Özel Küçük Resim Problemi?

• Kullanıcı OldBoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

OldBoy

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar.

kendi video çalışmama özel küçük resim ekliyorum. yayınladıktan sonra videoda küçük resim kırpılmış olarak gözüküyor. yani resmin sağ alt köşesine kanalın ismini ekledim, ama bunu video üzerinde kırpılmış göründüğü için göremiyorum. umarım anlatabilmişimdir :D
resmin boyutlarını değiştirip tekrar denedim ama aynı problemi yapıyor. bunun çözümü nedir acaba?
Teşekkürler.

300 x 167 boyutunda resimler yaparsan sorun olmaz hatta çerçeve kullanıyorsan kenarlarına 2-3 px beyaz boşluk bırak daha güzel olsun

300 x 167 boyutunda resimler yaparsan sorun olmaz hatta çerçeve kullanıyorsan kenarlarına 2-3 px beyaz boşluk bırak daha güzel olsun

hocam denedim olmuyor galiba youtube ile ilgil bi problem var. hatta küçük resmi değilde videodan sahne seçtim video üzerinde hala küçük resim görünüyordu.

merhaba arkadaşlar.

kendi video çalışmama özel küçük resim ekliyorum. yayınladıktan sonra videoda küçük resim kırpılmış olarak gözüküyor. yani resmin sağ alt köşesine kanalın ismini ekledim, ama bunu video üzerinde kırpılmış göründüğü için göremiyorum. umarım anlatabilmişimdir :D
resmin boyutlarını değiştirip tekrar denedim ama aynı problemi yapıyor. bunun çözümü nedir acaba?
Teşekkürler.

Resim boyutu 640x360, 1280x720 olarak yüklemeyi denedin mi? Nasıl kırpılmış görünüyor tam olarak anlamadım :) Bu söylediklerimden daha uzun bir resim yüklediysen hem üstten hem alttan resim kesilmiş olabilir.

abi ne boyutu yaw kuck resim eklesen bile tam oturtur youtube onu ..

youtube de geçiçi sorun vardır

abi ne boyutu yaw kuck resim eklesen bile tam oturtur youtube onu ..

youtube de geçiçi sorun vardır

Tabi ki Youtube her türlü oturtur kardeşim ama 640x360, 1280x720 yani, 16:9 oranlarında bir resim yüklenmezse Ya üstte ya da yanlarda siyah şeritler ekleyecektir Youtube resmi oturtmak için 16:9 formatına...

yeni özellik geldi youtubea artık kenarlar siyah kalıyorsa oraları beyaz yapıyor.

Ama dediğin kırpma sorunuysa evet rayına oturtmak için kırpıyor sende kırptığı yere yapıştır ismini falan yada boyutu 1920x1080 yap tam oluyordu sanırım.

weberesice hocam dediğin gibi boyutu değiştirip denedim ama bi değişiklik olmadı.

HunterLord dediği gibi yotube da geçiş sorunu olabilir. biraz bekleyelim bakalım.

arkadaşlar videoya goggle+ sayfasından baktığımda gayet normal gözüküyor. galiba problem youtube üzerinde.

arkadaşlar videoya goggle+ sayfasından baktığımda gayet normal gözüküyor. galiba problem youtube üzerinde.

Bazen yeni resmin görünmesi biraz zaman alabiliyor. Mesela bir videonun önizlemesini değiştiğimde Video Yöneticisinde değişmiş görünmesine rağmen arama sonuçlarında falan eski resim göründüğü çok olmuştur.

"Küçük resmin kaydedilmesi tamamlanamıyor."

bu problem çok can sıkmaya başladı.

"Küçük resmin kaydedilmesi tamamlanamıyor."

bu problem çok can sıkmaya başladı.

bazı resimleri kabul etmiyor. Formattan dolayıda olabilir dikkat etmedim ona bazen hiç olmuyor bende tekrar yüklüyorum videoyu.

İşlenme süresi yüzünden bi dünya zaman kaybı.

Farklı formatlar denedim bazen olmuyor inatla.
Yükleme esnasında yüklediğim resim niye olmuyor onu anlamadım hadi sonradan değiştirmek isteyince kabul etmemesini anladıkta.
300 mb lık video %90 oldu zaten nasıl iptal edeyim şimdi ben bunu.
Küçük resim için yarım saat uğraş sonra yükle sistem kabul etmesin işe bak.

Farklı formatlar denedim bazen olmuyor inatla.
Yükleme esnasında yüklediğim resim niye olmuyor onu anlamadım hadi sonradan değiştirmek isteyince kabul etmemesini anladıkta.
300 mb lık video %90 oldu zaten nasıl iptal edeyim şimdi ben bunu.
Küçük resim için yarım saat uğraş sonra yükle sistem kabul etmesin işe bak.

yeniden yükle derken yüklendikten sonra farklı kaydet. Tekrar yüklemeyle niye uğraşıyosun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri