Özgün e başlıyorum yerli mi yabancı mi sizce?

• Kullanıcı robinex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

robinex

Kayıtlı Üye
Özgün bir projem var tamamı telefonla çekilmiş sıfır alintisiZ.

1 2 detay kafama takıldı.

Videolarda konuşma yok o yüzden türkçe de olabilir İngilizce de sizce hangisini yapsam daha mantikli

Birde videoların çalınması ihtimaline karşı videoların köşesine kanal ismi yada başına sonuna intro eklemek miyim yoksa düz atsam mi daha iyi sonuçta her türlü google amcaya kanitlayabilirim öğün olduğunu

Gelir istiyorsan yabancı çalış,videoların çalınmasını bir nebze engellemek içinde intro + videonun bir köşesine logonu basabilirsin.

İlerleyen Amanda gelir istiyorum o üzen bende yabancı yapayım diyorum translate falan takılır im . Yerli de spam dahil hiç yapmadım kazanç yabancıya göre düşük olur değil mi

Ses yada facecam yoksa senle ayni isi yapan biri ciktiginda nasil kanitlamayi dusunuyorsun? Ozellikle oyun videolari falan ise facecam sart.

Ses yada facecam yoksa senle ayni isi yapan biri ciktiginda nasil kanitlamayi dusunuyorsun? Ozellikle oyun videolari falan ise facecam sart.

çünkü videodaki bir şeyin benden başkasında birebir aynısı olması imkansız :D benzeri olur aynısı olmaz. o yüzden çok sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum ama tedbir olarak kanal url yada bir logo yapacağım ve onu basacağım videoya

yabancı içerik. Kopyanın önüne geçemezsin videoların başı sonu değil içinde de kanalın reklamı ya da ismi geçecek bölümler olsun. logo basit bir şekilde silinir ama video içinde belirli aralıklarla farklı yerlerde geçen logolar daha iyi olur.

Eşsiz videolar cekeceksen yabancı çalışmanı öneriyorum hocam gelir tr ye göre çok daha yüksek ama translate falan değil hiç dilin yoksa gerekirse bi cevirmenle anlaşma yap hem başlıklar için hemde açıklamalar için düzgün şeyler kullan translate falan kanalı batırır. Videolarida korumak istiyorsan logo falan spamciya islemez video üzerindeki logoyu 10 saniyede yok eden botlar var kanalın profesyonel bisey olacaksa content id hizmeti sağlayan özel sirketler var bir miktar para karşılığı videolarinin kopyalanasina engel olabilirler. Umarım başarılı olursun yolun açık olsun

Bende çocuklar için yabancı özgün çalışıyorum. Başlık açıklama translate ile yapmaya çalışıyorum çok zor. Cümle yapısını doğru kuramadığı için özellikle başlıkta sıkıntı oluyor. Sizin düşünceniz yetişkinlere yönelik se bence yabancı çalışın. Çünkü Türklerde reklama tıklama olmuyor. Doğal olarak para kazanılamıyor. Fakat çocuklara yönelik olursa, kendim içinde düşünüyorum çocuklar bilinçli olarak reklama tıklamadığı için yabancı ne kadar tıklıyorsa bizim bebelerde o kadar tıklar herhalde. Türkçe içeriktede tbm nin 0.05-06 tl nin altına düşeceğini sanmıyorum.Benim ort. Tbm 0.08. Bilmiyorum buda düşükmü dür. En azından başlık açıklama etiket daha sağlıklı yazmış oluruz.

10k izlenime 1$ geliyor bazen o bile gelmiyor Türkçede. hobi olarak yapılır Türkçe. Kazanç istiosan yabancı calıs

70 bin izlenmeye trde 3 lira alıyorum aklın varsa yabancı çalış dostum

yabancı içerik. Kopyanın önüne geçemezsin videoların başı sonu değil içinde de kanalın reklamı ya da ismi geçecek bölümler olsun. logo basit bir şekilde silinir ama video içinde belirli aralıklarla farklı yerlerde geçen logolar daha iyi olur.

camtasia ile yapılabilir muydu böyle birşey dediğiniz gibi aralara eklesem iyi olacak yada yer değiştiren mesela ilk 1 dk sol üstte sonra sol altta sonra sağ üste sonra sağ alta gibi, böyle bir şeyi silmek sanırım daha zor olacaktır.

Eşsiz videolar cekeceksen yabancı çalışmanı öneriyorum hocam gelir tr ye göre çok daha yüksek ama translate falan değil hiç dilin yoksa gerekirse bi cevirmenle anlaşma yap hem başlıklar için hemde açıklamalar için düzgün şeyler kullan translate kanalı batırır. Videolarida korumak istiyorsan logo falan spamciya islemez video üzerindeki logoyu 10 saniyede yok eden botlar var kanalın profesyonel bisey olacaksa content id hizmeti sağlayan özel sirketler var bir miktar para karşılığı videolarinin kopyalanasina engel olabilirler. Umarım başarılı olursun yolun açık olsun

yarım ingilizce var yani yabancı şirketlerle yazışmışlığım derdimi anlatmışlığım var cumle yapısı v.s az çok biliyorum kelime dağarcığı eksik onuda translate den artık.

iyi temennileriniz için teşekkür ederim. eski bir spamcı olarak özgün heycanlandırıyor beni.

Bende çocuklar için yabancı özgün çalışıyorum. Başlık açıklama translate ile yapmaya çalışıyorum çok zor. Cümle yapısını doğru kuramadığı için özellikle başlıkta sıkıntı oluyor. Sizin düşünceniz yetişkinlere yönelik se bence yabancı çalışın. Çünkü Türklerde reklama tıklama olmuyor. Doğal olarak para kazanılamıyor. Fakat çocuklara yönelik olursa, kendim içinde düşünüyorum çocuklar bilinçli olarak reklama tıklamadığı için yabancı ne kadar tıklıyorsa bizim bebelerde o kadar tıklar herhalde. Türkçe içeriktede tbm nin 0.05-06 tl nin altına düşeceğini sanmıyorum.Benim ort. Tbm 0.08. Bilmiyorum buda düşükmü dür. En azından başlık açıklama etiket daha sağlıklı yazmış oluruz.

bizim reklamlar para bırakmıyor türk reklam verenler biraz cimri birde yabancı da ister istemez niche iolayı var

en basitinden bir türkün bi reklamdan örneğin bir kozmetik ürünü görüp onu tıklayıp alması çok zor ama elin ecnebisi alıyor
buda bana göre -farklı düşünenler olabilir sadece benim fikrim - ister istemez gelişmişlik farkı onların internet kullanımı bizdeki gibi yeni gelişmiş değil yabancılar daha çok alıyor. bunun en basit örneği eskiden PPS upload işi yapıyordum tr bir içerikte hafta da 1 satış geliyorsa yabancı bir içerikte 3-5 satış geliyordu. hala da öyle malesef.

10k izlenime 1$ geliyor bazen o bile gelmiyor Türkçede. hobi olarak yapılır Türkçe. Kazanç istiosan yabancı calıs

sağolun aslında dediğiniz gibi 1-2 web adsense den kalma arkadaşta tr den bi şey çıkmaz demişti ben belki diye ümitlendim ama bu rakamlara değmez bizim türk yorum yapacağına ecnebi yapsın :D en azından emeğim boşa gitmez.

ben anlamıyorum bu 100k izlenime 3-4 lira alma olayını ya. kazanan bence gayet güzel türkçede de kazanır. en kötü video başlığına ingilizce + türkçe yaparsan kitleni artırırsın. türkçe içerikte farklı ülkelerden bgbm çok çok yüksek

Benim arkadaşta türkçe karışık çorba gibi bi kanal var. 125 k ya 35 tl vermiş. O da kimi videolarının para kazanması kapanmış. Bence Türkçe içerikteki enbüyük sıkıntı reklama tıklanmasının az oluşu.

Yabancı yapın hocam.Videolarınızın çalınmaması içinde intro+log koyun sonra sağlam bi partnere firmasına geçin o sizi zaten korur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri