Özel küçük resim hakkında

• Kullanıcı ultrgs1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ultrgs1905

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar bazı videolara bakıyorum içeriği ve resmi alakasız ama adam 6 ay 1yıldır topluluk ihtarı yememiş nasıl oluyor acaba bi fikri olan varmı

aynen onlar ne ayak hiç anlamadım, biz herşeyi düzgün yapalım kanallar uçsun adamlar aylarca sahtekarlıkla ayakta kalsın oh alıştık.

1-2 gün önce benimde dikkatimi çekti . Çok alakasız bi küçük resim vardı . 300 k + izlenim almıştı ve 1 yılı aşkın süredir ayaktaydı . Kendi kendime söylendim hatta ne iş acaba diye .

aynen onlar ne ayak hiç anlamadım, biz herşeyi düzgün yapalım kanallar uçsun adamlar aylarca sahtekarlıkla ayakta kalsın oh alıştık.
Aynen yaptıkları sahtekarlık... İçeirk farklı küçük resim farklı....

yanlısmıyım [MENTION=11620]era[/MENTION]

küçük resmi belki yeni degiştirmiştir,normalde sorunsuz bi resim vardı belki... sadece bi tahmin tabi,bu tür videolar,kanallar dikkatimi çekmedi hiç :)

küçük resmi belki yeni degiştirmiştir,normalde sorunsuz bi resim vardı belki... sadece bi tahmin tabi,bu tür videolar,kanallar dikkatimi çekmedi hiç :)

hocam sayıyı tam bilmiyorum ama ya 100k ya 80k olması lazım onun üstüne geldiğinde videoda küçük resim değişikliği yapılamaz. ben 230k lık videomda yapamıyorum

O tür sahtekarlar ayrıca flagçıdır da ondan.

Bu konuda en güzel ve en büyük örnek HowToBasic kanalı :D
Tabi biraz da tarzı gereği küçük resimler video içeriğiyle tamamen alakasız
Ama sonuçta Youtube kullanım kurallarına aykırı. Youtube adam kayırıyor! :D

ben manuel telif ve 3. taraf ihtarlarından kaçmak için konu ile alakalı fakat içerikle alakasız küçük resim kullanıyorum 300-500k+ videolarım da mevcut flaglamayın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri