Özgün Çalışmak İçin Tavsiye

• Kullanıcı AyyildizCs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

AyyildizCs

Yasaklanmış
arkadaşlar şimdiye kadar sureklı spam calıstım 20 kanala kadar getırısı ozgun kanal kadar cok olmadı sureklı hamballık gıbı gelıyor bana en iyisinden avert mediaa tv kartı aldım uydu bıle taktırdım direk tv den kayıt denedım gorudun ses mukemmel spam yerıne bu sekılde gunluk anlık 2-3 vıdeo yada dıızı atsam daha etkılı olurmu işe yararmı yanı yoksa spama koru korune adevam mı etsem sizin görüşleriniz nedr bu konuda

not : Elımde Fazla aynı tv kartından var izmir içi elden tesilm ala bılcek olan varsa driver ıle bırlıkte verebılırım

ıyı dusunmusn wallaha bana yardım edrsen bnde yapmak ısterım

Şu ''özgün'' olayını bir türlü aşamadık.Hergün ''nasıl özgün ?'' gibisinden bir konu mutlaka açılmalı mı foruma ? Biraz mantıklı düşünmek gerek.Özgün olmak demek, herşeyiyle size ait olan demek, yaratıcılık demek.Muhakkak iyi olduğunuz, yapmaktan da keyif aldığınız birşeyler olmalı.Bunu konu açarak değilde, sakin kafayla bir düşünerek yapmak gerek.Kaldı ki milyarlarca şey sunulabilir, önerilebilir.Önemli olan hangisini yapabilirsin, imkanların ne ? Zaten bir adım atmışsınız bunun için, burada vakit kaybetmektense çalışmaya başlayın derim ben.Aldığınız ürünü alabilmek için oldukça para biriktirmek zorunda kalıp vazgeçtiğim günleri biliyorum.TV dünyası ciddi bir deniz, herşey yapılabilir.He eğer yapılsa bile, bu sorusunu sorduğunuz ''özgün çalışmak'' olur mu, bence yinede olmaz.Ama adımdır, ne kadar çabuk atılırsa o kadar iyi olur.

Dostum bu özgün bir yöntem değil.Özgün videoyu çekdin çeker,editlersin yayınlarsın.Ayrıca ddizi sizden önce o dizileri atacaktır merak etmeyin.

Devam et kazanırsın. Güncel reytingi yüksek telifsiz programları bul, hızlı kayıt, hızlı upload ile çok kazanırsın.

---------- Mesaj saat 20:45:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:45:31 civarında gönderildi. ----------

Dostum bu özgün bir yöntem değil.Özgün videoyu çekdin çeker,editlersin yayınlarsın.Ayrıca ddizi sizden önce o dizileri atacaktır merak etmeyin.

Tvde sadece dizimi yayınlanıyor :)

Devam et kazanırsın. Güncel reytingi yüksek telifsiz programları bul, hızlı kayıt, hızlı upload ile çok kazanırsın.

---------- Mesaj saat 20:45:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:45:31 civarında gönderildi. ----------

Tvde sadece dizimi yayınlanıyor :)

Ben sadece dizi için söyledim dostum.Diğer birçok programı yükleyen kişi var zaten.Upload edilmeyenleri bulması lazım.

özgunun ne oldugunu herkes bılıyor ıllakı kendın cekmen lazım bu forumda yada ozgun kelıme anlamı spamdan baska sey dırek kendın cekmek anlamında kullanıyoruz oda ozgun degılse bu konuya ne ad verelım ? özgun olmadıgının bende farkındayım ama bir vıdeoyu 10 atmak baska ılk senın atman baska

Uyduda binlerce kanal var ve çoğu aslında güzel konuları işliyor. Diziler zaten sakat ama tv işi akıllıca

arkadaşlar şimdiye kadar sureklı spam calıstım 20 kanala kadar getırısı ozgun kanal kadar cok olmadı sureklı hamballık gıbı gelıyor bana en iyisinden avert mediaa tv kartı aldım uydu bıle taktırdım direk tv den kayıt denedım gorudun ses mukemmel spam yerıne bu sekılde gunluk anlık 2-3 vıdeo yada dıızı atsam daha etkılı olurmu işe yararmı yanı yoksa spama koru korune adevam mı etsem sizin görüşleriniz nedr bu konuda

not : Elımde Fazla aynı tv kartından var izmir içi elden tesilm ala bılcek olan varsa driver ıle bırlıkte verebılırım

Hocam denemeden bilmek imkansiz deneye deneye ögrendigim bikac seyi paylasiyim bende.
1-Makyaj kategorisi
2-Futbol hareketleri (skills)
3-Güncel haber

1# Make up konusunda millet sadece orjinal sayfalari takip ediyor spam yaparak calisiyordum ne izlenimi oluyor üstüne bide sikayet geliyor :)
2# 900 video indirip 270 küsürü saglam kaldi onlarda izlenim almiyor (Özenerek introlu editli calisirsaniz is yapar)
3#Haber konusundada ne bileyim dün obamanin bi konusmasini attim etiketler iyi aciklama iyi 2 kisi izlemis :) millet o kadarda umursamiyor güncel bisey olmadikca ne bileyim son günlerde olan Paul Walker olayi tuttu haber kategorisinden ki oda patlayacak biseydi yani nadir seyler iyi kazanc getiriyor. Fakat cabuk olmak güncel bi sekilde atmak ilk atanlardan olmak oldukca önemli.

Paylasayim bi kösede dursun belki isine yarar bazi arkadaslarin :)
ben deneyip olumsuz sonuc aldim belkide sansim yoktu belkide isi bilmiyorumdur ama insan hatalarindan yaptiklarindan ders alarak gelistiriyor kendini.

özgunun ne oldugunu herkes bılıyor ıllakı kendın cekmen lazım bu forumda yada ozgun kelıme anlamı spamdan baska sey dırek kendın cekmek anlamında kullanıyoruz oda ozgun degılse bu konuya ne ad verelım ? özgun olmadıgının bende farkındayım ama bir vıdeoyu 10 atmak baska ılk senın atman baska

O zaman yüklenmeyen programları çekip yüklersin dostum.İyi kazançlar.

ddiziden once cok dizi atmıslıgım var ılk o atıyor ama o kadarda hızlı degıl
sıtesıne bak son yayınlanan dızılerın konuları var ama ıcerıgı bos sadece ındexlensın dıye konuyu acıyor ama vıdeo yu dızı bıttıkden 4-5 saat sonra eklıyor

Ben sadece dizi için söyledim dostum.Diğer birçok programı yükleyen kişi var zaten.Upload edilmeyenleri bulması lazım.
Ona bakarsan yüklenmeyen kategori yok zaten, önemli olan yükleyicisi az seyircisi cok kategoriyi bulabilmek, uydu kartıda bunun için biçilmiş kaftan.

Bencede en iyisi tv den kayıt yaparak kanalına yüklemek. yalnız yükleyen ilk sen olacaksın bunun faydası büyük. Bir de istikrar gerek: senin yayın sonrası iyi kalitede videoları online yaptığın yayılırsa iyi kazanırsın bence. Türkce içerik kazandırmıyor şehir efsanesinede inanma bence iyi kazandırıyor. Türkiye dışı milyonlarca türk yaşıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri