hocam güzel bi ise adım atmıssın bence sen kötü yorumlara bakma bu ise devam et sna bi kaç öneride bulunmak istiyorum
-kanal adını deyistir çeviri veya yorumcu seklinde kanallar al derim çünkü bu yaptın vineden baska bisey ve kendine özgün bi kanl yarat
- sonra sadece çeviride kalma mesela önümüzde real madrid ve Galatasray maçları var orda maç sonunda C.ronaldo veya real madrid ten baska bi oyuncu basınla konusma yaptıgında o videoyu kendince çevir emin ol iyi tutucaktır, bu dedimi kesin yap eger güzel bi sekilde yorumlarsan ben sana garanti veriyorum maçtan sonraki ilk 2 günde en az 10k izlenim alırsın.
-diyer bir önerimde argolu kelimeler kullanma izlerken daha dikkat çekici komik olabilir ama kullanma çünkü bu sekilde bi videoyu çogu face sayfası paylasmaz ama diyer türlü iyi bir sekilde yorumlarsan hem her yerde kazanma sansın artar hemde izleyici kitlen belli bir yas sınırı olmaz. mesela adm ailesi ile izlerken senin argo kelimelerini duyar ve rahatsız olup videonu sikayet edebilir
son olarakta sen düzenli bir sekilde bu ise devam et emin ol kazanıcaksın en geç 1 sene sonra çok iyi yerlere gelmis olucaksın.
çok süper düsünmüssün tebrik ederim