Özgün çalışmak için nasıl bir yol izliyorsunuz ?

• Kullanıcı Kurabiyeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar.Özgün çalışmak iyi güzel yaptık ettik fakat index için neler uyguluyorsunuz veya düşünüyorsunuz? Büyük kanallar ile yarışmak için ? İzlenim satın almak pinterest-facebook-twitter paylaşımı forumlarda paylaşım hariç :D Bazı kanallar var önerilenlere düşünce maşallah her kelimede adamlar zirvede.1 Aylık kanalla adam 15 m izlenim yapmış bir kategoride

Param olsa güzel fikirler varda yok işte :D index zamanla alınır video ata ata ben ne video yapsam google da tak çıkıyor direk mesela genelde hiç bi videosu olmayan şeylerin videoyu yapıyorum.

Param olsa güzel fikirler varda yok işte :D index zamanla alınır video ata ata ben ne video yapsam google da tak çıkıyor direk mesela genelde hiç bi videosu olmayan şeylerin videoyu yapıyorum.

Hocam bende bir kategoriye girdimde önerilenlere düşmek lazım muhakkak ki yoksa bir işe yaramıyor :(

hocam yt 900 bin insana videolarımı göstermiş tıklayan 92 k kişi :(

Nerden bakıyorsun hocam ona reklam mı verdin ? :D Uzun süre uğraşmayınca değişmiş sanırım bende bakayım :D
Buldum erişimdeymiş galiba :D 1100 kişiden 35 kişi

MRl09M.png
Hocam analistik kısmında Erişim var o bölümden

hangisi hocam

Hocam yanılmıyorsam gösterim 381 k tıklama oranı %5 yani 31 bin kişi görüp tıklıyor

kanalında maşallahı var :D

teşekkürler evet aktif hocam ama pk kapadı youtube tekrarlanmış içerik sayarak. sesli kitap yapıyorum sizinde aklınızda olsun sesli kitapta pk kapanıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri