Özgün çalışanlara GÜNCEL fikirler.

D
  • Kullanıcı duffycl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
D

duffycl

Guest
Merhaba arkadaşlar ben bu işe başladım başlayalı 0.01 TL bile kazanamadım :) bari forumdaki arkadaşlara bir faydam dokunsun dedim ve aklıma gelen fikirleri sizlerle paylaşmaya karar verdim umarım içinden size uygun bir şey çıkar da para kazanırsınız :)

MD5 Nasıl Kırılır ?
Evet Arkadaşlar Hack işi ile uğraşanlar bilir md5'in ne olduğunu bunu artık kırmak çok zor.Kırmayı başarabilen arkadaşlar var ise nasıl kırıldığını videoya çekip paylaşabilir.

Bayan Kuaförleri
Aranızda bayan kuaförleri var ise yaptığınız saç modelini öncesi ve sonrası şeklinde paylaşabilirsiniz youtube'daki müzikler eşliğinde böylelikle telife girmez :D

Tuning Mağazası Olanlar
Bu da bayan kuaförü olayı ile aynı arkadaşlar taktığınız parçayı takmadan önceki hali ve taktıktan sonraki hali ile kayıt alabilirsiniz (jant,egsoz,kanat,ayna,carbon fiber vs.) Bu arada egsoz'un binbir türlü yazım şekli var inşallah doğru yazmışımdır :D

Öğrenci kardeşlerimiz
Arkadaşlar burdada daima güncel olacağı için avantajlısınız yaptığınız soruları çözerek paylaşabilirsiniz bu kategorininde çok izleyeni oluyor kendimden biliyorum.

Aşçılar var ise
Kendinize özel ufak ufak tatlar ekleyerek yapmış olduğunuz tatlılar , yemekler , çorbalar aklınıza ne geliyorsa paylaşabilirsiniz.

Sokak Röportajı
Özgüveniniz var ise ben ne utanıcam onlar utansın diyenlerdenseniz alın elinize bir kamera ve sokaklara düşün (kalabalık mekanlar standarttır zaten istiklal , kadıköy , caddebostan vs. ) buralara uğrayıp gündem ile ilgili röportajlar yapabilirsiniz. Bu arada ortaya komik videolarda çıkacaktır tabi ki ''Jamiryoo!!'' misali :D

Amatör Olarak Müzik Yapanlar
Kendi yazdığınız parçaları seslendirebilirsiniz arkadaşlar. Ama pek tavsiye etmem bunun yerine enstruman videolarınızı paylaşsanız daha iyi olur :D

Tabi ki Futbol
Amatör ya da profesyonel olarak Freestyle ile uğraşıyorsanız farklı mekanlarda bu işi yapabilirsiniz hem gösteri yaparken izleyenler para bırakabilir ;)

Doğa İle İç İçe
Bisiklet sevdalıları tek yapmanız gereken kaskınıza bir kamera yerleştirmek ve gittiğiniz güzel yerleri video'ya çekmek

Elektronik Mağazada Çalışanlar
Mağazada çalıştığınız için güncellik konusunda sıkıntınız olmayacaktır. Çünkü mağazada sürekli ürünler yenilenmektedir. Örneğin ben Vatan bilgisayar'da çalışıyorum hergün elimden onlarca yeni ürün geçiyor mesela sony xperia z2:D onları tanıtabilirsiniz arkadaşlar

Vücut Geliştirme
Bu işle uğraşan kişiler yaptıkları çalışmaları kayıda alabilir eğer bir de öğrencileri var ise öğrencilerinin gelişimini kayda alabilir arkadaşlar

Pratik Bilgiler
Evde işte dışarda kısacası her yerde hayatımızı kolaylaştıracak illaki bir şeyler vardır bunları düşünüp yapıp video oluşturabilirsiniz.

Şakacılar
Şaka yapmayı çok seviyorsanız arkadaşlar. Kendinize sürekli bir kurban seçip şakanızı onlara yapabilirsiniz:D

Karakalem Çizimler
Karakalem çizimleri iyi olan arkadaşlar youtube'daki müzikler ile birleştirerek ortaya güzel bir çalışma çıkartabilirler

Paten
Günümüz gençleri paten'e pek bir meraklı bu işi prof olarak yaptığına inananlar bu işin püf noktalarını videolarında gösterebilirler.

Cep Telefonu Oyun Bölümleri
Bu dertten çoğumuz muzdaripizdir zor bölümleri geçen arkadaşlar mümkünse videoları çekip yayınlasın bizim gibi tüm insanlık yararlansın dimi arkadaşlar:D

Bulduğunuz Hackler
Sitelerde oyunlarda telefonlarda programlarda kısacası artık herşeyin bir hilesi çıkmış durumda arkadaşlar kendinizce bulduğunuz site oyun program açıklarını videoya kaydedebilirsiniz.

Kıyafet Kombini
Kıyafetlerinizde yapmış olduğunuz kombinleri haftalık olarak paylaşabilirsiniz.

Uzaktan Kumandalı Araba
Eğer bu tarzda bir aracınız var ise önüne bir kamera yerleştirin ve sağda solda gezdirin insanların çok ilgisini çekiyor. Bu şekilde bir kıza çıkma teklifi edeni bile görmüştüm :D

Coreldraw ve Phtoshop
Bu programları kullananlar kendilerine bir karakter yapıp güncel olarak bunu videoya alabilirler.

Görme Engellilere
Evet arkadaşlar Allah'a şükür gözümüz görüyor fakat hepimiz bu kadar şanslı olamıyoruz ve kitap okumak onlarında hakkı güncel olarak yeni kitaplardan okuyabilirsiniz çok değil her videonuzda 10 sayfa okusanız yeter son olarak videolarınızı playlist yapın ve o sayfalar sırasıyla geçsin ;)

Evet arkadaşlar benden bu kadar inşallah bir faydam dokunuz aklıma geldikçe burada arkadaşlara paylaşım yapılacaktır.

Herkese bol kazançlar , İyi Forumlar

Eyvallah, emek verip yazmışsın aralarında en basiti kara kalem sanırım yeteneği olan bu kategoriden kazanabilir.

Yapılabilecek çok fazla özgün video var aslında burada da görüldüğü gibi ufak bir düşünceyle bu kadar şey çıkıyor. Ama hep kolaya kaçmaya çalışıyoruz, sonra daha da zorluk çekiyoruz. Eline sağlık bilgiler için.

ben de lego alıp videolarını paylaşmayı düşünüyorum ama pek yaratıcı değilim. Bir de bu legolarla ilgili hiç türkçe sayfa yok. Açılsa mükemmel izlenme alır gibime geliyo. İnternetten lego fiyatlarına baktım. 5 tlden başlayıp 2 bin tlye kadar gidiyo ama bence karşılığını alırız gibime geliyo :)

Eyvallah, emek verip yazmışsın aralarında en basiti kara kalem sanırım yeteneği olan bu kategoriden kazanabilir.

Evet bencede karakalem çalışması :D

bukadar özgune duskunsun ozgun calıs ya:) kazanırsın
Bakalım aklımda bi fikir var buraya yazmadım zaten inşallah tutar :D

Yapılabilecek çok fazla özgün video var aslında burada da görüldüğü gibi ufak bir düşünceyle bu kadar şey çıkıyor. Ama hep kolaya kaçmaya çalışıyoruz, sonra daha da zorluk çekiyoruz. Eline sağlık bilgiler için.
Haklısınız gerçekten

ben de lego alıp videolarını paylaşmayı düşünüyorum ama pek yaratıcı değilim. Bir de bu legolarla ilgili hiç türkçe sayfa yok. Açılsa mükemmel izlenme alır gibime geliyo. İnternetten lego fiyatlarına baktım. 5 tlden başlayıp 2 bin tlye kadar gidiyo ama bence karşılığını alırız gibime geliyo :)
Hmm.. Lego bu işinde hastaları var yapın bence tutar

teşekkürler bir şeyler çıkacağa benziyor ve gerçekten hiç kazanamadın mı? :)
Gerçekten hiç kazanamadım malesef :( Hep kanallarım telif yedi kapattım bende hepsini :(

[MENTION=15527]duffycl[/MENTION] hack konuları youtube tarafından para kazanmanın kapanmasına sebep olur. diğer konular genel olarak farkında olunan şeyler ama paten fikri hoşuma gitti. piyasada yok galiba bundan pek. yapan arkadaşlar tutulabilir.

@duffycl hack konuları youtube tarafından para kazanmanın kapanmasına sebep olur. diğer konular genel olarak farkında olunan şeyler ama paten fikri hoşuma gitti. piyasada yok galiba bundan pek. yapan arkadaşlar tutulabilir.

Yoo ben clash of clans ve the simpsons oyunlarının hack videolarını eklemiştim gayette güzel izlenim geliyordu bi uyarı vermemişti yani.

Yoo ben clash of clans ve the simpsons oyunlarının hack videolarını eklemiştim gayette güzel izlenim geliyordu bi uyarı vermemişti yani.

valla oyun için bilemiyorum ama ben daha önce program hackleri ve crack leri için sıkıntı olacağını okumuştum. başlamadan vazgeçtim o yüzden. birileri dener bana da söylerse sevinirim :)

VBulletin Scriptlerine (v.4) shell nasil atilir videosunu hazirlasam. Piyasada VBulletin kalmaz... bi ara vbulletin.com sitesini dahi hacklemislerdi bu yöntemle v5'de acigi kapattilar ama v4 halen daha mevcut exploitler var ayrica md5 kirmak en fazla 1-2dk alir :)

Bilgiler icin sagolasin

VBulletin Scriptlerine (v.4) shell nasil atilir videosunu hazirlasam. Piyasada VBulletin kalmaz... bi ara vbulletin.com sitesini dahi hacklemislerdi bu yöntemle v5'de acigi kapattilar ama v4 halen daha mevcut exploitler var ayrica md5 kirmak en fazla 1-2dk alir :)

Bilgiler icin sagolasin

Ne demek kardeşim yazdık işte bişeyler bu arada md5 nasıl kırılacağını pm den bana anlatabilir misin ?

Evet bir de hızlandırılmış bi şekilde müzikle birleştirilirse çok güzel görüntüler çıkar ortaya :D

Görme Engellilere
Evet arkadaşlar Allah'a şükür gözümüz görüyor fakat hepimiz bu kadar şanslı olamıyoruz ve kitap okumak onlarında hakkı güncel olarak yeni kitaplardan okuyabilirsiniz çok değil her videonuzda 10 sayfa okusanız yeter son olarak videolarınızı playlist yapın ve o sayfalar sırasıyla geçsin ;)

Herkese bol kazançlar , İyi Forumlar

Kardeşim bunu bende düşünmüştüm. Para kazanma amaçlı düşünmemiştim bir faydam olsun diye yapacaktım. Ama sıkıntı bu insanlar nasıl dinleyecek bu videoları? Kullanabiliyorlar mı YT?

Ayrıca güzel paylaşım, düşünüp uğraşmışsın teşekkürler.

Son düzenleme:
Sonuçta ailesinden birisi yardımcı olabilir ayrıca kullananlarıda gördüm emin ol :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri