Özgün çalışmam sizce nasıl arkadaşlar

• Kullanıcı Kiyoshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hocam siz vine olayını çok yanlış anlamışsınız ama video güzel

Biraz mizah katmışsın ama çok uzun olmuş.Bide rihanna yerine mesela bi türk futbolcuyu incelesen daha komik olurdu bence.

yıllarca ingiltere'de kalan ve binlerce altyazı izleyen birisi nasıl "learning" kelimesini "learning" olarak telafuz eder ki?

işin içinde espri varsa ayrı...

Çok uzun, çok boş konuşmuşsun.

User burda Şaire sorar: Videoda anlatılmak istenen ne?

[MENTION=2265]Kiyoshi[/MENTION] bence süper bir çalışma ama işe kanalına orjinal bir isim bulmakla ve güzel bir tasarım yapmakla başla , pewdiepie ye benzer daha farklı , profesyonel ve gündemden konularla bu işi yaparsan bence tutar , vineyi çok yanlış anlamışsn diyen arkadaşlara bakma , bence güzel bir çalışma .. iyi iş çıkarırsan çok güzel ekmek yersin , tabi bizim miletin mizah anlayışı ortada :) ama , seni izleyen " ne diyo lan bu , işi gücü yokmu bunun " demek yerine , bi sonraki videonu dört gözle beklesin , merak etsin ve kanalına abone olsun , yani öyle bişi ortaya koy.

hocam güzel bi ise adım atmıssın bence sen kötü yorumlara bakma bu ise devam et sna bi kaç öneride bulunmak istiyorum

-kanal adını deyistir çeviri veya yorumcu seklinde kanallar al derim çünkü bu yaptın vineden baska bisey ve kendine özgün bi kanl yarat

- sonra sadece çeviride kalma mesela önümüzde real madrid ve Galatasray maçları var orda maç sonunda C.ronaldo veya real madrid ten baska bi oyuncu basınla konusma yaptıgında o videoyu kendince çevir emin ol iyi tutucaktır, bu dedimi kesin yap eger güzel bi sekilde yorumlarsan ben sana garanti veriyorum maçtan sonraki ilk 2 günde en az 10k izlenim alırsın.

-diyer bir önerimde argolu kelimeler kullanma izlerken daha dikkat çekici komik olabilir ama kullanma çünkü bu sekilde bi videoyu çogu face sayfası paylasmaz ama diyer türlü iyi bir sekilde yorumlarsan hem her yerde kazanma sansın artar hemde izleyici kitlen belli bir yas sınırı olmaz. mesela adm ailesi ile izlerken senin argo kelimelerini duyar ve rahatsız olup videonu sikayet edebilir

son olarakta sen düzenli bir sekilde bu ise devam et emin ol kazanıcaksın en geç 1 sene sonra çok iyi yerlere gelmis olucaksın.

çok süper düsünmüssün tebrik ederim

hocam güzel bi ise adım atmıssın bence sen kötü yorumlara bakma bu ise devam et sna bi kaç öneride bulunmak istiyorum

-kanal adını deyistir çeviri veya yorumcu seklinde kanallar al derim çünkü bu yaptın vineden baska bisey ve kendine özgün bi kanl yarat

- sonra sadece çeviride kalma mesela önümüzde real madrid ve Galatasray maçları var orda maç sonunda C.ronaldo veya real madrid ten baska bi oyuncu basınla konusma yaptıgında o videoyu kendince çevir emin ol iyi tutucaktır, bu dedimi kesin yap eger güzel bi sekilde yorumlarsan ben sana garanti veriyorum maçtan sonraki ilk 2 günde en az 10k izlenim alırsın.

-diyer bir önerimde argolu kelimeler kullanma izlerken daha dikkat çekici komik olabilir ama kullanma çünkü bu sekilde bi videoyu çogu face sayfası paylasmaz ama diyer türlü iyi bir sekilde yorumlarsan hem her yerde kazanma sansın artar hemde izleyici kitlen belli bir yas sınırı olmaz. mesela adm ailesi ile izlerken senin argo kelimelerini duyar ve rahatsız olup videonu sikayet edebilir

son olarakta sen düzenli bir sekilde bu ise devam et emin ol kazanıcaksın en geç 1 sene sonra çok iyi yerlere gelmis olucaksın.

çok süper düsünmüssün tebrik ederim

eyvallah hocam teşekurler yorum için

https://www.youtube.com/watch?v=Tlg-QVzmVCE

buda ikinci videom böyle şeylerde olucak daha yeni oldugum için bir çok eksik olabilir ve amatörce gözüke bilir videolar ama yapıcam yani başka cağgresi yok

eyvallah hocam teşekurler yorum için

buda ikinci videom böyle şeylerde olucak daha yeni oldugum için bir çok eksik olabilir ve amatörce gözüke bilir videolar ama yapıcam yani başka cağgresi yok

hocam 500 tane video çekersiniz 499 tanesi adam akıllı izlenim bile almaz ama gel görki o bitane video size tek basına servet bırakır yabancıların kanallarını görüyoruz kanıt ortada dogru bi yoldasınız asla vazgeçmeyin

Eğer millet gırgıra alırsa tutabilir ama şimdiden söyleyeyim inanılmaz dislike alırsın. :) En azından özgün olduğu için dene derim. Konuları ve kişileri iyi seçersen olur belki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri