Özel Google Hesapları

• Kullanıcı ahzukabz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

ahzukabz

Kayıtlı Üye
Hala GMAIL alımı yapılıyor mu forumda ?

Ben bir panel vasıtasıyla Google Hesabı açabiliyorum. Açılan hesaplar özel business hesaplar yani normal hesap değil. Artıları var.

Ayrıca açılan hesaplara ilk siz giriyorsunuz.. Yani hesabı açmak için bile giriş yapmıyorum. Sadece panelden bir link oluşturuyorum o linki size veriyorum siz sorgusuz sualsiz mailinizi açabiliyorsunuz. Gmail değil farklı bir uzantıda açıyorsunuz ancak yine google hesabı olarak açıyorsunuz.

Konuya ilgi olursa tek tek veya adetli satmayı düşünüyorum.

2 kişiye hesabı kullanıp hemen buraya hesaplar hakkında düşüncelerini yazmak şartıyla REF veririm.

Spam yapılabilir, kapanmaz diye bir şey yok, diğerlerine göre zor kapanır.

NORMALDE GOOGLE BU HİZMETTEN HESAP BAŞINA 10 DOLAR İSTEMEKTEDİR. BEN MAKSİMUM 3 TL DÜŞÜNÜYORUM SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ :)

web.jpg

web.jpg

web.jpg

web.jpg

ref..

edit:gönder hemen deniyim hocam şuan bostayım napsam diye düşünüyodum bende

Son düzenleme:
Özgün Oluşturulacak kanal için ref alındı.
Bir Kaç güne özgün kanal için tüm gözlemleri yapıp yorumu güncelleyeğim

Son düzenleme:
REF bitti yukarıdaki iki arkadaşa vericem reflerini 1 saat içinde atarlar yaşadıklarını. Atmazlarsa refleri başkalarına kaydırırım.

ref verme ihtimaliniz varsa deneyebilirim hocam.

ref varsa 1 adet alabilirmiyim , gelişmelere göre yorum atarım Alacak arkadaşlar için yol olur

Spam çalışmayacağım Özgün kanalım kapatıldı Tekrar Videoları yükleyeceğim

index alacakmı ?
hit durumu ne olacak ?

bunları merak eden arkadaşlar kadar bende merak ediyorum

bunların cevabını bende merak ediyorum ?

ben bunu nasıl yaptığını düşünüyorum yalan yok şimdi

daha önce bu yöntemi forumda bedava paylaşmıştım. google partners hesabından özel domainle istediğiniz kadar google hesabı açabiliyorsunuz.

Hesap başına aylık ücret almıyor mu?

daha önce bu yöntemi forumda bedava paylaşmıştım. google partners hesabından özel domainle istediğiniz kadar google hesabı açabiliyorsunuz.

Acayip acayip şeyler türemiş :)
Nasıl oluyor kardeş o ?

Açılan hesap başına aylık 10 dolar olmasın ?

---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 15:59 ----------

REF ler gitti. Arkadaşlar kullansın buraya sonucu yazsın. Almak isteyen varsa konuya almak istediğini belirtsin belli bir sayıya ulaşırsa cüzi bir fiyattan satmaya başlıcam.

Son düzenleme:
[email protected] şeklinde veriyordur. Çünkü bende şirketimde kullanıyorum. Fakat şuna dikkat etmek gerek.

1) Verilen mail adresinin şifresini istediği zaman satan kişi değiştirebiliyor.

2) Eğer ücretsiz business hesabı kurduysa. En fazla 49 kişiye mail açabilir.

Zaten 1. madde nedeniyle kimse alım yapmamalıdır.

---------- Spam Engelliyici 14:50 ---------- Önceki Mesaj 14:50 ----------

[email protected] şeklinde veriyordur. Çünkü bende şirketimde kullanıyorum. Fakat şuna dikkat etmek gerek.

Evet şifreyi değiştirebilirim. Ancak böyle birşey yapmam 2-3 liraya vermeye düşündüğüm mailin şifresini değiştirip başıma bela almam.

Ücretsiz business hesabı değil 500 hakkım var yukarıda fotoğrafları da var görebilirsin. 2008 yılından bu yana kullanıyorum. 4 adet böyle hesabım var. Ücretsizler 30 gün sorna kapanır biliyormusun ?

Vakti zamanında videoyap ı kullanırken o kadar destek sorularımız yanıtsız kalırdı. Şimdi iş güç kesat heralde hocam.

Çoğunluk olursa satarım diyordum satmıyorum. Refler kullansın tepe tepe.

Evet şifreyi değiştirebilirim. Ancak böyle birşey yapmam 2-3 liraya vermeye düşündüğüm mailin şifresini değiştirip başıma bela almam.

Ücretsiz business hesabı değil 500 hakkım var yukarıda fotoğrafları da var görebilirsin. 2008 yılından bu yana kullanıyorum. 4 adet böyle hesabım var. Ücretsizler 30 gün sorna kapanır biliyormusun ?

Vakti zamanında videoyap ı kullanırken o kadar destek sorularımız yanıtsız kalırdı. Şimdi iş güç kesat heralde hocam.

Zaten önemli olan maili boşken geri almak değil adamın senin mailine kayıtlı olan youtube kanalı yada adsensesi var sen bunu istediğin zaman geri alabiliyorsun. Bu riske kimse girmek istemez.

Evet hocam, iş güç kesat. Bende kanal açıp satma işine girmeyi planlıyordum ama ilk önce rakiplerimi baltalamak istedim. Nasıl düşüncelere sahibimiz anlamıyorum :)

Ben sadece alacak insanları uyarıyorum, sen ilk mesaj postunda arkadaşlar sattığım maillerin yöneticisi(silinemez çünkü business yöneticiliği) ben olduğum için şifresini değiştirmeye hakkım var ama değiştirmiyeceğimi garanti ederim tarzında insanları bilgilendirdin de ben mi gelip mesaj yazdım?

Dipnot: Benimde 2 tane google business hesabım var, 2 side ücretsiz ama 30 günlük değil. 2013 tarihinden önce business hesabı açanlara ömür boyu ücretsiz olarak verildi. Tabiki 50 limiti bulunuyor.

Bence dikkatli olun. zaten yukarıda verilmesi gereken, en sağlıklı cevap verilmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri