Özgün çalışıcam ancak nasıl yayıcam?

• Kullanıcı Kadircan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Kadircan

Yasaklanmış
Web sitesi
ironturkish.blogspot.com
Arkadaşlar özgün bir fikrim var.Beni korkutan,videoları çektikten sonra bu videoların yeterince izleme almaması...Ben özgün içeriğimi çektikten sonra bunu insanlara nasıl duyurabilirim? Neler yaparsam videomun tutmasını sağlayabilirim?
Videolarımı nerelerde paylaşırsam yararı olur ?

Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.Şimdiden teşekkürler :)

Yerli yabancı imleme siteleri, sosyal medya vb. bu sorunun cevabı her zaman aynı hocam zaten. Biraz da şans işi, kalite ve şans..

Benimde merak ettiğim konu bu işte :) Oyun kanalı çalışmayı düşünüyorum ama nasıl yayabileceğim hakkında doğru düzgün fikrim yok.Birde oyun videolarını çekip atsam ama mikrofon yardımı ile yorumlamasam tutarmı o kanal?Bana pek tutmaz gibi geliyor ama.Mikrofon ile yorumlanan kanallar seviliyor hep

Benimde merak ettiğim konu bu işte :) Oyun kanalı çalışmayı düşünüyorum ama nasıl yayabileceğim hakkında doğru düzgün fikrim yok.Birde oyun videolarını çekip atsam ama mikrofon yardımı ile yorumlamasam tutarmı o kanal?Bana pek tutmaz gibi geliyor ama.Mikrofon ile yorumlanan kanallar seviliyor hep

Aynen katılıyorum.Mikrofonsuz tutacağını sanmam çünkü insanlar eğlenmek için izliyor.Mikrofonsuz da eğlenceli olacağını sanmıyorum.Özgün çalışan arkadaşlardan taktik bekliyoruz :)

Facebook sayfaları ile yayabilirsin reklam vererek.

Konuyu takipteyim.. Yabancı imleme siteleri demişsiniz onları paylaşırsanız sevinirim.

Bende steam'den Call of Duty Black Ops 2 alıp oyun videosu cekeyim diyorum. Ne kadar tutulur bilinmez tabi. Orta düzeyde bir ingilizcem var. Türkçe calışmakda pek para yok zaten. Videoyu yayma konusunda bence en çok twitter yardımcı olur. Hashtagler sayesinde. Birde yüksek aboneli bir kanalınız varsa onda playlist oluşturup izlenme aldırabilirsiniz. ;)

Paylaşılacak yer çok. İncobus'un dediği gibi en iyi yöntem sosyal ağlar. Önemli olan içerik. Videon güzel yerlere gelebilir ama millet açar açmaz kapatırsa pek bir işe yaramaz. O yüzden şansda önemli.

Yerli yabancı imleme siteleri, sosyal medya vb. bu sorunun cevabı her zaman aynı hocam zaten. Biraz da şans işi, kalite ve şans..

Hocam içeriğim Türkçe olucak.Yerli imleme siteleri daha iyi olur değil mi?
İçerik yabancılarında izleyerek anlayabileceği bir şey olduğu için yabancı imleme sitelerini de atar mısınız :)) ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri