Özgün Çalışıp Adsense'si Banlananlar ?

asperger25

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar özgün olup ta hem adsense'si kapatılan hem de kanalının para kazanması giden sadece ben miyim ?
25k abone, 2 milyon izlenimli kanalım çöp oldu resmen. Hayvan gibi emek vermiştim kanala ve yanlış yaptığım hiçbirşey yoktu. Niye böyle oluyor anlamıyorum.
İtiraz formu gönderdim 10 dk geçmeden şöyle bir cevap geldi. Şaka gibi resmen hiç suçsuz yere idam ediyorlar:

Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.

Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, http://www.google.com/adsense/suppor...y?answer=57153 adresini ziyaret edebilirsiniz. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi

Son düzenleme:
diyorum bu ülke olayı yüzünden oldu hepsi diğer ayın 15 beklemek lazım o zamanda açılmazsa kökten sil

Kardeş bu yt atm gibi ayarı yüksek tuttu galiba gelen giden siliniyor ban oluyor :(

Abi ne demek kökten sil ben o kanala ne kadar emek verdim biliyor musun :)

hocam mesela benim bi yöntemim var 2 ay geçince video patlıyor istisnasız şu an silmedim ban yedikten sonra adsenseye baglamamışım para kazanma açık bi partnere taşıyıcam öyle tag seçtimki bg 5 tl altına inmiyor to tavan tbm tavan 20 bin günlük izlenime 200 tl bırakıyor partnerde olmazsa belki yeni kanallara link yöntemiyle izleyici çekicem zamanında 5 bin aboneli kanalı sildim 1 ay içinde o kadar abonem olmuştu

Kardeş bu yt atm gibi ayarı yüksek tuttu galiba gelen giden siliniyor ban oluyor :(

100k 200k aboneli adsense çalışan özgün birkaç Türkçe kanal daha kapanmış sanırsam. Herşeyi geçtim gerçekten emek veriyoruz gece uyku uyumayıp video konusu düşünüyoruz google bir gecede hepsini silip kenara atıyor :confused:

Bende çok büyük şok yaşadım bugün o kadar emek vermeye çalışırken ağızımıza ettiler yine itiraza da olumsuz cevap verdiler ne yapmaya çalışıyor bu herifler ? tertemizdi adsense

Bekleyin en geç ekimin ilk haftasına kadar geri açacaklar bu hesapları

Tek adsense çalışıp banlanan var mıydı? Benim tek adsense ve banlanmalar olduğundan beri bgbg 3-4 kat arttı, sanırım youtube kapattığı adsense kanallardan gelen reklam gelirlerini diğerlerine paylaştırıyor, umarım düzelir kısa zamanda, büyük bir yanlış var ortada çünkü.

Tek adsense çalışıp banlanan var mıydı? Benim tek adsense ve banlanmalar olduğundan beri bgbg 3-4 kat arttı, sanırım youtube kapattığı adsense kanallardan gelen reklam gelirlerini diğerlerine paylaştırıyor, umarım düzelir kısa zamanda, büyük bir yanlış var ortada çünkü.

tek adsense . hiç topluluk hiç spam kapanan adsense

Bgbg biraz da Eylül ayıyla alakalı ödeme zamanı gelmemiş hesaplarda sağlam kalanlar var inş gitmez tekrar

seninki bilgi kanalıydı silme devam et para kazanman gitmiş kanalın duruyor devam et videolara

demekki özgünde olsan partner çalışacaksın attığın maili bile dikkate almamışlar yazık günah halbuki partnerde olsan kanalına tik almıştın veya kapandığında partner bizzat ilgilenecekti

demekki özgünde olsan partner çalışacaksın attığın maili bile dikkate almamışlar yazık günah halbuki partnerde olsan kanalına tik almıştın veya kapandığında partner bizzat ilgilenecekti

Aynen öyle... Bir partnerle anlaşmıştım önümüzdeki ay yüz yüze görüşüp hem tik alacaktım hem de kanalı iyileştirmeye yönelik görüşecektik.
Google bayram sürprizi yaşattı sağolsun bayrama moralim bozuk gireceğim gül gibi kanalı mahvetti...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri