bu oyunlara erişimi engellesem...

Oyuna karşı falan değilim ancak niyet fikirleri dejenere edilmiş bir boş kafa figüranı ise kendimde içinde bulunmuş olmaktan dolayı üzgünlük ve nefret duyarım.

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.

Aynı özellikler bendede var sonumuz hayır olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri