Özel Youtube botu Yazdıracagım

• Kullanıcı kaan48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

kaan48

Kayıtlı Üye
Yazdıracagım program biraz farklı hatta bu işte bir ilk olacak programın detaylarını kendim bire bir görüşme ile anlatacagım tüm detaylarını yapabilecek arkadaşlar msj atarsa sevinirim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] Bunlar %100 yapabilir fakat o kadar paran var mı ki ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] Bunlar %100 yapabilir fakat o kadar paran var mı ki ?

Arkadaş doğru bir yere dokunmuş özel bot oldugu için 50 TL ye yazdıramazsın onlar genel bot fiyatıdır özel botlar özelliklerine göre 500-8000 TL arasıdır

Şuan burada bir fiyat belirtmedim ama belirtmek gerekirse yazdıgınız miktarları gözümden cıkarttım bu konuyuda o yuzden açtım adı üzerinde kişiye özel bot ne oldugunu biliyorum

Yanlış anlamayın ama hocam kimse kalkıp size özel olarak bot yazmaz, zaten bot yazabilme yeteneği varsa bir bot yazıp piyasa sürer ve herkesten kazanç sağlar.Şuan için forumda en basit botlar bile kişiye özel olarak yazılmadı.

Yanlış anlamayın ama hocam kimse kalkıp size özel olarak bot yazmaz, zaten bot yazabilme yeteneği varsa bir bot yazıp piyasa sürer ve herkesten kazanç sağlar.Şuan için forumda en basit botlar bile kişiye özel olarak yazılmadı.

Paran varsa dünyayı yeniden yazdırırsın, yoksa dediğin gibi kimse yazmaz :)

Yok hocam arkadaş özel bot istiyorsa şuanki botlardan farklı özellikleride vardır coder isterse bu arkadaştan izin alıp yine satışa çıkartabilir

Çok yanlış düşünce, her bot yazabilen piyasaya çıkıp bot yazacak diye bir mantık yok, sen sadece 3,5 kişinin bot yazabileceğini mi düşünüyorsun?
Videoyap şuan piyasada belli bir seviyeye gelmiş ama o seviyeyi yakalayamamış birileri o botu yazamaz mı? Zaten yapsa piyasaya çıkarırdı mantığıyla hareket etseydik her seocu şuan sahibinden veya benzeri sistem yapıp başkalarının yanında çalışmaması gerekirdi. Büyük şirketlerde çalışan ve ek gelir için bot yazan birini bulmak çokta zor değil.

Kesinlikle Yazmaz demedim zaten arkadaşlar yanlış anlamış sanırım, ama şuan ki piyasa için oyle çok fazla özeelikde olacak bir botu yazmaz kolay kolay diyorum yazarsada kişiye özelde yapması zor bence..

Kesinlikle Yazmaz demedim zaten arkadaşlar yanlış anlamış sanırım, ama şuan ki piyasa için oyle çok fazla özeelikde olacak bir botu yazmaz kolay kolay diyorum yazarsada kişiye özelde yapması zor bence..

Nerden biliyoruz hocam. Tahminin bu konuya faydası nedir?

Freelancer sitelerinde yazdırabilirsiniz hocam.

Gelsin videoyapı aynen biri yazsın paranın yarısını ben vericem:) Parmakla sayılacak kadar az kişi bu şekilde piyasadaki botları yazabilir. Yoksa piyasada 3-5 botçu değil 50-100 botçu olurdu. Sıfırdan bir alış veriş sitesi yazmaya benzemez. Tabi özel bota bağlı durum bu. Sadece tek linkle video yükle veya karşı kanaldaki videoları oldugu gibi indir botlarını 3-5 bin tl ye yazan çıkar. Piyasadaki bu denli gelişmiş bir bot gibi botu kimse 40-50 bin tl nin altında 1-2 aydan kısa sürede yazamaz. Özel bot istiyorsan forumdan az özellikli yazan çıkabilir. Ama apiye hakim bir bot istiyorsan gidip marmara gibi büyük şirketlerle görüşmen gerek. Buaradaki her botçunun binlerce üyesi var. Aylık üyelik ile parasını çıkarıyor. Tabi ben 10x aylığıma fiyat biçerken benle aynı kabiletde bir yazılımcı aylık x kazanmak ona yetebilir.

Nerden biliyoruz hocam. Tahminin bu konuya faydası nedir?

Freelancer sitelerinde yazdırabilirsiniz hocam.[/QUOT

Bunun gibi konular çok acıldı ve hepside havada kaldı kimse geri dönüş yapmadı gördüğüm kadarıyla. Benimkisi bir yorum ve görüşlerimi yazdım bu da yasak degil ve mulafet olmakda zorunda da değilsiniz.Son noktayı [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam koymuş zaten.

Son düzenleme:
Forumun tek kaynak olduğunu kim söyledi ki ?

Bir tek burada mı yazılımcı var?

Ben değil siz muhalefet ettiniz. [MENTION=15351]d3v1ljan[/MENTION]

Forumda ki botlar bence ihtiyacınızı fazlasıyla görür hocam.

Kimse kusura bakmasında 5-10 iyi yazılımcıdan başka kimse doğru dürüst bişey yazamıyor alayı makale botu yazıcısı (gerçi bizde yazamıyoruz o ayrıkonu :) ) sözüm meclisden dışarı :)

ben bot yazdırmak değilde
bir bot yazilirken yazanlarin yaninda oturmayi çok isterdim. çok merak ediyorum nasıl oluyor bu isler.

Ben sanmıyorum bu forumda ki botlar başka bir yerde var

Bot yazan bulursunuz ama youtube sürekli değiştiği için botun sürekli güncellenmesi gerekecek o yüzden yüklü bir başlangıç maliyeti artı aylık güncelleme gideriniz olacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri