Özgün Bir fikir hadi bakalım deneyeceğiz

• Kullanıcı moonvonmas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

moonvonmas

Yasaklanmış
Ben bazı arkadaşlar gibi fikrimi saklamayı düşünmüyorum bu fikiri begenip kullanmak isteyenler kullanabilir dün 2 adet video çektim bunları atacaagım sizde görürsünüz zaten gelelim fikrimize tamamen kendi düşüncemdir akşamları eğer şehrinizde felan varsa eski terkedilmiş korkunç yıkık dökük binalara gidin
biz dün ilk 2 bölümü çektik bile benim bir motorum var bundan sonrada başka il ve ilçelere giderek çekimlere devam etmeyi düşünüyorum hem macera hem korku hem eğlence olarak çok iyi.
İyi Forumlar.

Ben bazı arkadaşlar gibi fikrimi saklamayı düşünmüyorum bu fikiri begenip kullanmak isteyenler kullanabilir dün 2 adet video çektim bunları atacaagım sizde görürsünüz zaten gelelim fikrimize tamamen kendi düşüncemdir akşamları eğer şehrinizde felan varsa eski terkedilmiş korkunç yıkık dökük binalara gidin
biz dün ilk 2 bölümü çektik bile benim bir motorum var bundan sonrada başka il ve ilçelere giderek çekimlere devam etmeyi düşünüyorum hem macera hem korku hem eğlence olarak çok iyi.
İyi Forumlar.

Kardeş öncelikle bol şanslar.
Fakat biraz daha açarmısın ne yapıyorsunuz o terkedilmiş binalarda :) Fikirden biraz daha bahsetsen ya da hazırsa videolarını ve kanalını bekliyoruz :)

Kardeş öncelikle bol şanslar.
Fakat biraz daha açarmısın ne yapıyorsunuz o terkedilmiş binalarda :) Fikirden biraz daha bahsetsen ya da hazırsa videolarını ve kanalını bekliyoruz :)
Hocam açayım ilk önce belki ufak tefek yalanlarda veya abartılarda olabilir biraz korkunç hikaye olacak şekilde yani gittiginiz yer korkunç olacak yaşanmış bir hikayesi olacak tabiki izlenme ve para için biraz hile hurda olacak mesela evi geziyorsunuz bir yandanda o evin korkunç hikayesini anlatıyorsunuz odanın birine bir arkadaşınız geçecek duvara felan vuracak ses ççıkaracak siz ekranı sallayacaksınız felan gerçekten çok izlenebilecek bir fikir insanlar sever böyle şeyleri bu gece ilk videoyu atacagım inşallah begenirsiniz olay insanları etkileyeceyek ve diger videoyu sabırsızlıkla bekleyecekler.

Hocam açayım ilk önce belki ufak tefek yalanlarda veya abartılarda olabilir biraz korkunç hikaye olacak şekilde yani gittiginiz yer korkunç olacak yaşanmış bir hikayesi olacak tabiki izlenme ve para için biraz hile hurda olacak mesela evi geziyorsunuz bir yandanda o evin korkunç hikayesini anlatıyorsunuz odanın birine bir arkadaşınız geçecek duvara felan vuracak ses ççıkaracak siz ekranı sallayacaksınız felan gerçekten çok izlenebilecek bir fikir insanlar sever böyle şeyleri bu gece ilk videoyu atacagım inşallah begenirsiniz olay insanları etkileyeceyek ve diger videoyu sabırsızlıkla bekleyecekler.

İnşallah başarılı olursun kardeşim bol şanslar. Olabilir neden olmasın. Senaryoyu güzel yazar ve uygularsanız kısa filmler halinde iyi şeyler çıkabilir :)

cektiğiniz içeriğin kalitesine güveniyorsanız ingilizce başlıkla ve alt yazıyla yükleyin

İnşallah başarılı olursun kardeşim bol şanslar. Olabilir neden olmasın. Senaryoyu güzel yazar ve uygularsanız kısa filmler halinde iyi şeyler çıkabilir :)
Evet hocam düzgün bir şekilde yapacagız bu arada ingilizce fikri için teşekkürler google translateden çevirebiliriz süper olur inş takipte kalın arkadaşlar bugun video yükleyecegim

Şahsi fikrim videolar kaliteliyse sabahtan akşama kadar izleyebilirim hocam fikir güzel :))

Yabancılarda bu fikrin bikaç örneğini görmüştüm. Önce hikayeyi anlatıyorsun ondan sonra çevrede bulunan güya oranın halkıymış gibi görünün birkaç tipleme de hikayeden yaşadıkları ve daha önce yaşanan birkaç olaydan falan bahsediyordu. İyi bir kurguyla kısa bir korku-gerilim filmi bile yaratabilirsin. Ve bu işi İngilizce olarak yaparsan iyi bir kurguyla kesinlikle köşe olursun garantisini veririm yani. :)

olay videoyu editlemekte bitiyor eğer sağlam bir editör bulabilirseniz bu işin altından kalkarsınız

İlham kaynagım bu değil hocam yani yok öyle kendi kendime düşünürken buldum ancak bugun ilk videoyu denedik bence olmadı çükü anlatıyoruz bitiyor bizde sonuna kurgu ekleyelim dedik yani kısa korku filmi gibi oldu atacagım az sonra

İyi Forumlar.

Orası lanetliymiş gibi söleyin :D MESELA :D

İyi Forumlar.

Benimde aklımda olan birşeydi bu :D

Benimde aklımda olan birşeydi bu :D
Hocam bugun çektik bir video düşünce olarak çok iyi ancak uygulama zor para olacak sürekli bir yere gideceksiniz sadece anlatmak insanları korkutmuyor kurgu yapacaksınız ben böyle bi deneme yapayım dedim az sonra upload edecegim bkarız hocam yaparım diyorsanız skype ekleyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri