Ozgun diye buna denilir!

Geçen gün haberlerde gördüm İstanbul Pendik'te iki araç şöförleri park kavgasından birisi pompalı birisi de uzun namlulu tüfek ile birbirine ateş etmişti. Hatta pompalı tüfekli adam koltuk değnekli bir adama da ateş etmişti aynı olayda. Youtube'dan 3 kuruş kazanacam diye vurulmayı göze alan varsa deneyebilir.

Ayıptır be kardeşim. Kanal göstermeye gelmiyor. :D

Kanali kopyalayip ardindan telif atmslardr:)

ulen Maşallah dediğimiz 40 gün yaşamıyor :D

onaysız üyeler yapıyordur büyük kısmını bence. üye olamadıgından flaglıyor veya paylaşılan ben özgünüm videolarına disslike atıyorlar benim görüşüm tabikide. bence onaysız üyeler içerik okuyamaları bile kapatılmalı

flag dediğiniz olay youtube'un sistemin de harekete geçen bir denetim mekanizması. arkadaşlar youtube'un istemediği hiç bir kanalı bütün dünya flag bassa bile kapanmasına izin vermez. özgün yada spam fark etmez eğer youtube sizin kanala güvenmişse o kanalı flag kapatamaz. özgün kanalınız olması youtube'un güvenini kazandığınız manasına gelmez. flag'ın çaresi var düşünün biraz. youtube güvendiği hiç bir kanalın telif dışında kapanmasına izin vermez.

flag dediğiniz olay youtube'un sistemin de harekete geçen bir denetim mekanizması. arkadaşlar youtube'un istemediği hiç bir kanalı bütün dünya flag bassa bile kapanmasına izin vermez. özgün yada spam fark etmez eğer youtube sizin kanala güvenmişse o kanalı flag kapatamaz. özgün kanalınız olması youtube'un güvenini kazandığınız manasına gelmez. flag'ın çaresi var düşünün biraz. youtube güvendiği hiç bir kanalın telif dışında kapanmasına izin vermez.
600k'lık kanal flagtan kapandı geçen 2 hafta önce. YT örümcekleri bunu yanlış algıladı ve kapattı. Açıldı mı bilmem ama açılsa da tüm index gitmiştir bence.

söylediğimi anlamıyorsun istersen milyonluk kanal olsun fark etmez. sen youtube'un güvenini kazanmamışsan kapanacaktır. yanlış yerden bakıyorsun olaya. eğer youtube sana güvenmişse binlerce flag basılsın bir şey olmaz.

600k'lık kanal flagtan kapandı geçen 2 hafta önce. YT örümcekleri bunu yanlış algıladı ve kapattı. Açıldı mı bilmem ama açılsa da tüm index gitmiştir bence.

Son düzenleme:
söylemediğimi anlamıyorsun istersen milyonluk kanal olsun fark etmez. sen youtube'un güvenini kazanmamışsan kapanacaktır. yanlış yerden bakıyorsun olaya. eğer youtube sana güvenmişse binlerce flag basılsın bir şey olmaz.
Herkesin fikri kendine. Fakat ben bu olayın örümceklerle olduğunu bilerek size katılmıyorum.

Herkesin fikri kendine. Fakat ben bu olayın örümceklerle olduğunu bilerek size katılmıyorum.

Evet buna örümcekler sebep oluyor. Arkadaş youtube güveni vs demiş te youtube dediği şeyi aklı olan bir canlı sanıyor galiba :D Youtube bir insan değil insan yapımı bilgisayar verilerinden ibarettir. Youtube=Robot kısaca.
Youtubenin aklı yok, duygusu yok, karar verme yeteneği yok :D Çiplere ne yüklenmişse youtube onu yapar. Ama günde milyonlarca veri işlendiği için hatalar olabiliyor.
Benim özgün kanalım örümceklerin hatasından dolayı kapandı 1 hafta sonra açıldı tekrar. Örümceklerinizin hatası dedim haklısınız dedi açtı adamlar.

Evet buna örümcekler sebep oluyor. Arkadaş youtube güveni vs demiş te youtube dediği şeyi aklı olan bir canlı sanıyor galiba :D Youtube bir insan değil insan yapımı bilgisayar verilerinden ibarettir. Youtube=Robot kısaca.
Benim özgün kanalım örümceklerin hatasından dolayı kapandı 1 hafta sonra açıldı tekrar. Örümceklerinizin hatası dedim haklısınız dedi açtı adamlar.
Youtube bir verilerden ibaret degildir. Youtube bir sirkettir ve sirketlerinde kisilikleri vardir. Bir insanda bulunan tum haklara fazlasiyla sahiptir:)

ben çakalın en çok olduğu film kategorisin de çalışıyorum 3 4 aydır ne flag'dan ne spam'dan kanallarım kapanıyor. youtube dediğin olay insan ürünü değil mi. örümcek dediğin şeye yazılımı yükleyen insan değil mi ? işte o örümcek neye göre tarama yapıyor bir öğrenseniz kanallarınızı kimse flaglayamaz. daha da ayrıntıya girmiyorum dostlar arasın da konuşuyoruz. düşünün bulun.

Youtubenin aklı yok, duygusu yok, karar verme yeteneği yok :D Çiplere ne yüklenmişse youtube onu yapar. Ama günde milyonlarca veri işlendiği için hatalar olabiliyor.

Youtube bir verilerden ibaret degildir. Youtube bir sirkettir ve sirketlerinde kisilikleri vardir. Bir insanda bulunan tum haklara fazlasiyla sahiptir:)

article-2219188-158CE597000005DC-42_964x507.jpg

---------- Spam Engelliyici 23:23 ---------- Önceki Mesaj 23:21 ----------

ben çakalın en çok olduğu film kategorisin de çalışıyorum 3 4 aydır ne flag'dan ne spam'dan kanallarım kapanıyor. youtube dediğin olay insan ürünü değil mi. örümcek dediğin şeye yazılımı yükleyen insan değil mi ? işte o örümcek neye göre tarama yapıyor bir öğrenseniz kanallarınızı kimse flaglayamaz. daha da ayrıntıya girmiyorum dostlar arasın da konuşuyoruz. düşünün bulun.

Örümceklerin algoritmasını çözdün mü yani hocam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri