Özgün Fikir '' Tüm Dünyanın İlgisi LEGO'da''

EliteMaster

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba beyler, bir çok arkadaşımız bildiğiniz gibi ekipmanım var ama fikrim yok diyor bende onlara %100 para kazanabilecekleri bir fikir veriyorum, bildiğiniz gibi Lego son yıllarda arkasını daha ileri basamaklara taşımak için sinema sektörüne bile adım attı öyleki şuanda google arama trendlerinde tüm dünyanın ilgisi lego üzerine istatistikler iki aydır %100 e yakın seyrediyor, istatistiklerin devamlılığı 2004 yılından bu yana aynı bir merdiven basamağı gibi artmış aşama aşama ve şuanda zirvede google da, ve youtube de sadece Amerika içinde aylık 3 milyon İngiltere'de 841 bin, Avusturalya'da 256 bin; niçin bu ülkeleri belirttim belli başlı reklam gelirlerinde tıklama başına ücreti yüksek veren ülkelerin başlıcaları ve bunlar gibi bir çok ülke daha var, aranma sadece ''Lego'' kelimesinde fakat Lego nun türevleridede aramalar var yani sadece Amerikada ''Lego Movie'' aylık 676bin aranmaya sahip, dünya üzerinde Lego Google de şuanda yıllık bazda bulunduğu alanda zirvede bulunuyor, dünya üzerinde google de zirvede olduğu için Youtube deki aranma sayısı bütün ülkeler üzerinde bir aylık aranma hacmi sadece ingilizce dilinde tahminen 70 milyonu aşmış olduğunu düşünüyorum, yani bu işi özgün olarak yapıcak arkadaşlar ciddi meblağlar kazanıcağını düşünüyorum peki nasıl yapıcaz diyorsunuz; sorulara cevap vermiş bu işle uğraşan bir youtuber biraz ingilizceniz varsaki dediklerini anlıyabilirsiniz hiç ingilizceniz yoksa durdur devam ettir şeklinde translateden çeviri yapabilirsiniz zaten videonun görselleriyle ne demek istediğini anlicaksınız, 24 milyon izlenmeye sahip 5 dakikalık özgün videosu var konu altına onuda veriyorum, özgün çalışmak isteyipde fikir bulamayan arkadaşlara bir nebzede olsa yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana iyi seyirler. :)

Frequently Asked Questions - YouTube

hocam bunları an ve an fotoğraflayıp birleştirip öyle video hazırlanıyor galiba öyle mi oluyor

hocam bunları an ve an fotoğraflayıp birleştirip öyle video hazırlanıyor galiba öyle mi oluyor
Evet öyle oluyor kadraja giren fotoğraflar bir film oluşturuyor, aslında özgün olarak yapıldığında karşılığını alıcağımız bir nimet, forumda çoğu arkadaş şöyle düşünüyordur, yahu yaşım kaç oldu ben bunlarlamı uğraşıcam evdekiler ne der yada kim uğraşıcak kardeşim o hooo oo, spam dan kazanır geçinirim ne uğraşıcam diye düşünüyorlar, o kadar makinem yok hiç bilmediğim bir mecrada dans edicem üstüne üstlük Lego alıcam bir dünya yatırım yapıcam yapamazsam ne yaparım gibi düşündüklerini biliyorum, fakat bir gün spam ı tamamen youtube bitirdiğinde yapılabilinecek bir çalışma olduğunu bu gördükleri konuyu bilinçaltının bir köşesinde olduğunuda biliyorum. :)

Bir insan nie bu logoları oturur izler hiç analamdım :D 99 yılından bu yana evimde bilgisayar vardı ama 1 defa bile googleye lego yazdıgımı hatırlamam enteresan hitler geliyor .d

Son düzenleme:
Bu işe ilk başladığım da hayalini kurduğum bir proje dir bu. Stop motion fikri benim için para kazanmak yerine hobi olarak başlamayı o kadar çok istiyorum ki. Ama ev ortamın da olmuyor cidden denedim. Işık falan filan hepsi tamam ama kendi yeğenlerim geldiğin de odanın halini görmek çok acı vericiydi . Şuan bir iş yeri açma hevesindeyim ve kesinlikle paraya kıyıp hobi olarak yapacağım bu işi inşALLAH :)

Özgün çalışma yapmak isteyen arkadaşların bu konuyuda değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum, bol kazançlar.

Zevkli bir iş aslına bakarsanız benim projelerimin arasında olan ama neredeyse tüm imkanlarımın olmasına rağmen bir türlü hayata geçiremediğim zaman bulamadığım bir şey ve benim yaparken zevk aldığım nadir işlerden ama sırf para kazanmak için uğraşılacak bir iş değil sabır istiyor.

Yaklaşık 1 aydır Lego üzerine yoğunlaştım ,sanırım bir kaç ay sonra Lego Stop Motion yapmaya başlayacağım..

Lego Türkiye de çok pahalı Aliexpress.com dan sipariş vermeyi düşünüyorum...

Normal Stop Motion a göre daha kolay gibi görünüyor..Ama bir konu bulmak ona göre dekor yapmak bunlar biraz yorucu ve masraflı ..

https://www.youtube.com/watch?v=nL7WQBxqGJs

Acayip sabır işi her bir karenin resmini anlık cekip birleştirkmek kolay olmasa gerek 4 dk lık videoya adam belki 2 hafta ugrasmıstır :)

zart diye olacak iş değil bunlar. kısa bir sahne için bile binlerce lego parçası gerekir. Pat diye yapmak imkansız. bir süredir bununla ilgileniyor olmanız ve elinizde bayagı bir lego parçası biriktirmiş olmanız lazım.

Bu olayın birinci yönüydü. İkinci yönü ise stop motion olayı. Lego ile kısmen daha kolay gibi görünse de sonuçta karakterler küçük ve o yüzden yine bayağı hareket ve frame gerekiyor.

Ve en önemlisi hikaye. Hikayen yoksa ne kadar yetenekli olursan ol bir hiçsin :)

Ve emin olun burada % 95 kimse spami bırakıp bu kadar emek, sabır ve azim isteyen ve getirisi kısa vadede olmayacak bir şey için çabalamaz.

Walla arkadaşlar benim fikrim bu LEGO Stop Motion işlerini yapabilecek kapasitede insanların ancak sosyal hayattan daha uzakda yaşayan insanların yapabileceğidir. Adam insanlarla mutlu olamıyodur kapatır kendini odaya bu işlerle uğraşır kafasını buraya verir . Bizim gibi amacı sadece para kazanmak olan kişilerin bunlarla uğraşması çok zor . Hiç boşuna girmeyin :D

O büyük kanallar zevk ile yapıyor direk para kazanayım diye girilirse sadece zamanınız dan gider .

Şimdi bu lafları edenler bu konuyu sol loblarına işledi bir gün spamı bitirirsem bu işi yaparım bari yapanı çok olmasın diye burun kıvırıyorlar inanmayın, onlar rakip çoğalsın istemeyen tayfalar. :D

Şimdi bu lafları edenler bu konuyu sol loblarına işledi bir gün spamı bitirirsem bu işi yaparım bari yapanı çok olmasın diye burun kıvırıyorlar inanmayın, onlar rakip çoğalsın istemeyen tayfalar. :D

Üstüme alınmıyorum ben zaten Özgünüm :=) Kendi videolarımı bile çekip editlemek 4-5 saat alıyo hayattan soğuyorum :D adam bir video için toplam 50-60 saat çalıştığını söyledi akıl işi değil bana göre .

sabır işidir..........5 dakikalik video icin BİNLERCE resim cekiyorum diyor adam. saniye 15 resim yerleştiriyormuş...cok sabır ister ama bizim millete pek sabır göremiyorum :)

Lego olayını bilmiyorum ama stopmotion çok zor bir olay 2 dak. video yapmak bile çok uzun zaman ve emek istiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri