Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün bir baktım ki para kazanma kapanmıs, partnere haber verdım ıncelıyor. Onun dısında ben ne yapabilirim, geçersiz tıklama falan olmuş?
Peki Reklamlar Haka Cıkıyormu Yeni Video Ekleyince Video Ortası Reklam Koyabılıyormusunuz Kazanc Gelıyormu Hala Acaba Benım ki Aylardır Kapalı . Birde Hangi Partner Acaba
ufak kanal mıydı? büyük kanal mı?
Peki Reklamlar Haka Cıkıyormu Yeni Video Ekleyince Video Ortası Reklam Koyabılıyormusunuz Kazanc Gelıyormu Hala Acaba Benım ki Aylardır Kapalı . Birde Hangi Partner Acaba
Dostum senin ki noldu acildimi para kazanma
Yok Hocam Fakat Bende Reklam Ortası Cıkıyor Para Kazanılıyor Dolar Isareti Var Yani .
Peki hocam gizza partneriniz actiramadi mi.
hocam 1 ay felan oldu haber beklıyorum gizza'dan gecen konustum bende dedı beklıyorum![]()
daha evvel adsense bağlı mıydı bu kanal? ve o adsense kapandı mı sen kanalı partnere soktuktan sonra?
Kanak 0 Adsense Yok 0 Acılmıs Kanal![]()
daha evvel adsense bağlı mıydı bu kanal? ve o adsense kapandı mı sen kanalı partnere soktuktan sonra?
Hocam bu şekilde adsensede olan kanalı partnere taşıdıktan sonra önceki adsense banlanırsa , partnerdeki kanalında para kazanması gidiyor mu?
partner atmadığı sürece gitmez ama partnerden cıkarsan yada atılırsa kanal ozaman para kazanması gider
Ins emeginize yazik olmaz ama hala cvp gelmediyse gizza actiramicak galiba.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.