Özel Küçük Resim Eklemenin Faydaları

• Kullanıcı ArtigmA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

ArtigmA

Kayıtlı Üye
Bu konuda biraz canım yanmış olsa da yeni başlayan arkadaşlar için özel küçük resimin faydasını bizzat görmeleri için paylaşıyorum.

Kendi kanalımdaki izlenme ve kazanç tabosu bir fikir verir umarım.

Resimde görülen düşüş kendi bilmezlerin özel küçük resimi şikayet etmesi sonucu gerçekleşmiştir.

Kendi bilmez diyorum çünkü kanalımla bizzat uğraşıyorlar 3 tane telif aldım özel küçük resimden ve bu özelliğim devre dışı kaldı. Telif alan bu resimler bizzat videonun içinden alınmış, içerik olarak kişileri rahatsız etmeyen resimlerdi.(Bu şikayetlere itiraz edebilme hakkım varsa yardımlarınızı bekliyorum. Çünkü resimler videoların içinden alınmadır.)

Fakat bu işte ben kazanmıyorsam başkasıda kazanmasın mantığında olan çok insan var veya tam tersi ben daha çok kazanayım bu kazanmasın gibi.

Bu resim tek bir videonundur. Yeni başlayan arkadaşlara umarım bir faydası olur. Eskiler zaten biliyolar.

Herkese Bol Kazançlar

Özel resimden hangi sebepten yedin? aldatıcı olarak mı? yoksa +16 resim falan mıydı?

Özel resimden hangi sebepten yedin? aldatıcı olarak mı? yoksa +16 resim falan mıydı?

hiçbirinin olmasına gerek yok,özel küçük resim kullanmasan bile basıyorlar flagı youtube da kabul ediyor mal gibi,kontrol bile etmiyorlar sadece uyarıyı basıyorlar

açıklamaya etiket giriyormusunuz ?(flag yiyenler)

+18 Video calısıyorsan eger o dedigin olur veya HD olmayan videolarda HD kücük resim koyarsanız faydası olacaktır.
Fakat video ile alakasız bir kücük resim koyarsanız kullanıcılar genelde bunlara cok sinirleniyor ve kanalınızı sikayet ederler.

+18 Video calısıyorsan eger o dedigin olur veya HD olmayan videolarda HD kücük resim koyarsanız faydası olacaktır.
Fakat video ile alakasız bir kücük resim koyarsanız kullanıcılar genelde bunlara cok sinirleniyor ve kanalınızı sikayet ederler.

Hocam yukarda dediğim gibi videolar +18 değil veya aldatıcı resim yok kesinlikle hepsi videonun belli bölümlerinden alınmış resimler.

Kullanıcıların şikayet etmesi nomal ama 3 videoya düzenli aralıklarla gelmesi biraz abes gibi geldi bana.

İçerik Türkçemiydi.

icerik acıklamaya ne kadar etiket giriyorsun....aşırı etiket girisen kanal icin kapanma sebebi oluyor.

kardeş konunun hiçbirşey ile alakası yok. Kafanı başka yerlere yorma. Youtube kendisi ihtar gönderirse itiraz edemezsin. ilk gönderdiği ihtarda eğer reddetme , karşı bildirim hakkını kullanmazsan diğer videolarında da itiraz et çıkmaz. Kanal seninse taşı başka bi adrese artık iflah olmaz. Tüm Videolarıda taşıdığın yeni kanala linklendir 1 aya toplarsın hemde temiz bi kanal elde etmiş olursun. Küçük resimle ilgili , aldatıcı içerik ile ilgili geldiyse bildirim detaylı olarak yazarlar zaten herkese aynı yazıyı göndermiyorlar. inceliyor onlar. Kanal spamsa birşey diyemem tabi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri