Özel Kategorili Video Hizmeti

• Kullanıcı HELIOS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Bu kadar bilgi varken bu iş neden birakilir diye düşünmüyoda değilim...Neyse hayirli işler

ne varsa 2013 kayıtlı az mesajı olanlarda var,adeta bir derya deniz

az bekle 10 dakika önce başlığın kapanmış başka nikle aynı satışı yapıyorsun,yuh

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kadar bilgi varken bu iş neden birakilir diye düşünmüyoda değilim...Neyse hayirli işler

Başka bir sektöre giriyorum ve emin ol artık youtube işleri beni yormaya başladı.Ben burda pek paylaşım yapan biri değilim.O yüzden kendime has birkaç taktiğimde var.Yakın zamanda yurtdışında olacağım için sürekli bu işlerle uğraşamayacağım.

---------- Spam Engelliyici 01:53 ---------- Önceki Mesaj 01:52 ----------

ne varsa 2013 kayıtlı az mesajı olanlarda var,adeta bir derya deniz

az bekle mk 10 dakika önce başlığın kapanmış başka nikle aynı satışı yapıyorsun,yuh

Ne dediginizi anlamadım?

ban ban ban :D bu işler öyle kolay mı ya

bir kere sen kimsin ? sonra refaransın kim forumda tanınmıyorsun sistem resmen saçma ve akla ilk gelen şey dolandırıcılık

ban ban ban :D bu işler öyle kolay mı ya

bir kere sen kimsin ? sonra refaransın kim forumda tanınmıyorsun sistem resmen çatma ve akla ilk gelen şey dolandırıcılık

Konuyu baltalamazsan sevinirim.Ayrıca dolandırıcılık yapılacak olsa böyle yapılmaz.Yaşının yetmeyeceği konularda konuşma bence.

Son düzenleme:
hocam isteyen istediği satısı yapar
size dolandırıcı demiyorum
ama hicbir referans göstermeden kimse size 750 tl peşin vermez
eğer ödeme iş sonu olacaksa bircok arkadas düşünebilir

hayırlı satıslar :)

hocam isteyen istediği satısı yapar
size dolandırıcı demiyorum
ama hicbir referans göstermeden kimse size 750 tl peşin vermez
eğer ödeme iş sonu olacaksa bircok arkadas düşünebilir

hayırlı satıslar :)

Referans dediginiz itrade ise bunu saglamak zor degil ama zaten siteye cok fazla giren biride degilim.

referans olarak 2013martından ekran görüntüsü paylaşmışsın.o da günde 30civarı.yakınlarda doğru düzgün kazançlı görüntü varsa paylaş yada kazançlı bir iki kanalı yönetime göstermek zorundasın.

youtube işinde bazen 1500de az para gelir ama paranın değerini bilene çoktur da.ayrıca 2013 de ünlem bile yoktu o kadar mı kazanabildin demek geliyor içimden.en yüksek kazancın o muydu ki onu gösterdin.

Referans dediginiz itrade ise bunu saglamak zor degil ama zaten siteye cok fazla giren biride degilim.

referans dediğim forumdan esamesi okunan birilerinin " bu kişiyi iyi bilirim" demesi
ya da r10 veya ws sitesinden.
eğer bu reflerin hicbiri veremiyorsanız;
ya dolandırıcısınız :D
ya da;
yt işinde asosyal birinizdir
yani yt işiyle ugrasırken hickimseyle konusmayan hic kimseye yardım etmeyen hic kimseden yardım istemeyen biri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri