menzilli
Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar kendim için yazdığım Bir Video Yükleme sistemini kullanıp senkronize spam botlarından 2 tanesini çekiliş ile 2 arkadaşa hediye edeceğim
sattığım bir bot değildi bu ikisi sadece faydam dokunsun ve alan arkadaşlardan görüp almak isteyen olur diye birde çekiliş yapayım dedim
1. Bot Günde 4 kanala 400-500'er adet video yuklemeye
Açıklama , Etiket Özgün olarak yüklemeye yarar Tek vds'de Max 4 Kanala aynı anda yükleyebiliyor.
2. Bot Kelime , kişi listesinden Oto resim ve açıklama etiket oluşturup slayt videosu oluşturur bunda sınır yoktur sadece 2,5dk da bir video oluşturabilir tek client üzerinden Program ram'in kaldıracağı şekilde 3-4-5 kere açılır ve çalıştırılırsa 30sn de bir videoya kadar yükleyecektir.
Spam için kazanacak arkadaşın işine yarıyacaktır.
Katılıyorum yazmanız yeterlidir Perşembe Akşam 22:00'da çekiliş açıklanıcaktır.
Botlardan 3.sü budur buda kelime takipdir 1. botdaki mantık ile aynı 4 kanala spam kasar video kaynağı anlık kelime takibidir
http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/70593-ozel-yazdigim-bot-satisi.html
Bahsedilen 1 ve 2. bot paket ile çekilişde çıkan arkadaşlara verilecektir
sattığım bir bot değildi bu ikisi sadece faydam dokunsun ve alan arkadaşlardan görüp almak isteyen olur diye birde çekiliş yapayım dedim
1. Bot Günde 4 kanala 400-500'er adet video yuklemeye
Açıklama , Etiket Özgün olarak yüklemeye yarar Tek vds'de Max 4 Kanala aynı anda yükleyebiliyor.
2. Bot Kelime , kişi listesinden Oto resim ve açıklama etiket oluşturup slayt videosu oluşturur bunda sınır yoktur sadece 2,5dk da bir video oluşturabilir tek client üzerinden Program ram'in kaldıracağı şekilde 3-4-5 kere açılır ve çalıştırılırsa 30sn de bir videoya kadar yükleyecektir.
Spam için kazanacak arkadaşın işine yarıyacaktır.
Katılıyorum yazmanız yeterlidir Perşembe Akşam 22:00'da çekiliş açıklanıcaktır.
Botlardan 3.sü budur buda kelime takipdir 1. botdaki mantık ile aynı 4 kanala spam kasar video kaynağı anlık kelime takibidir
http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/70593-ozel-yazdigim-bot-satisi.html
Bahsedilen 1 ve 2. bot paket ile çekilişde çıkan arkadaşlara verilecektir
Son düzenleme: