Özgün Çalışmalara İlk Adımım

• Kullanıcı WeyliPreci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Öncelikle böyle bir bölümün açılması forum adına çok iyi olmuş hepimize hayırlı uğurlu olsun :) Bende 2 gün önce özgüne atılayım dedim gerçi tam özgün değil ama ''fair use'' kanuna uygun videolar hazırlıyorum.İlk videomu Cristiano Ronaldo için düzenledim videom bu sizinde fikirlerinizi bekliyorum eksiklerimi söylerseniz çok sevinirim :) Cristiano Ronaldo | All Goals 2013/15.03.2014 - YouTube

Güzel olmuş videonuz tutar gibi geliyor , size bir sorum olucaktı fair use ne oluyor.

Güzel olmuş videonuz tutar gibi geliyor , size bir sorum olucaktı fair use ne oluyor.

Fair use şu demek oluyor hocam mesela bir şarkı var bu şarkının 30 saniyelik bir kısmını videonuzda kullanırsanız telif atsalar bile açıklamada fair use diye belirtirseniz Youtube incelemeye aldığında videoyu gerçekten 30 saniye altı bir kullanım söz konusuysa telifi geri çektirebiliyor.Ama Türkiye için geçerli değil bu

Fair use şu demek oluyor hocam mesela bir şarkı var bu şarkının 30 saniyelik bir kısmını videonuzda kullanırsanız telif atsalar bile açıklamada fair use diye belirtirseniz Youtube incelemeye aldığında videoyu gerçekten 30 saniye altı bir kullanım söz konusuysa telifi geri çektirebiliyor.Ama Türkiye için geçerli değil bu

Güzel begendim, fakat videonuz tam özgün degil.

ilk sahneyi hangii program ile yaptiniz? Adobe effects?

müziklerde sorun olmazmı eşleşen telif vs ?

Kanal partner olduğu için eşleşen uyarısı vermedi hocam ama bazı müzik siteleri var şarkıları kullandığınız videonun açıklama kısmında şarkının ismi sahibi websiteleri hakkında bilgi verirseniz sorun çıkartmıyorlar ben şarkıları soundcloud'dan aldım.Ama bu sitenin risk durumunu pek bilmiyorum

Güzel begendim, fakat videonuz tam özgün degil.

ilk sahneyi hangii program ile yaptiniz? Adobe effects?

Teşekkürler hocam,sanırım introdan bahsediyosunuz Sony Vegas Pro 11 ile yaptım internette free introlar paylaşılıyor onlardan birini editleyerek düzenledim

Kanal partner olduğu için eşleşen uyarısı vermedi hocam ama bazı müzik siteleri var şarkıları kullandığınız videonun açıklama kısmında şarkının ismi sahibi websiteleri hakkında bilgi verirseniz sorun çıkartmıyorlar ben şarkıları soundcloud'dan aldım.Ama bu sitenin risk durumunu pek bilmiyorum

Teşekkürler hocam,sanırım introdan bahsediyosunuz Sony Vegas Pro 11 ile yaptım internette free introlar paylaşılıyor onlardan birini editleyerek düzenledim

tmm simdi anladim C. Ronaldonun o sahnesi size ait degil biliyorsunuz degilmi? Bu Videoya sahte telif dahi gelse itiraz edemessiniz.

Sizi bilgilendirmis olayim

tmm simdi anladim C. Ronaldonun o sahnesi size ait degil biliyorsunuz degilmi? Bu Videoya sahte telif dahi gelse itiraz edemessiniz.

Edebilir, cunku yaptigi sey youtube'un gozunde ozgun ve videoyu ilk kendisi yuklemis. Ondan kopyalayan biri sahte telif attiginda karsi bildirimde bulununca ilk videoyu bu arkadas yuklediginden dolayi o hakli cikacaktir.

Hocam özgün diyince daha farklı şeyler, özgün şeyler bekliyor insan. :)
Yine saf spamdan iyidir, video da güzel olmuş emek var en azından, neyse kelimelere takılmayayım başarılar. :)

Edebilir, cunku yaptigi sey youtube'un gozunde ozgun ve videoyu ilk kendisi yuklemis. Ondan kopyalayan biri sahte telif attiginda karsi bildirimde bulununca ilk videoyu bu arkadas yuklediginden dolayi o hakli cikacaktir.

Hayir arkadasim, YouTUbe'da böyle bir kural yoktur! Kim önce yüklerse video onundur diye birsey yoktur!

Film sirketleri filmlerini youtuba'a haliyle yüklemiyor ama yükleyenler var simdi bu insanlar ilk ben yükledim diye filmin sahibimi oluyor? Telif hakk sahibimi oluyor? Hayir!

Bu Sirketler sikayet edip ilkte yüklese o video siliniyor Telif yiyor!

Bu Video icinde gecerli

Öncelikle böyle bir bölümün açılması forum adına çok iyi olmuş hepimize hayırlı uğurlu olsun :) Bende 2 gün önce özgüne atılayım dedim gerçi tam özgün değil ama ''fair use'' kanuna uygun videolar hazırlıyorum.İlk videomu Cristiano Ronaldo için düzenledim videom bu sizinde fikirlerinizi bekliyorum eksiklerimi söylerseniz çok sevinirim :) Cristiano Ronaldo | All Goals 2013/15.03.2014 - YouTube

merhaba hocam acaba intro için kullandığınız program nedir bilgi verir misiniz

Hayir arkadasim, YouTUbe'da böyle bir kural yoktur! Kim önce yüklerse video onundur diye birsey yoktur!

Film sirketleri filmlerini youtuba'a haliyle yüklemiyor ama yükleyenler var simdi bu insanlar ilk ben yükledim diye filmin sahibimi oluyor? Telif hakk sahibimi oluyor? Hayir!

Bu Video icinde gecerli

Bunları biliyorum zaten hocam ama dediğim gibi videolar 30 saniye altında kullanıma sahip gerçek telife itiraz hakkım olmasına rağmen etmem ama sahte telife her zaman itiraz hakkım var.Zaten La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ne telif atan kurumların mail adresleri belli bunların dışında atılan her telifi detaylıca inceleyip dönüş yaparım.

Hocam özgün diyince daha farklı şeyler, özgün şeyler bekliyor insan. :)
Yine saf spamdan iyidir, video da güzel olmuş emek var en azından, neyse kelimelere takılmayayım başarılar. :)

Sağolun hocam teşekkür ederim :)

merhaba hocam acaba intro için kullandığınız program nedir bilgi verir misiniz

Sony Vegas Pro 11 hocam bedava intro bulabileceğiniz Youtube hesabıda vereyim editleme ile kullanabilirsiniz çok güzel introlar var PM attım

Hocam Adobe After Effects ile render ettiğinizde ortalam 5 Dakikalık bir videonun boyutu ne oluyor ? Bende 500 MB falan oluyordu..

biz buna özenleştirilmiş video diyoruz :D güzel hoşuma gitti benim iyi çalışmalar

Bunları biliyorum zaten hocam ama dediğim gibi videolar 30 saniye altında kullanıma sahip gerçek telife itiraz hakkım olmasına rağmen etmem ama sahte telife her zaman itiraz hakkım var.Zaten La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ne telif atan kurumların mail adresleri belli bunların dışında atılan her telifi detaylıca inceleyip dönüş yaparım.

Sağolun hocam teşekkür ederim :)

Bol kazanclar ve telifsiz zamanlar dilerim o halde :)

Hocam Adobe After Effects ile render ettiğinizde ortalam 5 Dakikalık bir videonun boyutu ne oluyor ? Bende 500 MB falan oluyordu..

Hocam sadece introyu Sony Vegas ile editledim 10 MB'lık bir videoyu editleyip MP4'e çevirdiğimde 34 MB oldu.Videonun tamamını Camtasia ile yaptım editlendikten sonra boyutu 5 GB'a kadar yükseldi Format Factory ile boyutunu düşürüp yükledim yaklaşık 200MB civarı bir boyutu vardı

hocam intro dan telif yemeyesin ,kafaya takan biri rahatlıkla atar ihtar

Bu Video icinde gecerli

Yahu sahte teliften bahsediyoruz sen filmden bahsediyorsun. Film sahipleri tabii ki kendi haklarini kanitlarlar. Sahte telif atan adam nasil kanitlayacak? Sahte telif atilan durumda tabii ki ilk yukleyen hakli sayiliyor. Bu adamin videosunu kopyala ve sana telif atsin. Sen istedigin kadar geri bildirimde bulun, hepsi otomatik olarak reddedilir videoyu bu arkadas ilk yuklediginden dolayi.

hocam intro dan telif yemeyesin ,kafaya takan biri rahatlıkla atar ihtar

İntronun gerçek sahibi introların ücretsiz bir şekilde kullanılmasına izin veriyor hocam onun mail adresi de belli onun dışında gelecek ihtarlara karşı bildirimde bulunurum

Tek hosuma gitmeyen yeri GALATSSARAY'a attigi gol :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri