Özgün Çalışmak İstiyorum.

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
Merhaba Arkadaşlar, 3-4 aydır sadece forumda dolaşıyorum ve 4 kanalım var para kazanması açık. ancak 100 video yüklü topam, etiket vs olmadığı için izlenme almıyor. bana geçen hafta bir fikir geldi ve paylaşmak istedim ;

Android'de fazla bilinmeyen uygulamaların nasıl kullanıldığını galaxy s3 model telefon ile ekran videosu alarak içeriğini anlatıyorum. 2-3 günde bir bazen haftada bir videolar yüklemeyi,yayınlamayı düşünüyorum. hergün yeni uygulama çıkıyor ve mantıklı geldiği için bu işe koyulmaya karar verdim.

sizce bana bu işin bir geliri olurmu reklamlardan ? ilk gün içinde 100 izlenme ve 1 tık aldım sitelere ping&imleme yaptığım halde..

bugün yeni bir video yani ikinci videomu yayınlayacağım. sizin bir öneriniz varmı ?
bu işe başlamadan bırakayımmı yoksa bu mantık tutarmı?

ilk videoma sony vegas ile düzenlemeler, intro vs giriyorum. profesyonel çalışmaya özen gösteriyorum. düşünüp duruyorum bi ayda 15 video olsa sağlam tanıtım yapsam türkiyeden bir kazanç olabilirmiki ? :cool:

Her zaman mükemmeli yakalamaya çalış o zaman başarı zaten seni kovalar.

3 Idiots

daha birşey yapmadan olurmu demişsin denemeden olmaz mutlaka ilgilenen olur ama sende kalıcı birşey olmalı ki abonelerde gelsin

Her zaman mükemmeli yakalamaya çalış o zaman başarı zaten seni kovalar.

3 Idiots

hocam bi yorumlarasanız sevinirim.
daha birşey yapmadan olurmu demişsin denemeden olmaz mutlaka ilgilenen olur ama sende kalıcı birşey olmalı ki abonelerde gelsin

aboneler felan ayarlayacamda kendi kendime bilgisiz takılmak istemiyorum.
3-4 gün sonra alexanetworka geçsem acaba benim için dahamı iyi olur ? izlenme başı gelir ?

hocam bi yorumlarasanız sevinirim.

aboneler felan ayarlayacamda kendi kendime bilgisiz takılmak istemiyorum.
3-4 gün sonra alexanetworka geçsem acaba benim için dahamı iyi olur ? izlenme başı gelir ?

bence o dediğini onlarla görüş ama oraya girmek içinde izlenim alman lazım bence sen devam et 100 200 geldiğine bakma yoksa büyüyemessin şimdilik para filan arka planda kalsın sen kendini bi youtubeye tanıt

Henüz yolun başındasın, 1-2 hafta denemeler yap. Etiketleri güzel gir başlığı açıklamayı güzel yap, çeşitli sitelerde paylaş. Videona daha fazlası için abone olun lütfen gibi ibareler ekle. 1 hafta sonra eğer videoların izlenmesinde hafif bir artış oluyorsa bu seni gaza getirir devam edersin. Eğer olmazsa biraz daha çabalarsın, baktın hiç izlenmiyor o zaman değiştirirsin artık yapacağın işi. 1 video yüklemişsin 100 izlenme almış yeni bir kanal için yeni bir video için kötü bir sayı değil bu. Abonelerin arttıkça, videoların arttıkça izlenme sayın da artacaktır. Birkaç video ile devam et, başlarda sık video at günde 1-2 tane. Hem bu işi seviyorsunuz anladığım kadarıyla, eğlenmiş olursunuz.

bence o dediğini onlarla görüş ama oraya girmek içinde izlenim alman lazım bence sen devam et 100 200 geldiğine bakma yoksa büyüyemessin şimdilik para filan arka planda kalsın sen kendini bi youtubeye tanıt
o zaman bu aralar kimsenin networkuna vb uğrşmayayım. kendimi bir deneyeyim. teşekkürler.

Henüz yolun başındasın, 1-2 hafta denemeler yap. Etiketleri güzel gir başlığı açıklamayı güzel yap, çeşitli sitelerde paylaş. Videona daha fazlası için abone olun lütfen gibi ibareler ekle. 1 hafta sonra eğer videoların izlenmesinde hafif bir artış oluyorsa bu seni gaza getirir devam edersin. Eğer olmazsa biraz daha çabalarsın, baktın hiç izlenmiyor o zaman değiştirirsin artık yapacağın işi. 1 video yüklemişsin 100 izlenme almış yeni bir kanal için yeni bir video için kötü bir sayı değil bu. Abonelerin arttıkça, videoların arttıkça izlenme sayın da artacaktır. Birkaç video ile devam et, başlarda sık video at günde 1-2 tane. Hem bu işi seviyorsunuz anladığım kadarıyla, eğlenmiş olursunuz.

yorumunuz için teşekkürler hocam. yani androidden çok iyi anlarım. kendi uygulamamıda yazmayı düşünüyorum ancak şuanlık uygulamaların nasıl kullanıldığını vs. giriyorum dediğiniz gibi video sonuna daha fazlası için takipde kalın vs ekleyeceğim. bugünki videomda ancak günde 2 videoda çıkarılmazki be hocam. sonuçda sesli bir anlatım yapıyorum. ve bunu 10-15 kere tekrarlıyorum düzgün birşey çıkması için. etiket vs giriyorum bloglara forumklara daha tanıtım atmadım. bence hiç yapılmamış birşey, bir kitlem olursa ilerleyebilirim diye düşünüyorum. :o

yorumunuz için teşekkürler hocam. yani androidden çok iyi anlarım. kendi uygulamamıda yazmayı düşünüyorum ancak şuanlık uygulamaların nasıl kullanıldığını vs. giriyorum dediğiniz gibi video sonuna daha fazlası için takipde kalın vs ekleyeceğim. bugünki videomda ancak günde 2 videoda çıkarılmazki be hocam. sonuçda sesli bir anlatım yapıyorum. ve bunu 10-15 kere tekrarlıyorum düzgün birşey çıkması için. etiket vs giriyorum bloglara forumklara daha tanıtım atmadım. bence hiç yapılmamış birşey, bir kitlem olursa ilerleyebilirim diye düşünüyorum. :o

Anladım haklısınız video çekmek kolay değil ben de bir ara heves edip yapayım demiştim birkaç saniye sürdü ne diyeceğimi bilemedim kapattım sonra. :) Bir kitle yakalayabilirsiniz hatta insanlar yeni video için sizden istekte bulunabilirler bir zaman sonra, bunun hayali bile güzel. Biraz da şans lazım ki izlensin, tutsun. Güncel ve tutabilecek oyun, uygulama tanıtımı yapmaya özen gösterin ki bir sonraki uygulamanızı beklesin insanlar. Kolay gelsin. :)

Anladım haklısınız video çekmek kolay değil ben de bir ara heves edip yapayım demiştim birkaç saniye sürdü ne diyeceğimi bilemedim kapattım sonra. :) Bir kitle yakalayabilirsiniz hatta insanlar yeni video için sizden istekte bulunabilirler bir zaman sonra, bunun hayali bile güzel. Biraz da şans lazım ki izlensin, tutsun. Güncel ve tutabilecek oyun, uygulama tanıtımı yapmaya özen gösterin ki bir sonraki uygulamanızı beklesin insanlar. Kolay gelsin. :)

hocam bi kitle yakalayabilirsek kaliteli çalışmak gerekicek. belirli bi kitle beni takip ederse zaten bunun için önlemimide alırım :)

ben bu işden para kazanabilirmiyim bana bi harçlık vs çıkarmazmı burası türkiyeden gelecek reklamlar hiçbir şekilde kazandırmıyor diye biliyorum

ingilizcen var ama konuşmana güvenemiyorsan ingilizce altyazı da koy ya da ingilizce yap tanıtımını türkçe altyazı koy...

önerilerin için çok teşekkürler kardeşim, aslında kesinlikle düşünülebilecek birşey. ancak bi kitle oluşması gerek. emeği şuan düşük seviyede tutuyorum her ne kadar bu işi çok isteyerek yapsamda

Teknoloji kategorisi özellikle mobil de reklamda sıkıntı yok gördüğüm kadarıyla.Bu iş türkiye de tutar mı dersen,eğer ilk olursan tutar.Yani diyelim xxx uygulaması çıktı bunu ilk sen atarsan kazanırsın.Etiketleri ve description kısmını dikkatli girip pinginide ayarladığın zaman bence kazanırsın bir şeyler.Fakat böyle hemen olacak iş değil.Önce bi deneme amaçlı 15 video çekersin yani dediğin gibi bir ay çalışırsın baktın olmuyor devam etmezsin.
Yani bir diğer konu sevdiğiniz kategoriyi çalışın bence.Uygulamaları seviyorsan güzel fırsat.Kamera vs. de varsa iyi kalitede (Hd yükleyecek kadar) bu işi yaparsın.
Ayrıca bir diğer önerim zevkli bir inceleme yap robot gibi konuşur çoğu kişi.Sen onlardan farklı ol ve farklı bir tarza inceleme yap.Robotik inceleme yapanların arkasından gidersen az kazanırsın gibime geliyor.

Söylediklerimde hata payı mutlaka var gördüğüm ve tahmin ettiklerimle bunları söyledim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri