Özgün Bir Projem Var

• Kullanıcı SelcukAKKUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

SelcukAKKUS

Yasaklanmış
Öncelikle herkese kolay gelsin. Benim aklımda bir özgün proje var ama işte başıma bir dert açarmı onu sormak istiyorum.

Şimdi malum herkesin telefonuna dolandırıcılar mesaj atıyor veya arıyorlar kimisi kanıyor kimisi kanmıyor bende bu konuda telefonla sıradan bir telefon numaraları çevirip polis sesi efektleri felan kullanarak böyle birşey yapmak istiyorum ama benim niyetim farklı bir sınır koyacam mesela 20 kişiyi arayacam bunlar arasında kaçı durumun farkına varacak kaçı telefonu yüzüme kapatacak :) Amacım hem milletimizi bu şekilde bir video hazırlayıp biraz olsun bilinçlendirmek hemde kendim için bir özgün çalışma yapmış olurum. Şimdi bu bana bir sıkıntı açarmı polis evimi felan basarmı :)

Çok riskli bir iş, içlerinden birisi şikayette bulunursa numaran soruşturulabilir. Çünkü polis bile mesaj atıyor böyle insanlara inanmayıp bize şikayet edin diye. Öyle yapacağına 20 tane arkadaşına söyle onlar üzerinde yap. :)

[MENTION=4760]dervegider[/MENTION]'in dediği çok doğru 10-20 kendi arkadasnı arasan daha iyi olur inanmıo süsüde verebilirsn :)

bazen de diyorum ki risk almadanda bir yerlere varılmaz :)

Riskli iş hocam.Şahsen benim başıma böyle birşey gelse polise ihbar ederdim.Bence sen en iyisi telefon şakaları yap.Ama şakayı öyle fazla uzatma tabi.En mantıklısı bu bence :D

Adamlar sistemi öyle kurmuşlarki aradıklarında 155 den aranmış gibi 155 numarası görünüyor. Yanına bide telsiz sesi ve anonsları. Senin numaranı kimse yemez :) Bide şikayet olursa yandın....

Dertsiz başına dert alırsın hocam , bu konuda insanlar bilinçlendi televizyonda günlerce haberleri yapıldı , kesinlikle polise ihbar edenler olur ..

al eline kamerayı git sokakta kıbrıs nerde diye sor daha iyi :D çok riskli bu iş.

Tehlikeli arkadaşım bu, onun yerine kendi arkadaşlarını ara matrak bi konusma üslübu ile hafif kafa çakır ayağına yat biraz belden aşşa vur biraz argo tel konusmasını kaydet daha mantıklı olur bence .

böyle durumlarda kurgu yapıcaksın hocam 1 numaralı taktik budur

al çevrenden 10 adam yalandan oynasınlar gerçekmiş gibi

Riske gir ama anlaşmalı gir :) Savaşma söğüş!.. :D

Arkadaşlar haklı!..

Kesinlikle yapma.
Üst mesajlarda da söylendiği gibi arkadaşlarınla kombine bir çalışma yapıp halkı bilinçlenrime amaçlı bir video hazırlayabilirsin ama bunu reel anlamda gerçek yapman, "di eza nédi dıza" anlamına gelir. Buda eski bir zaza atasözüdür. Görse benim görmese hırsızım demektir. :)

Konuyu okuyunca aklıma bu yazı geldi. Bunun ses kaydı olsa iyi gülerdik. :)

Telefona Yağ Basmak
Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde geçen gün yaşananlar akıllara durgunluk verecek cinsten. Entelektüel bir isim olarak tanınan Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kabakçı, dostlarıyla sohbette yazar Alev Alatlı'nın bir sözüne takılır. "Türkiye'de akıl iptal edilmiştir."!!!

Kabakçı, bu görüşü kanıtlamak için bir deneme hazırlar. Üniversite eğitimi almış, entelektüel insanlardan oluşan 20 kişi seçilir. Memur tarzıyla konuşan biri bunlara telefon eder: 'Burası, Telekom Ana Bakım Merkezi. Biraz sonra hattınızdaki telefonlara yağ basılacak. Etrafın batmaması için önlem alın" der ve ekler 'Abone olarak sizi uyarıyoruz.'

Bu 20 kişiden 19'u ya telefonu poşete koymuş ya altına tabak koymuş ya da halıyı toplamış. Bir kişi ise fakstan daha çok yağ gelir diye yakınındaki pastaneden boş baklava tepsisi atmış faksın üzerine. Kabakçı, "Bir kardeşim var. Telefonu mermer tabanda. 'Orası batmaz ama alarm duvarda, oradan gelen yağ duvarı berbat eder' demiş' diye anlatıyor gülerek.

Öncelikle herkese kolay gelsin. Benim aklımda bir özgün proje var ama işte başıma bir dert açarmı onu sormak istiyorum.

Şimdi malum herkesin telefonuna dolandırıcılar mesaj atıyor veya arıyorlar kimisi kanıyor kimisi kanmıyor bende bu konuda telefonla sıradan bir telefon numaraları çevirip polis sesi efektleri felan kullanarak böyle birşey yapmak istiyorum ama benim niyetim farklı bir sınır koyacam mesela 20 kişiyi arayacam bunlar arasında kaçı durumun farkına varacak kaçı telefonu yüzüme kapatacak :) Amacım hem milletimizi bu şekilde bir video hazırlayıp biraz olsun bilinçlendirmek hemde kendim için bir özgün çalışma yapmış olurum. Şimdi bu bana bir sıkıntı açarmı polis evimi felan basarmı :)

bilinçli birisi cıkıp direk polise gidebilir başın yanabilir risk büyük ..

Polis seni bulsa sonra desen ki ben özgün video çekiyorum o yüzden bu bir şakaydı...
İşte bu diyaloğun sonucunda ne olur bir düşün ondan sonra proje üret :)
Dostum dolandırıcıları taklit ederek özgün proje yapılmaz...

valla dediğiniz gibi bir sakat bir iş ama şimdi gider arkadaşlarla kurmaca birşey yaparım sonra gelip yazmayın youtubeda videonun altına bu kurmaca diye :) :) :)

tek bir örnek sana . beni arayıp öyle bırsey olsun temsılen ornek verıyorum. erteıs gun savcılıkta soluk alırım... bızım turk mılletımız zaten panık ataklı bı mıllet zaten sorunlu dertlı uzuntulu bı mıllet bırde bu kım deyıp basımı agrıtamam ertesı gun savcılıkta soluk alırsın demedı deme

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri