Ozgun diye buna denilir!

YildirimHiko97

Yasaklanmış
bayadir takip etdiyim bir kanali paylasmak istedim cok guzel isler yapiyolar :D aranizdan onceden bilen vardir mutlaka.Ben ozgun diye buna derim ! Ozgun katagorinin ne oldugunu bilmeyenlere gelsin,oyle ordan burdan video buldum kendim editledim ozgun oldum diye bisi yok :cool:
StopXAM - YouTube

Kardesim onun bunun kanalini degil kendi özgün kanalini gösterde görelim :-)

Bende anlamadım hocam, sende rusça vardır, bunların olayları ne belki bize de bir fikir olur.

Araçları durdurup geri dönmelerini falan istiyorlar tam olarak anlamadım. Ya da yanlış park eden araçlardan başka yere park etmelerini istiyorlar. Hatalı insanları uyaran bir grup gibi birşey ama kanalları epey büyük :)

Abonesi çok diye paylaşılmış bir kanal daha ne yaptıklarını bilen yok :)

Abonesi çok diye paylaşılmış bir kanal daha ne yaptıklarını bilen yok :)

Paylaşan azeri , rusça biliyordur. Olay da sanırım adamlar yanlış yere park ediyor , onlarda uyarıyor tabi bunları takmıyolar kavga hır gür falan .

Acaba yapıştırdıkların da ne yazıyor.

yanlış park eden araçlara sticker yapıştırıyorlar veya ters yönde giden araçları durduruyorlar, yanlış yola girenleri, duraklamanın yasak olduğu yerleri vs. toplum gönüllüsü gibi bir şey sanırım :)
Türkiye'de çok tutar :)

İzlettiriyor ama ben 4. videoyu izliyorum şuan.

// Aralarında bir tane hatun var fena.

Son düzenleme:
arkadaslar anlatmis ama bende anlatayim.Soyleki uzerine ben araba suremiyorum felan gibi sozler yazili olan aynalara filan yapışan bir sticker hazirliyolar sonra ters yonde giden araclari yalnis park etmis araclari otobus filan yoluna park edilmis araclari nazikce uyariyolar lutfen aracinizi cekin cekmediklerindede hemin stickerleri yapistiriyolar bazilarinda direksiyon tarafdan aynaya yapistiriyolarki kullanamasinlar ters yonde giden araclar durmadikda araclarin uzerine filan oturuyolar yada atliyolar durdurmak icin :D genelde basarili oluyolar tabii polisde bu genclerden taraf oldugu icin cogu zaman basariyolar :) rusyada cok populer bir kanal televizyona bile ciktiklari var arkadaslarin,turkiyedede tutar gibime geliyo ama kim yapar boyle deliliyi bilemem :D

Son düzenleme:
arkadaslar anlatmis ama bende anlatayim.Soyleki uzerine ben araba suremiyorum felan gibi sozler yazili olan aynalara filan yapışan bir sticker hazirliyolar sonra ters yonde giden araclari yalnis park etmis araclari otobus filan yoluna park edilmis araclari nazikce uyariyolar lutfen aracinizi cekin cekmediklerindede hemin stickerleri yapistiriyolar bazilarinda direksiyon tarafdan aynaya yapistiriyolarki kullanamasinlar ters yonde giden araclar durmadikda araclarin uzerine filan oturuyolar yada atliyolar durdurmak icin :D genelde basarili oluyolar tabii polisde bu genclerden taraf oldugu icin cogu zaman basariyolar :) rusyada cok populer bir kanal televizyona bile cikmislari var arkadaslarin,turkiyedede tutar gibime geliyo ama kim yapar boyle deliliyi bilemem :D

Hocam Hayrettin var Türkiye'de adam baya iyi şeyler yapıyor ama değeri bilinmiyor :) Türkler böyle şeylerin değerini bilmez hiç yani biz :)

yanlış park eden araçlara sticker yapıştırıyorlar veya ters yönde giden araçları durduruyorlar, yanlış yola girenleri, duraklamanın yasak olduğu yerleri vs. toplum gönüllüsü gibi bir şey sanırım :)

Hocam Türkiyedeki versiyonu ya silecek kaldırma(anlamı derin) yada para cezası. :D

Türkiyede yapacaksan ekip olacan yoksa beyzbol sopasıyla karşılaşabilirsin :D

Türkiyede bunu yap ikinci günde ya katil olursun ya da cinayete kurban gidersin.Ne kadar hödük var bu coğrafyada herhalde fikir sahibiyizdir bu konuda.

Kullanıcının yayınladığı materyalle ilgili birden çok üçüncü taraf telif hakkı ihlali hak talebi aldığımız için StopXAM adlı kullanıcı hesabı feshedildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri