konu güncellendi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hangi programlama dilleri biliyorsunuz?Bilgisayar programcılığı mezunu musunuz?
C# ile java
Ah bende youtubedan ders izliyorum ama doğru düzgün anlatamamışlar.Siz programlama mezunu musunuz hocam yoksa yazılım seti alarak mı öğrendiniz?
Hocam ben hobi olarak yapıyorum takıldığın yer olursa yazabilirsin. Udemyden ders izleyebilirsin
hocam büyük ihtimal benim programımdan bahsediyorsun bu konuda kaynak kodu veya ücretli skype destek verebilirim.Bende aynı şekilde c# ve java dersleri izliyorum ama tam anlatamamışlar yapamıyorum o yüzden.Standart şeyleri biliyorum int,double,boolean,string falan metod oluşturma,sınıf dizilerde.. mesela bir arkadaş forumda gmail açma programı yapmıştı.Ben mesela bunu nasıl yaparım onu bilmiyorum.Şimdi programı yazayımda nasıl gmail sitesine gidicek de boşlukları dolduracak mesela bunu yapabileceğim(yani programın bir siteye girip işlem yapabileceği)bir ders görmedim.Bunun gibi şeyler için bana ne önerirsin?
skype eklermisinis hocam : wa.da04
arkadaş ile daha önce çalışmıştık cok güzel ve kaliteli iş yapıyor tavsiye ederim
[MENTION=12380]SelimErkan[/MENTION] skype eklermisin hocam facebook hakkında bir yazılım yaptıracaktım
Hocam mesaj attım cevap gelmedi bakımsızkonu güncel
Hocam mesaj attım cevap gelmedi bakımsız
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.