Özgün çalıştığım halde sürekli kanallarım kapanıyor

• Kullanıcı nordoley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

nordoley

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Bu işe herkes gibi bende spam yaparak başladım.Daha sonra ilgimi çeken tarzlarda kendi imkanlarımla özgün videolar çektim.Genellikle oyuncak videoları çekiyorum ve tamamen ingilizce çalışıyorum (başlık, etiket, kanal ismi vs.).Her kurduğum kanal 2 ay içerisinde 1 milyon izlenime rahatça ulaşıyor ve son 1 yılda 30bin lira civarı para kazandım.Fakat son 3 aydır kurduğum kanalların hepsi topluluk kuralları ihlalinden kapatılıyor.Adsense çalışıyorum gerekli itirazları yapıyorum belgeleri gönderiyorum fakat kabul edilmiyor.Forumda bazı yerlerde ''Movie, Episode'' gibi kelimelerin spam sayıldığı yazılmış.Ben bunları kullanmıştım çünkü kendim oyuncaklarla kısa amatör videolar çektim ve kendim seslendirdim.Dediğim gibi yeni kanal açıp videoları yüklediğimde hemen izlenim alıyorum ama 1-1,5 ay sonra kanal kapatılıyor.Bu durumdan sıkıldım artık emeklerime yazık gerçekten, tek tek kendim yüklüyorum videoları.Partnere filan geçsem bu sorun çözülür mü?Bana yardım edebilecek yol gösterebilecek bi arkadaş var mı acaba? Şimdiden çok sağolun.

Aldığın hatrı sayılır izlenimin sebebi, açıklama ve etiketlerde movie ve episode kelimelerini kullanman. Yanıltıcı içerik olarak kabul ediliyor. Bunları kullanmazsan kapanmadığını göreceksin. Tabi eskisi gibi izlenim almayı da bekleme bu kelimeleri kullanmadan.

hemen aldığına göre açıkmalaya baya şeyler yazıyorsun. En büyük topluluk düşmanı açıklama.

Sağolun beyler.Son kurduğum kanalda bu kelimeleri kullanmadım 5. gün topluluk kuralları ihlali geldi kanal kapandı.Hiçbirşey yapmadım 4 gün sonra kanal tekrar açıldı.4 gün boyunca 0 izlenim gözüküyor.Tekrar izlenim almaya başladı videolar.Youtube ilginç şeyler yapmaya devam ediyor :)

Neden kapandığını bilmiyorum ama çok başarılı is cikarmissiniz. Mahsuru yoksa söyler misiniz stop motion mu cekiyorsunuz yoksa sade inceleme mi?

neyi sormaya çalıştığınızı anlamadım hocam

hocam kesinlikle senin kanallarını birileri kasıtlı şikayet ediyor

youtubun kendi attığı flaglar var, ben son 2 günde 30 kanalım bu şekilde yutub tarafından flaglandı, çok fazladan etiket girmiştim

yani diyeceğim şu ki yutubun botları tarafından atılan flaglarda kanallar kapanmıyor,
sahte başkalarının yaptığı şikayetlerde kanallar kapanıyor

videolarınızı bnce yutubda arattırın birileri yüklemiş olabilir yükleyen varsa telif atın

ve kesinlikle kanalınızın ismini Türkçe yapmayın,

son sıralar felaket flag atılıyor. adamlar çöp videoları bile flaglıyorlar. :D

hocam kesinlikle senin kanallarını birileri kasıtlı şikayet ediyor

youtubun kendi attığı flaglar var, ben son 2 günde 30 kanalım bu şekilde yutub tarafından flaglandı, çok fazladan etiket girmiştim

yani diyeceğim şu ki yutubun botları tarafından atılan flaglarda kanallar kapanmıyor,
sahte başkalarının yaptığı şikayetlerde kanallar kapanıyor

videolarınızı bnce yutubda arattırın birileri yüklemiş olabilir yükleyen varsa telif atın

ve kesinlikle kanalınızın ismini Türkçe yapmayın,
Aynen hocam videolarımı çalıp yükleyen iki kişinin kanalını kapattırdım.Sorun şu ki kanalım kapatıldıktan sonra tekrar yüklüyorum bazı videolarımı youtube kabul etmiyo eşleşen veriyo galiba :) çok sayıda etiket girdim yazmışsın kaç tane giriyosun benim max 12 tane oluyo ondan sıkıntı çıkardığını zannetmiyorum.

Aynen hocam videolarımı çalıp yükleyen iki kişinin kanalını kapattırdım.Sorun şu ki kanalım kapatıldıktan sonra tekrar yüklüyorum bazı videolarımı youtube kabul etmiyo eşleşen veriyo galiba :) çok sayıda etiket girdim yazmışsın kaç tane giriyosun benim max 12 tane oluyo ondan sıkıntı çıkardığını zannetmiyorum.

Telif yollayıpmı kapattırdın yoksa topluluk atarakmı?

Artı, benim ilk açtığım kanal videoyap özgünleştirme ile yapılan kanaldı etiketlere açıklamaya forex, money vs nekadar niche varsa yazmıştım gel görki sonradan adam akıllı yaptığım tüm kanallar kapandı bi tek o hala ayakta 6 aydır. Etiketlerin video ile alakası yok. Ama izlenim günlük 1k. Bence yt otomatik flag izlenimle alakalı bi kanal bir miktar izlenime ulaşınca botlar sarıyor etrafını bide namussuzlarda vr tabi.

Son düzenleme:
Hocam spam çalışırken bilgisayarın mimlenmiş olabilir, öyle olunca itirazlarının da pek bir itibarı olmaz.

Telif yollayıpmı kapattırdın yoksa topluluk atarakmı?

Artı, benim ilk açtığım kanal videoyap özgünleştirme ile yapılan kanaldı etiketlere açıklamaya forex, money vs nekadar niche varsa yazmıştım gel görki sonradan adam akıllı yaptığım tüm kanallar kapandı bi tek o hala ayakta 6 aydır. Etiketlerin video ile alakası yok. Ama izlenim günlük 1k. Bence yt otomatik flag izlenimle alakalı bi kanal bir miktar izlenime ulaşınca botlar sarıyor etrafını bide namussuzlarda vr tabi.

Telif atarak kapattırdım.Bence youtube genel olarak kanal inceliyor biraz popüler olduğun zaman direkt senin kanalına yoğunlaşıyor ve illaki bi açığını buluyor ve sen bu yanlışı bilmeyerek yapmışsan geçmiş olsun.

google usanmadan mail at başka çares yok önüne geçilemiyor bunların benimde başıma çok geldi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri