Özgün Çalışma Fikrim

• Kullanıcı carmeena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

carmeena

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, çevrem tarafından beğenilen bir sesim var. Spamda kanallar bugün kapanacak mı yarın kapanacak mı vs diye düşünmekten yoruldum. Özgün bir kanal yapmak istiyorum. Sesimi kullanayım dedim ve aklıma şiir okuma fikri geldi. Aslında pek izlenimleri yok gibi ama uzun vadede iş yapar mı yapmaz mı sizlere danışmak istedim. Sizce şiir söylediğim bir kanal açmalı mıyım? Ya da farklı önerileri olan var mıdır?

Kayda alıyorsun şöyle uzunca bir şiir önce bize dinletıyorsun :D
Diğer konuları sonra görüşüyoruz :D

Tavsiyem cevren varsa oyle basla cunku cevren olmadiginda hit olmak zor oluyor ama azda olsa cevren varsa en iyisi ozgun derim 😊

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

izlenme az diye bir şey yok. Radyo dinlenmez diye bir düşüncem vardı, pek de dinlemem aslında ama Nihat Sırdar'ı mümkün oldukca dinlerim. Yani yaptığınız şeyin kalitesi ve strateji herşy değiştirebilir

Benim de sesimin güzel olduğunu söylüyorlar. Rezerve alayım konuyu takipteyim. Senin yapmayacağın farklı bir fikir olursa ben yaparım :D

Serin sesler gibi olursa neden olmasın :D O şekilde kullanırsan sesini tutar kesinlikle diye düşünmekteyim.

Yaparsan ne kaybedersin ki bence yapmalısın. Sana hiçbir şekilde iyi bir gelir getirmez ama günde 50 kuruş bile olsa ne güzel değil mi kendi emeğinle hiç kapanmayacak bir kanal oluşturman?

Gerçi şiirden dolayı bile telif gelebilir ama.

türkçe çalışacaksan boşa zaman kaybı. git pazarda limon sat günlük daha fazla kazanırsın.

hocam sesin güzelse neden sadece şiir kanalında kullanmak gibi bi düşüncen var.. tamam bunuda yap bakarsın patlar ama şöyle ruhi çenet tarzı popüler belgesel videolar oluşturup sesini bu yönde kullansan çok daha isabetli olur gibi.

evet arkadaşlar spam kanallar bir bir kapanmaya başlayınca bu düşünce beni yine sardı, ses kaydedecektim ben bu konuyu unutmuşum aslında. şuan kaydedip atamam da instagramdan bir parça atayım şöyle sesi bir değerlendirin gideri var mı diye :p bunu çekerken de demleniyorduk biraz kayık olabilirim kusura bakmayın :p

https://instagram.com/p/ojZT7bPScitbvi90ua0x8iRu965V4AFeQpnJA0/

bir de eğlencesine çektiğimiz şu vardı sesimin olduğu :d

https://instagram.com/p/x4xe2nPSQf/?taken-by=ozgurmisirli

Son düzenleme:
yapabilirsen eger sesini farklı kategorilerde dene. sadece siir ile kalma.

siir icin fon muzikli siırler cok tutuyor, ucretsiz fon muzik bulman gerek.

hocam teşekkür ediyorum, 1 tane daha varmış sesimin olduğu onu da ekledim. şiirde vs gideri var bence de ya ama kazandırır mı işte o konuda şüphelerim var. türkçede tbmler malum.

ses rengi güzel gercekten dedigim gibi daha önceki yorumumuda okumussan farkli anlatimli vidyolarda yaparsan mesela kisa bilgi belgesel vs.. gibi kanallar o sekildede sesini kullanabilirsin.. türkcede gelirler düsük gercekten ama bazende öyle bi tbmler oluyoki sasip kaliyo insan yani hic belli olmuyo yinede hic yoktan iyidir öyle bakmak lazim bazen :D

Sosyal fobi yoksa,Râhatsan her türlü özgün yapılır + ses varsa cila.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri