Özgün Çalışmalrım

ibrahimk.1907

Kayıtlı Üye
Cümleten hayırlı akşamlar dostlar, 1-2 aydan beri kendi derleme videolarımı yapmaktayım. İngilizce canlı yayın hatalarını filan derleyip kendi logomu basıyorum şuana kadar 30 tane video yaptım (Özel nedenlerle 20-25 gün ilgilenemedim) ve aşağıdaki istatistikleri elde ettim. Sizlerden ricam bu tür videoların izlendiği büyük forum sitelerini bu başlık altında paylaşarak hem bana hemde diğer arkadaşlara yardımcı olmanız. Ayrıca bu kanalı [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abimin partlerliğine geçirmeyi düşünüyorum şayet kabul olunursa; çünkü izlenim fazla, abone getiriside fazla ama kazancı az görünüyor nedense. Şimdiden yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

İşte Veriler:

slmcn.jpg

slmdf.jpg

NOT: Özgün çalışmak isteyen arkadaşlarada bu başlık altında yardımcı olabilirim.

özgün çalışmak iyi kardeşim umarım başarılı olursun bende geçenlerde bir kanal açtım bış duruyordu ve bugün düzenleme yaptım oyuncak kanalı :) ve 60 lira masraf yaptım bazı oyuncakları alıp tanıtımını falan yaptım ama değdi şuan izlenim 70 bini geçti dogal özgün herzmn getirisi var

özgün çalışmak iyi kardeşim umarım başarılı olursun bende geçenlerde bir kanal açtım bış duruyordu ve bugün düzenleme yaptım oyuncak kanalı :) ve 60 lira masraf yaptım bazı oyuncakları alıp tanıtımını falan yaptım ama değdi şuan izlenim 70 bini geçti dogal özgün herzmn getirisi var

oyuncakları alıp tanıtımını nasıl yaptın hocam örnek video alabilir miyim :D

oyuncakları alıp tanıtımını nasıl yaptın hocam örnek video alabilir miyim :D

amerika ispanya ve özelikle fransa da oyncak hastası çok fazla var mesela son zamnlarda çıkan oyncakları araştır kitlesi olanları falan var diyelim misal barbi yeni versiyonu çıkınca herkez tanıtımını yapıyor youtubede batman örümcek adam yeni oyuncak çıkartınca tanıtımını yapıyor ve bende antika arabaların orjinali degil ama birebir çakmasını aldım :) onların videolarını çektim kamerayı sabitle sıra sıra arabayı masanın üzerine koy sagını solunu göster falan izlenimi çok iyi oluyor :) kanalım birz daha gelişsin bir kaç video daha atayım özelden gönderirim :)

amerika ispanya ve özelikle fransa da oyncak hastası çok fazla var mesela son zamnlarda çıkan oyncakları araştır kitlesi olanları falan var diyelim misal barbi yeni versiyonu çıkınca herkez tanıtımını yapıyor youtubede batman örümcek adam yeni oyuncak çıkartınca tanıtımını yapıyor ve bende antika arabaların orjinali degil ama birebir çakmasını aldım :) onların videolarını çektim kamerayı sabitle sıra sıra arabayı masanın üzerine koy sagını solunu göster falan izlenimi çok iyi oluyor :) kanalım birz daha gelişsin bir kaç video daha atayım özelden gönderirim :)

Evet hocam günlük 35-50 tl arası devam :)

Bana da göndermek isterseniz videolarınızı incelemek istiyorum, başarılarınızın devamını dilerim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri