Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aklıma 3-4 gündür takılıyor yapsam mi yapmasam mi program tanitim olacak ise yarayan programlar tanıtım anlatım ne dersiniz baslayim mi ?
tanıtacagın program sahte keyli patlatılmış vb şeklinde ise yani "crackli" ise kanalın kapatılır
Nereden anlayacaklar ki hocam youtube da binlerce crack anlatan video var hepsi tikır tıkır çalışıyor aylardir
Gerçekten sagolun ilaç gibi geldi suan bu yazdiklariniz baslayacagim kesin ama bu link kısaltma siteleri kandiriyor diye biliyorumWeb site + youtube + İndirme başı para kazanma olayı (sitede vardı konusu) böyle yaparsanız çok iyi bir gelir kazanırsınız ve adınız duyulur.
Youtube çektiğiniz videoyu web sitenizde , blogunuzda resimli , bol bol yazılı olarak paylaşırsınız. Altına da indirme başı kazanç sağlayacak link koyarsınız tamamdır bu iş.
ben öyle biliyorum hocam heleki oturdumu kanal bence o zaman işlem olabilir dediginiz gibi nereden anlayacak ki onu düşünemedim özür dilerim![]()
Gerçekten sagolun ilaç gibi geldi suan bu yazdiklariniz baslayacagim kesin ama bu link kısaltma siteleri kandiriyor diye biliyorum
---------- Spam Engelliyici 01:37 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------
Hocam ozurluk bişey yok bi kaç bildiğim kanal var tamamiyle crack tanıtıyor 2 senedir ayakta ve sağlam abonesi var.
Gerçekten sagolun ilaç gibi geldi suan bu yazdiklariniz baslayacagim kesin ama bu link kısaltma siteleri kandiriyor diye biliyorum
---------- Spam Engelliyici 01:37 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------
Hocam ozurluk bişey yok bi kaç bildiğim kanal var tamamiyle crack tanıtıyor 2 senedir ayakta ve sağlam abonesi var.
link kısaltmada da adf.ly veya bc.vc çalışacaksınız hocam. arkadaşın uyguladığı taktiği diziler için uygulayan insanlar var. tutulur emin olunturbobit indirme linkinde 1000 indirmeye boyuta göre değişiyor en kötü 3 dolar falan veriyor.bunlar çok iyi rakamlar
![]()
Şundan bahsediyorum . Tabi olayı yanlış anlamadıysam ben.
link kısaltmada da adf.ly veya bc.vc çalışacaksınız hocam. arkadaşın uyguladığı taktiği diziler için uygulayan insanlar var. tutulur emin olunturbobit indirme linkinde 1000 indirmeye boyuta göre değişiyor en kötü 3 dolar falan veriyor.bunlar çok iyi rakamlar
![]()
Iste aklıma takılan tek nokta o uzun zaman alır 1 senede anca oturur zaten ilk 3-4 ay hiç bişi elde edememhocam güncelleği takip edin yöneldiğiniz katagoriye ilgi olsun ilk önce bunun araştırmasını yapın özgün kanal açmakla dogru karar almışsınız ama dediğiniz katagorilerde günlük olarak cok hit alacagınızı sanmıyorum ama yapmak istersenizde zamanla kendine göre oturur azda olsa belli miktar kazanabilirsiniz ama bu sizi tatmin edermi orası önemli
Iste aklıma takılan tek nokta o uzun zaman alır 1 senede anca oturur zaten ilk 3-4 ay hiç bişi elde edemem
olur olur hocam, ing falan becerebilirsen o daha da güzel olur aslında ama işte dil durumuna bağlı işte o zaman cpa vs. olayını çok güzel yapabilirsin.
Banada iyi geliyor ancak çok izlenim almaz gibime geliyor
hocam izlenim zamanla da olsa bence deneme ye deger
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.